Ayyy yanımdan ayıramam:) ayrı odaya nasıl yatircam ben oglusuBizde oda yapmadık cnm altı çekmeceli beşik almıştık kızıma hala daha bizim odamızda yatıyor.bu aralar ona yatak bakıyoruz odası için dolap var odasında bebiş doğana kadar odasına alışssın ki bebiş beşiğe yatabilsin.ben doğunca hemen ayrı odaya yatırmaya çok karşıyım allah korusun ateşi falan çıkar görmem diye tasalandım hep ayırmadım o yüzden.özgüveni için ayırın falan diyorlar da ben anasınfı öğrtmeniyim anne babasıyla yatıp özgüveni o kadar yüksek olan çocuklar var ki tamamen yetiştirmeye alakalı bence.
Canım o kişiden kişiye değişir bazen kiminin doğuma kadar devam eder dr a söyledin mi bide cinsiyetini öğrendiniz miGunaydin arkadaslar. 16+2deyim fakat bulantilarim bitmedi hala. Bir sey yerken zorlaniyorum. O yuzden daha hic kilo almadim. Bu bulantilar ne zaman biter bir fikri olan var mi?
Korkum doguma kadar surmesi. Her kontrole gidisimizde soyluyorum ama oek ilac taraftari degil sanirim. Kuru ekmek ye leblebi ye tarzi seyler söylüyor. Cinsiyeti son gidisimizde erkege benzetmisti ama emin olamadi. Yarin kontrol var. Kesin bir sey ogreniriz sanirim. Sizde durum nasil? Umarım kolay geciyordurCanım o kişiden kişiye değişir bazen kiminin doğuma kadar devam eder dr a söyledin mi bide cinsiyetini öğrendiniz mi
Ayyy yanımdan ayıramam:) ayrı odaya nasıl yatircam ben oglusubenim gibi heyecan yapan var mi? Her gece rüyamda görüyorum her gece kokluyoruumm. Gün sayıyorum.ona hasretimi gidermek için bebek mağazası gezip duruyorum.cok aşığım ben ya eşime çok asigim derdim.oglusun aşkı şimdiden geçti
Günaydın canımSelam kızlar bnm ellerim uyuşuyor salata bile doğrayamoyorum telefonda bişey baktığımda teli tutamıyorum hemen uyuşuyor bu durumu yaşayan var mı yaa Dr söyledim tahlil yaptı bişey yok dedi ama sonuçlarda iki düşük ve iki yüksek değer var özellikle sordum önemli bişey değil dedi var mı bnm gibi elleri uyuşsn iki gebeliğimde de böyle bişey yaşamadım
Canım senin ilk galiba normalBu gece ruyamda dogumhanedeydım bende daha smdıden bu ruyaları goruyosam allah sonumu hayretsın artık
İnşAllah öyle olmaz da geçer bir an önce, çok iyi bilirim miğde bulantılarını nefret bişey bende ilk üç hamileliğide hep miğdem bulandı belli şeylerden hep tiksindim ilk kızımda hep ekşi istedi canım ikinci kızımda baharatlı şeylerden tiksindim üçüncü kızımda da tatlı diye delirdim ekşi görmek dahi istemiyordum doğum yapmıştım aylarca limon sokmadım eve o kadar tiksinmişim, bu hamileliğimde ise hiç bulantım olmadı herşeyi yiyorum yemek yapıyorum diğerlerinde çok zordu bunda çok rahatım, cinsiyeti belli değil ama çok erken canlandı iki haftadan fazla süredir minik minik tekme bile atıyor kuvvetli değil ama biliyorum tekme olduğunu, erkek olsun diyede konuşmuyorum Rabbim canını sağ etsin sağlıklı olsun kız olsada farketmez, cümlemizi sağ salim kurtarsın inşAllahKorkum doguma kadar surmesi. Her kontrole gidisimizde soyluyorum ama oek ilac taraftari degil sanirim. Kuru ekmek ye leblebi ye tarzi seyler söylüyor. Cinsiyeti son gidisimizde erkege benzetmisti ama emin olamadi. Yarin kontrol var. Kesin bir sey ogreniriz sanirim. Sizde durum nasil? Umarım kolay geciyordur
Canım senin ilk galiba normal
Ben tecrübeli olmama rağmen ilk öğrendiğimde nasıl dogurcam telaşı sardı
İlkinde bilmediğim için yine hafif bir korku vardı ama şimdi nerde dogurcam ,nasıl
Dogurcam tedirginligim hiç bitmiyor
Kızlar kasıklarımda ağrı var 17+3 oldum ama özellikle yatakta dönerken oluyor hep tuvalet gelmiş gibi hissediyorum normal midir
Enfeksiyon olabilir canım doktora gidince sorKızlar kasıklarımda ağrı var 17+3 oldum ama özellikle yatakta dönerken oluyor hep tuvalet gelmiş gibi hissediyorum normal midir
Kızlar ya çok endişeliyim bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama bu güne kadar Göbek deliği Etrafında hissediyordum bu gün biraz daha aşağılarda kasıklarımda (karnın alt tarafında ) hissediyorum. Bi sorun mi vardır cidden çok endişeleniyorum doktor kontrolüm pazartesi. Deneyimli anneler lütfen yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?