2017 Aralık Anneleri

11+5 de erkeğe benziyor demişti dün 17+1de net olarak erkek dedi. Ankara da güven hastanesine gidiyorum 19+5 de ayrıntılı ultrason için çağırdı. Ankara tıp da 20+2 için ayrıntılı ultrason tarihi verdi:) şu an iki hastaneye de devam ediyorum

Gunaydin arkadaslar. 16+2deyim fakat bulantilarim bitmedi hala. Bir sey yerken zorlaniyorum. O yuzden daha hic kilo almadim. Bu bulantilar ne zaman biter bir fikri olan var mi?

Ayyy yanımdan ayıramam:) ayrı odaya nasıl yatircam ben oglusu benim gibi heyecan yapan var mi? Her gece rüyamda görüyorum her gece kokluyoruumm. Gün sayıyorum.ona hasretimi gidermek için bebek mağazası gezip duruyorum.cok aşığım ben ya eşime çok asigim derdim.oglusun aşkı şimdiden geçti

Gunaydin arkadaslar. 16+2deyim fakat bulantilarim bitmedi hala. Bir sey yerken zorlaniyorum. O yuzden daha hic kilo almadim. Bu bulantilar ne zaman biter bir fikri olan var mi?[/QUOTE]
Canım o kişiden kişiye değişir bazen kiminin doğuma kadar devam eder dr a söyledin mi, bide cinsiyeti belli oldu mu

Gunaydin arkadaslar. 16+2deyim fakat bulantilarim bitmedi hala. Bir sey yerken zorlaniyorum. O yuzden daha hic kilo almadim. Bu bulantilar ne zaman biter bir fikri olan var mi?
Canım o kişiden kişiye değişir bazen kiminin doğuma kadar devam eder dr a söyledin mi bide cinsiyetini öğrendiniz mi

Selam kızlar bnm ellerim uyuşuyor salata bile doğrayamoyorum telefonda bişey baktığımda teli tutamıyorum hemen uyuşuyor bu durumu yaşayan var mı yaa Dr söyledim tahlil yaptı bişey yok dedi ama sonuçlarda iki düşük ve iki yüksek değer var özellikle sordum önemli bişey değil dedi var mı bnm gibi elleri uyuşsn iki gebeliğimde de böyle bişey yaşamadım

Canım o kişiden kişiye değişir bazen kiminin doğuma kadar devam eder dr a söyledin mi bide cinsiyetini öğrendiniz mi
Korkum doguma kadar surmesi. Her kontrole gidisimizde soyluyorum ama oek ilac taraftari degil sanirim. Kuru ekmek ye leblebi ye tarzi seyler söylüyor. Cinsiyeti son gidisimizde erkege benzetmisti ama emin olamadi. Yarin kontrol var. Kesin bir sey ogreniriz sanirim. Sizde durum nasil? Umarım kolay geciyordur

Bu gece ruyamda dogumhanedeydım bende daha smdıden bu ruyaları goruyosam allah sonumu hayretsın artık

Günaydın canım
Benim ellerimde uyuşuyor ama hamileklemi alakali düşünmemiştim çünkü Hamilelikten öncede uyusuyordu özellikle tlfn la uğraşırken muhtemelen sinir sıkışması olabilir benim ayağımda uyusuyo ve kramp giriyo bazen çok takmamaya çalışıyorum bebeğin hareketlerini hissedince herseyi unutuyorum
Elinden geldiğince hareketli olmaya çalış hafif egzersizler yap istersen iyi geliyo. .

Bu gece ruyamda dogumhanedeydım bende daha smdıden bu ruyaları goruyosam allah sonumu hayretsın artık
Canım senin ilk galiba normal
Ben tecrübeli olmama rağmen ilk öğrendiğimde nasıl dogurcam telaşı sardı
İlkinde bilmediğim için yine hafif bir korku vardı ama şimdi nerde dogurcam ,nasıl
Dogurcam tedirginligim hiç bitmiyor

İnşAllah öyle olmaz da geçer bir an önce, çok iyi bilirim miğde bulantılarını nefret bişey bende ilk üç hamileliğide hep miğdem bulandı belli şeylerden hep tiksindim ilk kızımda hep ekşi istedi canım ikinci kızımda baharatlı şeylerden tiksindim üçüncü kızımda da tatlı diye delirdim ekşi görmek dahi istemiyordum doğum yapmıştım aylarca limon sokmadım eve o kadar tiksinmişim, bu hamileliğimde ise hiç bulantım olmadı herşeyi yiyorum yemek yapıyorum diğerlerinde çok zordu bunda çok rahatım, cinsiyeti belli değil ama çok erken canlandı iki haftadan fazla süredir minik minik tekme bile atıyor kuvvetli değil ama biliyorum tekme olduğunu, erkek olsun diyede konuşmuyorum Rabbim canını sağ etsin sağlıklı olsun kız olsada farketmez, cümlemizi sağ salim kurtarsın inşAllah

Kızlarrrr hastane çantasına neler koyacağız hem bebeğimiz için hemde kendimiz için:) bunun hakkında konuşalım mi?
Ben kendi listemi yazayım
Bebeğim için
Yenidoğan set
Bir-kac zıbın
Üzerine giydirmeknicin kalın ceket
Bir ince battaniye birde kalın battaniye
Bebek bezi
Islak pamuk
Biberon her ihtimale karsi alayim diyorum
Süt sağma makinesi
Ağız mendili bir-kac tane
Eldiven bir çift ek olarak
Çorap kalınından iki üç çift(üst üste de giydirilir)

Kendim için hastane çantası

Emzirme sütyeni
Iki takım lohusa pijama
Yara için krem lansino sanırım:)
Ped
Hastane bezi de alicam yanıma ne olur ne olmaz
Emzirme sütyeni
Kalın çorap
Lohusa icin terlik ve taç:)
Üzerime kalın ceket
Eşofman takimi
Bunlar benim alacaklarım :)

Hayrlısı artık allah buyuk

Kızlar kasıklarımda ağrı var 17+3 oldum ama özellikle yatakta dönerken oluyor hep tuvalet gelmiş gibi hissediyorum normal midir

Kızlar kasıklarımda ağrı var 17+3 oldum ama özellikle yatakta dönerken oluyor hep tuvalet gelmiş gibi hissediyorum normal midir

Banada oluyo bazen ıkı bardak su ıcıp dısarı cıkcam dıye allım cıkıyo uc kere wc gıdıyorm cıkana kadr.. asırı agrımıyosa nrmaldr bnce ama cok rhysz edıyosa dktr gtmekte fyda var belkı enfeksıyon falan vardr

Kızlar ya çok endişeliyim bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama bu güne kadar Göbek deliği Etrafında hissediyordum bu gün biraz daha aşağılarda kasıklarımda (karnın alt tarafında ) hissediyorum. Bi sorun mi vardır cidden çok endişeleniyorum doktor kontrolüm pazartesi. Deneyimli anneler lütfen yardım edin.

Bebeğin büyüyor canım ben 20 hafta ya gircem aşağılarda hep bu üçüncü gebelik pazartesi gidince sorarsın ama normal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…