2017 Aralık Anneleri

benim de evimde beslediğim aşılı bir kedim vardı, hamile olduğumu öğrendiğimizde kedimizi sahiplendirdik. Kedi ve köpeklerde toksoplasma virüsü bulunabiliyor. Aşı her ne kadar koruyucu olsa da uzak durmakta fayda var. Hamileyken o kadar zararı olmasa bile, bebekler açısından çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.

amiin canim insallah insallah

Oyleymıs canım bnde kararszdım artık elımı degmem

Canm bseylerle oyalanmayı dene bence her dk dusunmekle olmaz

Kızlar doktor az önce rahim ağzında daralma kısalma var dedi bu kötü bişey mi yaşayan var mı daha önce

Kızlar bebeğinizle oda yapacak mısınız yoksa beşik mı alacaksiniz:) birde bebek arabası ne marka alacaksınız:)

Kızlar doktor az önce rahim ağzında daralma kısalma var dedi bu kötü bişey mi yaşayan var mı daha önce
Rahim boyu önemli olan 2,5 cm altına düşerse riskli o zaman da serklaj Yapılıyor Benim önceki hamileliğim 29. Haftada erken doğum oldu idrar yolu enfeksiyonu vardı ama doktorum hiç bir zaman rahim Ağzına rahim boyuna bakmadığı için kısalma var mi bilemedik bu hamileliğimde tedbir Amaçlı serklaj yapıldı erkan dogumu önlemek ıcın. Zaten kısalma fazla olsaydı doktorun sana da önerirdi Bir sonraki kontrolün ne zaman. Bildiğim kadarı ile 20. Haftadan sonra acil serklaj Yapılıyor benim gibi geçmiş öyküsü olanlara 12-14. Haftalarda tedbir için Yapılıyor. Yani bu şekilde anlatmıştı doktorum. Şanslı sayılırsın doktorun dikkat etmiş bu durumuna.

Bu duurm nasl anlasılıyo acaba gttgmzde bakyomusr dktrlar bızmı takp etcez bnları ben devkete gıdıyorm bıde

Selam arkadaşlar,bugün bizim kontrol vardı,5 hafta aradan sonra olunca beklerken çok heyecan yaptım
henüz birşey hissetmiyorum,ilkinde de 20.haftada başlamıştım hissetmeye
iyi çok şükür herşey sıkıntı yok dedi dr
bizimde oğlan geliyor sanırım,kesinmiş
ama benim içime hep kız doğuyordu,oğlumda çin takvimi ve doğum haritasına göre tutmuştu
bunda hepsi kız gösteriyordu.Olsun sağlıklı hayırlı olsun hiç önemli değil,hayırlısı böyleymiş demek

Rabbim tamamına erdirsin inşAllahhhh canım

Rabbim tamamına erdirsin inşAllahhhh canım

Kızlar bebeğinizle oda yapacak mısınız yoksa beşik mı alacaksiniz:) birde bebek arabası ne marka alacaksınız:)
Canım ben yanıma alacağım 3.kızımın beşiğini kullanacağım ikea dan almıştım 2,5 yıl önce çok rahat ettim bide hiç bir şey olmadı çok sağlam çıktı, arabada sakın büyük alma chicco nun baston arabasını öneririm konforlu olanları var tam yatan büyüdüğünde de kullanırsın ben büyük aldım kraftın bin pişman oldum hiçbir yere sığmıyor bu defer baston alacağım bi araştır istersrn sende

Bnde besık alırım su an oda yapamam ama ıkı sene snra olr ınsallah benegmın bı odası hem yalnz yatmaya alısır. Aldıgınız canta araba besık vs.. pahlasalımda fıkır olsn kızlar hem tecrubelı anneler vardr ıkıncı ucnxu bebegı olnlar onların daha cok fıkrı olr ılklerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…