2017 Aralık Anneleri

Ayrntılı ıktrason ıcın daha gun galan almadım geckmem dımı ıkı uc hafta daha bklesem

Ben de buyuyen besikli oda takimi almayi dusunuyorum ama dediginiz gibi ozellikle geceleri yanimda yatmasi ve bir yerlere tasimak icin de uygun fiyatli bir park yatak almak istiyorum. Ne dersiniz
Canım park yatak çok yer kaplıyor onun fiyatına ikeadan pasif ahşap beşiklere bak çok az yer kaplıyor yanında yatırmak çok sağlıklı bence çocuk için aynı odada bebeğe huzur veriyor

Merhaba hanımlar bugün doktor kontrolumüz vardı uzun bir aradan sonra bebisimi gördük kızımla doktor hersey normal dedi heryeri ni detaylı inceledi kilosu 330 gr iç organlarını da kontrol etti kizimda yanimdaydi telefon a kaydetti kızimla beraber o anı yaşamak bambaşka bir duygu kardeşinin olmasını çok istiyordu bu rada cinsiyet yine erkek dedi
Agustos başı detaylı var inşallah bi aksilik çıkmaz
30. Haftaya kadar istedigin gibi uyuyabilirsin dedi sağ ,Sol, sırt üstü
Detaylinin Randevusunu 13 haftalık ken almıştım almayanlar erken davransin
Sonra dolu diyip kabul etmiyolar bence üniversite hastaneleri bu konuda daha deneyimli bir kaç kişi inceliyo çünkü bizden haberler boyle rabbim evet hasreti çeken herkese tattirsin bu duyguyu. .

Son düzenleme:
Kızlar bugun yengemle konstuk senın dogumunu sezeryan yaparlar dedı tup bebek oldugu ıcın . Devlet hastanesnde olck naspse tedavı oldugum hastanede ne dersınız seseryanmı yaparlar özelde ıstense yapılır heralde tıske atmazlar ama devlette önemserlermı bunu . Bıde orda tup benek olanı dırekt rısklı gebelık bılmnde yapıyolar kontrollernı ıdaya gttgmde o bolume gıdıyorm yanı dktra gttgmde sırcam aam sız ne dsunuyosunz

Canim benim kuzenimde tüp bebek tedavisi oldu ama hersey normal seyrinde devam ettiği için normal doğum yaptı
Tedaviyi özelde yaptirmisti ama sonra devlette devam edip orda doğum yaptı hiç sorun olmadı çok şükür

Allah tamamına erdirsin inşAllahhhh canım hayrlı sağlıklı evlat olsun

Bence doktora kalmış artık malesef. Aslında durumun uygunsa normal doğum için beklenmeli. Bende tüp bebek yaptım ama eğer herşey normal ise doğum isticem. Ama sezeryana da karşı değilim tabi.

Bence doktora kalmış artık malesef. Aslında durumun uygunsa normal doğum için beklenmeli. Bende tüp bebek yaptım ama eğer herşey normal ise doğum isticem. Ama sezeryana da karşı değilim tabi.

Anladm cnm hayrlısı neyse o olsun saglkla alalım kucagımıza ınsalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…