- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
Mrb cnm kızıma hamileyken bu haftalarda kalp sesini dinlememişti bile ebemiz.ama bu hamileliğimde ebe değişti 14+3 günlükken kontrole çağırdı ve dinlemeye çalıştı azcık duyuldu ama duyamayız bu haftalarda panik yapma demişti.hareketli oldukları için tam uygun pozisyon bulamıyorlarmış cnm senin bebiş de hareket etmiştşr duyulmamıştırya kizlar ben saglik ocagina gittim.biraz erken cagirmis beni yanlis randevu vermis.ama gitmişken kalp atisini dinleyelm bari dedim.el dopleri ile.15+5 im dedim daha erken bu aletle duyabilmek icin ama deneyelm dedi.denedi bi baya duyamadik.hissediymsn hareketlerini dedi seyirme seklinde hissedyrm dedim ama sürekli ve duzenli degil dedim.tatli yiyerek takip edeblrsn dedi.siz hic saglik ocaginda dinledinz mi kalp atisini kafama takildi simdi.hic seyirmede olmadi kalltgmdan beri
hep oyle dua ediyrm zaten allaha emanet.bu ara kedi kopekte bakteri oluyo ama senin gebelik rutin testlerinde cikardi o toksoplazma.bende cikti sevmek yasak.pismemis iyi yikanmamis sebze yasak.baya zor korka korka yemek yiyormInsan zor bulnxa kaybtmekten korkuyo ama allaha emanetz bızde bebkler zde bunu düşünelim tesellı olsun
İnşallah sonucun güzel gelir cnm dua et bol bol.stres yapma bebeğini etkiler.Kızlar içim yangın yeri.amniyosentez sonucunu beklemek ne zormuş.Rabbim düşmanıma vermesin...bebrkler sağlıklı olsun
Kızlar içim yangın yeri.amniyosentez sonucunu beklemek ne zormuş.Rabbim düşmanıma vermesin...bebrkler sağlıklı olsun
bilmiyrm ki ebede ole dedi.ben de duyariz belki diye cok istedim ama ugrasi duyamadı.20.haftada cagirdi ozaman bakrz hem tetenoz asisi olcakmsm.ptesi kendi dr uma gidicem insallah orda gorucem bebegmi insallah sagliklidr.Mrb cnm kızıma hamileyken bu haftalarda kalp sesini dinlememişti bile ebemiz.ama bu hamileliğimde ebe değişti 14+3 günlükken kontrole çağırdı ve dinlemeye çalıştı azcık duyuldu ama duyamayız bu haftalarda panik yapma demişti.hareketli oldukları için tam uygun pozisyon bulamıyorlarmış cnm senin bebiş de hareket etmiştşr duyulmamıştır
Inşallah insallahhİnşallah sonucun güzel gelir cnm dua et bol bol.stres yapma bebeğini etkiler.
Haftaya cuma on sonuç çıkacak...kesin sonucun çıkması 3 haftayı bulurmuşCanm ne zaman ckıyo sonucun
Evet canım benimde orda oluyor bazen bebişin o:))Kzlar sırt ustu uzandgmsa rahım kısmı tas gbı sert oluyo bebeıs ordamı duruyo acaba kalkınca yumusuyo falan dıkkat ettbzmı sız hıc
Canım korkma sağlık ocağındaki kalp dinleme cihaxı çok gelişmiş bişey değil bendr önceki gebeliğimde dinlemiştim tam bu zamanda brlli belirsiz oluyor cihazla alakalı bir durum korkacak bir şey yok merak etmesabah yatakta hapsurunca bir iki kez pitladi ama damrda olablr diyrm.dedgn gibi ya duyamıyor ya da ayirt edmiyrz ama iste takintili ben :)) daha omce kayiplarim oldu diye korkuyla geciyo hamilelgm.stres yapiyrm bebegede bosuna.ptesi olsun bi an once hayirlisiyla goreyim bebiyi insallahh.
oyleymis evet ama ben arada bebegin seyirmelerini hissederdim simdi hissedemiyrm bugun yani.meyve suyu içtim uzandim yan yattim yok hic bi kipirti.döndü mu artik ediyoda ben mi hissedemiyrm anlamiyrm.ptesiye kadr omrumun yarisi gideck anlasilanCanım korkma sağlık ocağındaki kalp dinleme cihaxı çok gelişmiş bişey değil bendr önceki gebeliğimde dinlemiştim tam bu zamanda brlli belirsiz oluyor cihazla alakalı bir durum korkacak bir şey yok merak etme
Sağlıkla kucağına al bebeğini cnm ama o dediğin nasıl bi rahatsızlık? Hiç bilmiyorum umarım sorunsuz geçer hamileliğinMerhaba kızlar ben de hayırlısıyla Aralık'ta Doğum yapacağım inş. 18. Haftamdayım bartholin apsesi var bende de Dr gitmeye korkuyorum muayene olmak ve belirsizlik geriyor beni o yüzden cinsiyetini bile öğrenemedim. 2. Çocuğum ve ilk gebeliğimde de oluşmuştu ama kendiliğinden patlamıştı bu seferki yerinde duruyo ağrı da yapmıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Aynı durumu yaşayan veya bilgi sahibi olan varsa beni aydınlatabilir mi?
Canım büyüme haftalarında hareket etmezler zaten endişelenme bide daha rahim duvarına tam çarpamadıkları için bazen hissetmeyebilirsin normal bunlar endişelenmeoyleymis evet ama ben arada bebegin seyirmelerini hissederdim simdi hissedemiyrm bugun yani.meyve suyu içtim uzandim yan yattim yok hic bi kipirti.döndü mu artik ediyoda ben mi hissedemiyrm anlamiyrm.ptesiye kadr omrumun yarisi gideck anlasilan
insallah dedgn gibidr canim sagolasin.kotu seyler getirmemeye calisiyrm ama basaramiyrm iste.Canım büyüme haftalarında hareket etmezler zaten endişelenme bide daha rahim duvarına tam çarpamadıkları için bazen hissetmeyebilirsin normal bunlar endişelenme
Bak hamilelik takvimindeki açıklamana bak dondaki yazıyı oku ne diyor kokma canım ben uzman oldum artık bu 4.hamileliğim benim yaşım genç ama deneyimliyim artık :) bebeğinide strese sokma portakal kadar daha annesi oinsallah dedgn gibidr canim sagolasin.kotu seyler getirmemeye calisiyrm ama basaramiyrm iste.
ne guzel masallah.cok sagol canim allah razi olsun senden icimi rahatlattn.saglicakla kucagimiza alalim insallah gulerek hatirlayalm bu stresli gunleriBak hamilelik takvimindeki açıklamana bak dondaki yazıyı oku ne diyor kokma canım ben uzman oldum artık bu 4.hamileliğim benim yaşım genç ama deneyimliyim artık :) bebeğinide strese sokma portakal kadar daha annesi o
İnşAllah canım inşAllah sen rahat ol ki portakalda rahat olsun artık duymaya başladı sen onunla bol bol konuş o seni duyar sana çok ihtiyacı var :) inşAllah sağ salim kucaklayacağımız günlerde gelecek Allahın izniylene guzel masallah.cok sagol canim allah razi olsun senden icimi rahatlattn.saglicakla kucagimiza alalim insallah gulerek hatirlayalm bu stresli gunleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?