- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
yok nem edirnedeyim ben :)) sagolasin ama baya uzagiz.bizimki kipirdadi bu arada hapsirinca korktu herhalde hissettim bi kac kez.babasi gibi inat bu sanirim dinleyince ses yok dinlemeynce var :)))Ankaradaysan gel beraber oturalım
Ben bebek odası almayı düşünüyorum. Çok hevesliyim. Bebek arabasıda britax römer b agile 4 alacağım arkadaşım kullanıyor çok memnunKızlar bebeğinizle oda yapacak mısınız yoksa beşik mı alacaksiniz:) birde bebek arabası ne marka alacaksınız:)
Canım ben öncekinde de bu sefarde özele gidiyorum ama doktoruna bağlı mümkünse tip Fakültesi'nde özellikle riskli gebeliklerle ilgilenen bi doktora git derim normal kadın doğumcuların aklına gelmiyor ben na ilacımı re kontrolümü aksatmadım ama malesef doktorumun dikkatsizliği işte.... Senin de aklında olsun her gidişinde sor doktoruna rahim boyu ne kadar diye yani san atlama. Durumunu anlat. Önemli olan gittiğin doktorun bilgisi özel ya da devlet farketmez. Zaten senin doktorun bu konuyu atlamamışBu duurm nasl anlasılıyo acaba gttgmzde bakyomusr dktrlar bızmı takp etcez bnları ben devkete gıdıyorm bıde
Âmin Canım hepimiz sağlıcakla alırız inş nasılSağlıkla kucağına al bebeğini cnm ama o dediğin nasıl bi rahatsızlık? Hiç bilmiyorum umarım sorunsuz geçer hamileliğin
gecmis olsun cnm, kistin yumurtaliklardami oluyor? kistlerin farkli farkli icerigini oldugunu okumustum, Rabbim sifasini versin insAllahNasıl
Âmin Canım hepimiz sağlıcakla alırız inş nasıl
anlatsam ki Canım kist aslında mikrop kapınca iltihap oluyor genelde ağrılı. Bebeği etkilemiyor antibiyotik veriliyor veya iltihap boşaltılıyor genelde. İnsan hamile olunca daha hassas oluyor yoksa canı tatlı biri değilimdir ama bebeğime zarar verecek ilaç da kullanmak istemiyorum
Allah tamamına erdirsin inşAllahhhh canım hayrlı sağlıklı evlat olsun inşAllah :)Ben de kontrolden geldim
Kızım olacak :) :)
İsim düşünmeye başlayabilirim artık
Ankarada hangi hastaneye gidiyorsunBu duurm nasl anlasılıyo acaba gttgmzde bakyomusr dktrlar bızmı takp etcez bnları ben devkete gıdıyorm bıde
Canim bu rahim boyu nasıl ölçülüyor ultrasonla mi olculuyor. Benim doktorum her seferinde rahmin bi yerini ölçüyor ama ne olduğunu hiç sormadım. Yoksa vajinal muayeneyle mi anlaşılıyor rahim yetmezliğiCanım ben öncekinde de bu sefarde özele gidiyorum ama doktoruna bağlı mümkünse tip Fakültesi'nde özellikle riskli gebeliklerle ilgilenen bi doktora git derim normal kadın doğumcuların aklına gelmiyor ben na ilacımı re kontrolümü aksatmadım ama malesef doktorumun dikkatsizliği işte.... Senin de aklında olsun her gidişinde sor doktoruna rahim boyu ne kadar diye yani san atlama. Durumunu anlat. Önemli olan gittiğin doktorun bilgisi özel ya da devlet farketmez. Zaten senin doktorun bu konuyu atlamamış
Ben bebek odası almayı düşünüyorum. Çok hevesliyim. Bebek arabasıda britax römer b agile 4 alacağım arkadaşım kullanıyor çok memnun
yok nem edirnedeyim ben :)) sagolasin ama baya uzagiz.bizimki kipirdadi bu arada hapsirinca korktu herhalde hissettim bi kac kez.babasi gibi inat bu sanirim dinleyince ses yok dinlemeynce var :)))
Ankarada hangi hastaneye gidiyorsun
Canm benim Rabbim yardimcin olsun dua et bol bol bak burda herkes güzel haberler verdi inşallah senden de duyup mutlu olacazKızlar içim yangın yeri.amniyosentez sonucunu beklemek ne zormuş.Rabbim düşmanıma vermesin...bebrkler sağlıklı olsun
Canım ben seninle aynı durumdayım bana 13 . Hafta da dikiş atıldı senin gibi rahim ağzında kısılk ve genişlik var mutlaka dikiş atilmali sana çok ciddi bi durumKızlar doktor az önce rahim ağzında daralma kısalma var dedi bu kötü bişey mi yaşayan var mı daha önce
Normal karından yapılan ultrason ile yari Bebeğin kilosuna boyuna bakarken bakılıyor ayrıca bi işlem yok yani rutin kontrollerde bakılması Lazım aslında ama işte bazı doktorlar atlıyor ya da gerek Görmüyor. Bazı doktorlara göre Bebeğin kilosuna boyuna bakmak yeterli geliyor. Bazıları dü tedbirli da davranıyorCanim bu rahim boyu nasıl ölçülüyor ultrasonla mi olculuyor. Benim doktorum her seferinde rahmin bi yerini ölçüyor ama ne olduğunu hiç sormadım. Yoksa vajinal muayeneyle mi anlaşılıyor rahim yetmezliği
1,500 dan başlıyor benim baktımlarımOrtalama fıyat nedr acaba bbeek odalarnda. Bız su an sobalı ewdeyız o yuzden almak ıstemem zatende alamamda naspse seneye tasıncaz bakalım
Hmm o zaman benim doktorum bakıyor her defasında çünkü dikkatimi çekmişti ölçtüğü yer bebekle alakalı değil adam burayı neden her defasında ölçüp duruyor diyordum:)) Benim doktorum turkiyenin en iyi prof amcası zaten :)) ben ondan başka doktora bile güvenemiyorum beni ameliyattan kurtardı yoksa ben önce ameliyat olup sonra tüp bebek yatıracaktım az daha. O herseyi dusunur :))Normal karından yapılan ultrason ile yari Bebeğin kilosuna boyuna bakarken bakılıyor ayrıca bi işlem yok yani rutin kontrollerde bakılması Lazım aslında ama işte bazı doktorlar atlıyor ya da gerek Görmüyor. Bazı doktorlara göre Bebeğin kilosuna boyuna bakmak yeterli geliyor. Bazıları dü tedbirli da davranıyor
Saol canımmmAllah tamamına erdirsin inşAllahhhh canım hayrlı sağlıklı evlat olsun inşAllah :)
ben cok hapsiran birisym hatta sanirim gebelik alerjisi gibi biseye dönüşmüş.hamilelgmn basindan beri hapsiriyrm ama son 1 haftadr hapsrinca ole kipirdanmalr oluyo o yzuden bebektr diye dusunuyrm.dedgn gibi dönüyo mu korkudan rahim duvarina mi deyiyo anlayamiurm :)))Walla buhun bnde bıkac kez hıssettım gbı blmıyorm bebşmdr ama anlık bı hareket gbı oluyo carpar gbı veya dober gbı blmıyorm deglse bıle bunu hıssetmekte guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?