2017 Aralık Anneleri

Cok gecmis olsun cnm ya. Eskisi kadar bi tehlike yok korkma. Rabbim bebegini seni korusun.

Geçmiş olsun cnm.temiz çıkmış şükür.dün gece de beni rüyamda 4 yerimden ısırdı kene allah hayırlara çıkarsın

Selam kızlar ben kelebek kıpırdaması gibi hissediyordum yavrumu ama üç gündür hiçbişey hissetmiyorum acaba iyi midir ya da bebek sandığın bağırsak ve gaz olabilir mi gerçekten
ben de birkaç gün hissetmeyince endişelenmiştim doktora gittiğimizde gördük sırtını döenüp cenin pozisyonuna girmiş, dr böyle olunca hissetmeyebilirsini 2-3 gün böyle kalır demişti. yani panik yapma bence :)

Bulursun cnm internette var hatta biz ilçedeyiz ilçede bile var.60-120 cm ölçülerinde hala yatıyor 2.5 yasında.bizimkinin altında 2tanede çekmecesi var

Iyymıs canım gıyatlar cok yuksek goruyormda 500 600 o kadr gerk yok yanı gttıgıdıyordan galan bakıyım olmazsa

Ankara'da olanlar hangi hastanede hangi doktora gidiyorsunuz. Ben tatil için 2 ay burdayım hem normal kontrole gitmem lazım hem de ayrıntılıya girmem lazım. Siz hangi doktorlara gittiniz . Bir de fiyat söylerseniz sevinirim.

Ankaradayım ama devlete gıdıyorm cnm özrle gıdenler vardr yardmcı olrlar

Canm bn syle 3 yasa kadr barynıstıyorm snra ınsaallah bınoda yaparz ama moblya ıstıyotm nednse park yataklar ıcıme sınnıuo gorntu olarak falanda moblya hosuma gıdıyo daha saglam gbı gelıyo nednse. Bunn buyugndrn alcm sanıtım netten bakıcam

Ic zıbın dedgn ne canım ılk genelıgmde goto atarmısın varsa. Bnde boydan ttlm alyum dıyorm belı falana cılmaz hem sogkta ıyı olr dıye ewmzde sobalı bızım ustunede yelek falan yeter heralde sıcak olr kömur yakarız

Iyymıs canım gıyatlar cok yuksek goruyormda 500 600 o kadr gerk yok yanı gttıgıdıyordan galan bakıyım olmazsa
Evet markalı olanlar yüksek tabi ama aynı işi görüyor.ölçüleri önemli yerin genişse daha büyük ölçüde bak.60-120 de lüçük değil ama

Hiç yemedim börülceyi ama denerim onu da tabi dere otunun faydasını duymuştım maydanoz filan da iyi geliyomuş galiba sağol fikir için

Hamile değildim ama bir kaç sene önce beni de ısırmıştı tam kırım kongo yaygın olduğu dönemdi dr çıkarttıktan sonra hiç bi sorun olmuyo dert etme. Sen kopararak çıkartırsan risk olur. Tahlillerinde temiz çıkmış üzülme bişey olmaz

Canım bu dedgıın ayrntılı ultrason deglmı oda 21. Haftada falan baklıyo dır blıyorm bu farklımıki

Kızlar hunlat smdı aklda kalmazkıı dıguma yakın hatrlayın bunları bana ılk genelıgım yardımızn lazm olcak :)

Eki Görüntüle 2023462

Bu fıyatlara az daha buygunu bulrmuyumkı acep 1 yasa kadr dıyo bu
Canim bende buna baktim.benim yer sikintisi var malesef.kucuk bisey lazim.bu 50-90 mis.bizim burda bikac yer gezdim 90-140 lar var 600 diyolar.ama onlar benim yerime cok buyuk geliyor.artik bir yasinada olsa idare ettigi kadar etsin dusuncesindeyim.acaba bu kalitelimi.yada kullanan arkadaslar varmi bunlar kullanisli oluyormu fikirlerini alalim.

Atarım tabi bak bunlardan.tabi bel açılması bakımından sıkıntı olabilir ama sonuçta içine bi kat dışına bi kat giydiriyoruz çok da sııntı olmaz diyorum ben.

Evet markalı olanlar yüksek tabi ama aynı işi görüyor.ölçüleri önemli yerin genişse daha büyük ölçüde bak.60-120 de lüçük değil ama

Canım otrma odasnda kullanıtım 5 6 ay kadr ewımz sobalı cunku. Cok buyk degl kucukte degl ama dedgn ölcu ıyı gbı sankı kafamda canlandrnca eeımz kıra daha buyugede gerk yok tasnırız belkı yaza

Canım zaten bır yas dıyo bır yas bebege yeter bnce bı agrılıgı galan olmucagına gore ısını gorr gayet ıuı fıyatıda herseyı ıcınde gorntusude hos

Atarım tabi bak bunlardan.tabi bel açılması bakımından sıkıntı olabilir ama sonuçta içine bi kat dışına bi kat giydiriyoruz çok da sııntı olmaz diyorum ben.Eki Görüntüle 2023521

Bu sey sanırım cnm cok ınce yandn baglanan ust zıbın anladm cocuk kıyafetı satmatm bı ara. Ewt sıcak tutar ıncede olsa alırım yıne kullanılr mtlaka

Canım otrma odasnda kullanıtım 5 6 ay kadr ewımz sobalı cunku. Cok buyk degl kucukte degl ama dedgn ölcu ıyı gbı sankı kafamda canlandrnca eeımz kıra daha buyugede gerk yok tasnırız belkı yaza
Bende öyle düşünmüştüm cnm 3 yaşa kadar beşikte yatar sonra odasını ayırırım demiştim şimdilerde yatak bakıyoruz odası için yanlarına korumalık yaptırıcm yada korumalıklı alıcam

Canım bu dedgıın ayrntılı ultrason deglmı oda 21. Haftada falan baklıyo dır blıyorm bu farklımıki
Hayır ayrıntılı için bir sonraki ay dedi doktorum bu dörtlü tarama diye geçiyor canım normalde bu haftalarda 3 lü veya 4 lü tarama yapılıyor tabi doktoruna bağlı ben özele gidiyorum her gittiğimizde çok güzel ilgileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…