2017 Aralık Anneleri

Mrb cnm kızıma hamileyken bu haftalarda kalp sesini dinlememişti bile ebemiz.ama bu hamileliğimde ebe değişti 14+3 günlükken kontrole çağırdı ve dinlemeye çalıştı azcık duyuldu ama duyamayız bu haftalarda panik yapma demişti.hareketli oldukları için tam uygun pozisyon bulamıyorlarmış cnm senin bebiş de hareket etmiştşr duyulmamıştır

Insan zor bulnxa kaybtmekten korkuyo ama allaha emanetz bızde bebkler zde bunu düşünelim tesellı olsun
hep oyle dua ediyrm zaten allaha emanet.bu ara kedi kopekte bakteri oluyo ama senin gebelik rutin testlerinde cikardi o toksoplazma.bende cikti sevmek yasak.pismemis iyi yikanmamis sebze yasak.baya zor korka korka yemek yiyorm

Kzlar sırt ustu uzandgmsa rahım kısmı tas gbı sert oluyo bebeıs ordamı duruyo acaba kalkınca yumusuyo falan dıkkat ettbzmı sız hıc

bilmiyrm ki ebede ole dedi.ben de duyariz belki diye cok istedim ama ugrasi duyamadı.20.haftada cagirdi ozaman bakrz hem tetenoz asisi olcakmsm.ptesi kendi dr uma gidicem insallah orda gorucem bebegmi insallah sagliklidr.

Canım korkma sağlık ocağındaki kalp dinleme cihaxı çok gelişmiş bişey değil bendr önceki gebeliğimde dinlemiştim tam bu zamanda brlli belirsiz oluyor cihazla alakalı bir durum korkacak bir şey yok merak etme

Merhaba kızlar ben de hayırlısıyla Aralık'ta Doğum yapacağım inş. 18. Haftamdayım bartholin apsesi var bende de Dr gitmeye korkuyorum muayene olmak ve belirsizlik geriyor beni o yüzden cinsiyetini bile öğrenemedim. 2. Çocuğum ve ilk gebeliğimde de oluşmuştu ama kendiliğinden patlamıştı bu seferki yerinde duruyo ağrı da yapmıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Aynı durumu yaşayan veya bilgi sahibi olan varsa beni aydınlatabilir mi?

oyleymis evet ama ben arada bebegin seyirmelerini hissederdim simdi hissedemiyrm bugun yani.meyve suyu içtim uzandim yan yattim yok hic bi kipirti.döndü mu artik ediyoda ben mi hissedemiyrm anlamiyrm.ptesiye kadr omrumun yarisi gideck anlasilan

Sağlıkla kucağına al bebeğini cnm ama o dediğin nasıl bi rahatsızlık? Hiç bilmiyorum umarım sorunsuz geçer hamileliğin

Canım büyüme haftalarında hareket etmezler zaten endişelenme bide daha rahim duvarına tam çarpamadıkları için bazen hissetmeyebilirsin normal bunlar endişelenme

Canım büyüme haftalarında hareket etmezler zaten endişelenme bide daha rahim duvarına tam çarpamadıkları için bazen hissetmeyebilirsin normal bunlar endişelenme
insallah dedgn gibidr canim sagolasin.kotu seyler getirmemeye calisiyrm ama basaramiyrm iste.

insallah dedgn gibidr canim sagolasin.kotu seyler getirmemeye calisiyrm ama basaramiyrm iste.
Bak hamilelik takvimindeki açıklamana bak dondaki yazıyı oku ne diyor kokma canım ben uzman oldum artık bu 4.hamileliğim benim yaşım genç ama deneyimliyim artık :) bebeğinide strese sokma portakal kadar daha annesi o

ne guzel masallah.cok sagol canim allah razi olsun senden icimi rahatlattn.saglicakla kucagimiza alalim insallah gulerek hatirlayalm bu stresli gunleri

ne guzel masallah.cok sagol canim allah razi olsun senden icimi rahatlattn.saglicakla kucagimiza alalim insallah gulerek hatirlayalm bu stresli gunleri
İnşAllah canım inşAllah sen rahat ol ki portakalda rahat olsun artık duymaya başladı sen onunla bol bol konuş o seni duyar sana çok ihtiyacı var :) inşAllah sağ salim kucaklayacağımız günlerde gelecek Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…