benim de evimde beslediğim aşılı bir kedim vardı, hamile olduğumu öğrendiğimizde kedimizi sahiplendirdik. Kedi ve köpeklerde toksoplasma virüsü bulunabiliyor. Aşı her ne kadar koruyucu olsa da uzak durmakta fayda var. Hamileyken o kadar zararı olmasa bile, bebekler açısından çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.Kzlar busey sırcaktm sıze. Kedılerle ılgılı hamılelıkte zararı oluyo falan dıye duydm okudum bıkac yerde bn kedılerı severım beslerım oksarım falan kaynanamgln orda var bıtane dogrdu gttkce sevıyorm falan ama ocımde rahat degl bılgınız varmı bu konuda kedı dıskısından gecen bı mıkrop varms sanırım hamılelerde hastalıga sebebp oluyoms gbı baeyler duydum be dıyosunuz
amiin canim insallah insallahİnşAllah canım inşAllah sen rahat ol ki portakalda rahat olsun artık duymaya başladı sen onunla bol bol konuş o seni duyar sana çok ihtiyacı var :) inşAllah sağ salim kucaklayacağımız günlerde gelecek Allahın izniyle
benim de evimde beslediğim aşılı bir kedim vardı, hamile olduğumu öğrendiğimizde kedimizi sahiplendirdik. Kedi ve köpeklerde toksoplasma virüsü bulunabiliyor. Aşı her ne kadar koruyucu olsa da uzak durmakta fayda var. Hamileyken o kadar zararı olmasa bile, bebekler açısından çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Evet canım benimde orda oluyor bazen bebişin o:))
Haftaya cuma on sonuç çıkacak...kesin sonucun çıkması 3 haftayı bulurmuş
oyleymis evet ama ben arada bebegin seyirmelerini hissederdim simdi hissedemiyrm bugun yani.meyve suyu içtim uzandim yan yattim yok hic bi kipirti.döndü mu artik ediyoda ben mi hissedemiyrm anlamiyrm.ptesiye kadr omrumun yarisi gideck anlasilan
Bir tek vinalac içiyordum vitaminİçtiğin ilaçların yan etkilerine bak cnm.. Bendede oldu demir ilacı yapmış bıraktım o markayı.
oyle yapicam canim orgu falan orerdim bu sicaktada oremiyrm.film bulup izleyeym bari :)Canm bseylerle oyalanmayı dene bence her dk dusunmekle olmaz
Rahim boyu önemli olan 2,5 cm altına düşerse riskli o zaman da serklaj Yapılıyor Benim önceki hamileliğim 29. Haftada erken doğum oldu idrar yolu enfeksiyonu vardı ama doktorum hiç bir zaman rahim Ağzına rahim boyuna bakmadığı için kısalma var mi bilemedik bu hamileliğimde tedbir Amaçlı serklaj yapıldı erkan dogumu önlemek ıcın. Zaten kısalma fazla olsaydı doktorun sana da önerirdi Bir sonraki kontrolün ne zaman. Bildiğim kadarı ile 20. Haftadan sonra acil serklaj Yapılıyor benim gibi geçmiş öyküsü olanlara 12-14. Haftalarda tedbir için Yapılıyor. Yani bu şekilde anlatmıştı doktorum. Şanslı sayılırsın doktorun dikkat etmiş bu durumuna.Kızlar doktor az önce rahim ağzında daralma kısalma var dedi bu kötü bişey mi yaşayan var mı daha önce
oyle yapicam canim orgu falan orerdim bu sicaktada oremiyrm.film bulup izleyeym bari :)
Rahim boyu önemli olan 2,5 cm altına düşerse riskli o zaman da serklaj Yapılıyor Benim önceki hamileliğim 29. Haftada erken doğum oldu idrar yolu enfeksiyonu vardı ama doktorum hiç bir zaman rahim Ağzına rahim boyuna bakmadığı için kısalma var mi bilemedik bu hamileliğimde tedbir Amaçlı serklaj yapıldı erkan dogumu önlemek ıcın. Zaten kısalma fazla olsaydı doktorun sana da önerirdi Bir sonraki kontrolün ne zaman. Bildiğim kadarı ile 20. Haftadan sonra acil serklaj Yapılıyor benim gibi geçmiş öyküsü olanlara 12-14. Haftalarda tedbir için Yapılıyor. Yani bu şekilde anlatmıştı doktorum. Şanslı sayılırsın doktorun dikkat etmiş bu durumuna.
buralarda pek arkadasm yok herkes uzakta kimisi tatilde.evde takiliyrm genelde alistm yalnzliga:)Izle barı arkadaslarn varsa cagr otruun ıyı vakt gecıyo yada sen gıt
Rabbim tamamına erdirsin inşAllahhhh canımSelam arkadaşlar,bugün bizim kontrol vardı,5 hafta aradan sonra olunca beklerken çok heyecan yaptım
henüz birşey hissetmiyorum,ilkinde de 20.haftada başlamıştım hissetmeye
iyi çok şükür herşey sıkıntı yok dedi dr
bizimde oğlan geliyor sanırım,kesinmiş
ama benim içime hep kız doğuyordu,oğlumda çin takvimi ve doğum haritasına göre tutmuştu
bunda hepsi kız gösteriyordu.Olsun sağlıklı hayırlı olsun hiç önemli değil,hayırlısı böyleymiş demek
Rabbim tamamına erdirsin inşAllahhhh canımSelam arkadaşlar,bugün bizim kontrol vardı,5 hafta aradan sonra olunca beklerken çok heyecan yaptım
henüz birşey hissetmiyorum,ilkinde de 20.haftada başlamıştım hissetmeye
iyi çok şükür herşey sıkıntı yok dedi dr
bizimde oğlan geliyor sanırım,kesinmiş
ama benim içime hep kız doğuyordu,oğlumda çin takvimi ve doğum haritasına göre tutmuştu
bunda hepsi kız gösteriyordu.Olsun sağlıklı hayırlı olsun hiç önemli değil,hayırlısı böyleymiş demek
Canım ben yanıma alacağım 3.kızımın beşiğini kullanacağım ikea dan almıştım 2,5 yıl önce çok rahat ettim bide hiç bir şey olmadı çok sağlam çıktı, arabada sakın büyük alma chicco nun baston arabasını öneririm konforlu olanları var tam yatan büyüdüğünde de kullanırsın ben büyük aldım kraftın bin pişman oldum hiçbir yere sığmıyor bu defer baston alacağım bi araştır istersrn sendeKızlar bebeğinizle oda yapacak mısınız yoksa beşik mı alacaksiniz:) birde bebek arabası ne marka alacaksınız:)
buralarda pek arkadasm yok herkes uzakta kimisi tatilde.evde takiliyrm genelde alistm yalnzliga:)
Canım ben yanıma alacağım 3.kızımın beşiğini kullanacağım ikea dan almıştım 2,5 yıl önce çok rahat ettim bide hiç bir şey olmadı çok sağlam çıktı, arabada sakın büyük alma chicco nun baston arabasını öneririm konforlu olanları var tam yatan büyüdüğünde de kullanırsın ben büyük aldım kraftın bin pişman oldum hiçbir yere sığmıyor bu defer baston alacağım bi araştır istersrn sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?