2017 Aralık Anneleri

Canım en mantıklısı bu zaten çünkü bebeğin güvende hissetmesi için annne babanın yanında olması şart gelişimi ve psikolojisi için çok önemli bilinçaltı sağlam olmasıniçin bebek nasılsa anlamaz diye inanın birşey yok :)

Bizde oda yapmadık cnm altı çekmeceli beşik almıştık kızıma hala daha bizim odamızda yatıyor.bu aralar ona yatak bakıyoruz odası için dolap var odasında bebiş doğana kadar odasına alışssın ki bebiş beşiğe yatabilsin.ben doğunca hemen ayrı odaya yatırmaya çok karşıyım allah korusun ateşi falan çıkar görmem diye tasalandım hep ayırmadım o yüzden.özgüveni için ayırın falan diyorlar da ben anasınfı öğrtmeniyim anne babasıyla yatıp özgüveni o kadar yüksek olan çocuklar var ki tamamen yetiştirmeye alakalı bence.

Hz İbrahim'in çok güzel bir duası var bunu her zaman söyle... "Kalbimdeki isteğimi hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olanı gönlüme razı eyle" çok doğru bir söz :) ben hep öyle diyorum benimde üç kızım var hayırlısı olsun inşAllah canım hakkımızda

Çok güzel bir dua amin...en çok istediğimiz sağlıklı olması inşallah.

Hz İbrahim'in çok güzel bir duası var bunu her zaman söyle... "Kalbimdeki isteğimi hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olanı gönlüme razı eyle" çok doğru bir söz :) ben hep öyle diyorum benimde üç kızım var hayırlısı olsun inşAllah canım hakkımızda

Kesinlikle canım güven duygusunu çok pekiştiriyor bende karşıyım ayrı yatırmaya zaten büyüdüklerinde istesekde yanımızda olmayacaklar tadını çıkarmak lazım her anın sevgi olduğunda daha güzel yetişiyorlar

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah canım. Ben cuma günü gidiyorum bizde öğreniriz inşallah.. İnsan merak ediyor artık herkes öğrendikçe
ben de cuma günü gidiyorum canım. bir ay oldu randevu alalı vakit geçmiyor sanki.

Merhaba kızlar bende 19+3 deyim ilk bebeğim daha kalp atışlarını hissetmedim bu normal mi sizce

Merhaba kızlar bende 19+3 deyim ilk bebeğim daha kalp atışlarını hissetmedim bu normal mi sizce

seninle aynıyız canım sat 25 şubat benım ama ben başladım ufak ufak hissetmeye
ama gezersem kendimi yorarsam farkedemiyorum uzun süre oturur vaziyette olunca farkediliyor

seninle aynıyız canım sat 25 şubat benım ama ben başladım ufak ufak hissetmeye
ama gezersem kendimi yorarsam farkedemiyorum uzun süre oturur vaziyette olunca farkediliyor
benimde sat 25 şubat canım bendaha başlamadım ya hissetmeye sadece bazen alk karnıma elimi koyduğum zaman kalp atışı tarzı bişeyle karşılaşıyorum ama daha hissetme yok ya

Selam kizlar umarim hepiniz iyisinizdir bebişlerinizle beraber.bayadir giremedim.izmire gittim kardesimin nişani vardi.sora tatil falan derken anca.bugun kontrole gittim 16 haftalik cok sukur ikili testimiz temiz cikti.55 kiloyum.3 kilo almisim.cinsiyetide kordon dolanmisti bacak arasina net goremedi ama erkeğe benziyor dedi bakalim hayirlisi hepimiz icin.

benimde sat 25 şubat canım bendaha başlamadım ya hissetmeye sadece bazen alk karnıma elimi koyduğum zaman kalp atışı tarzı bişeyle karşılaşıyorum ama daha hissetme yok ya
hissetmek cok daha farklı canım en kısa zaman da hissedersin inşallah bebeğinde bir sıkıntı yoktur korkma
her bebek farklı olurmus belkı de senin bıdık uykucudur
cinsiyet öğrenebildin mi acaba benım hala göstermiyor haftaya detaylı var inşallah o zaman öğreniriz :)

evet canım belli oldu 15 de erkek demişlerdi şimdi kesin erkek diyolar bakalım dönmesse detaylı için erken değil mi benim 3 ağustosa verdiler detaylıyı o zaman 22 oluyorum. inşallah ya canım dün muayene oldum doktor bebiş cok hareketli dedi ama benimki az nazlı geliyo galiba

olabılır canım aman sağlıklı olsun da inşallah gerisi halledilir bilmem doktorum o tarihe yazdı 19 - 22 haftalar arası yapılıyormus sıkıntı olacağını sanmıyorum

ben iki tane yaptırcam canım bide özelde yaptırcam özeldeki 23 haftada gel dedi burdada yani kilis devlet hastanesinde çalışıyorum ben burdaki doktorum da 22 de yapalım dedi.

Ben de buyuyen besikli oda takimi almayi dusunuyorum ama dediginiz gibi ozellikle geceleri yanimda yatmasi ve bir yerlere tasimak icin de uygun fiyatli bir park yatak almak istiyorum. Ne dersiniz

ben iki tane yaptırcam canım bide özelde yaptırcam özeldeki 23 haftada gel dedi burdada yani kilis devlet hastanesinde çalışıyorum ben burdaki doktorum da 22 de yapalım dedi.

o senin iyiymiş canım ya hadı hayırlı haberler alalım inşallah çok sevindim aynı tarihte olmamıza birbirimize yazmayı ihmal etmeyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…