2017 Aralık Anneleri

Tarama testlerinde ölçüm ile aynı gün kan vermek gerekiyor diye biliyorum.

Ogrendim canim kizimiz olacakmis. Sen ne zaman gideceksin ?

Bende daha bilmiyorum kızlar fazla merak etmiyorum nedense ama sadece ufak ufak hazırlık için öğrenmek istiyorum bakalım bu sefer ne olacak doğum Allah nasip ederse sezeryan ile Aralık ortası hiç olmadı o zaman öğrenirim

Kızlar ben oda yapmicam karar verdim :) sadece beşik ve dolap alicm. Onu da yatak odama koyucam.cunku yatak odam büyük sigar hepsi :) 1 yıl sonra belki 2.cocuk olur Allah izin verirse...o zaman oğlum için bir oda yaparım.besige de 2.yi yerlestiririm:)

Bende öğrenemedim cnm daha.kızımda 7.aya kadar öğrenmedik bi başka Dr a gitmiştim tahlil için ağzından kaçırdı maalesef.ama 2.bebekte merak ediyorum kızım var oğlum olsun istiyorum allahım verirse sağlıklı bi oğlum olsun.kızım olursa da üzülmem tabi ama.bi duyguyu yaşamak istiyorum

Canım en mantıklısı bu zaten çünkü bebeğin güvende hissetmesi için annne babanın yanında olması şart gelişimi ve psikolojisi için çok önemli bilinçaltı sağlam olmasıniçin bebek nasılsa anlamaz diye inanın birşey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…