Bulursun cnm internette var hatta biz ilçedeyiz ilçede bile var.60-120 cm ölçülerinde hala yatıyor 2.5 yasında.bizimkinin altında 2tanede çekmecesi var
Cok gecmis olsun cnm ya. Eskisi kadar bi tehlike yok korkma. Rabbim bebegini seni korusun.Kızlar kene ısırmış beni
Farkedene kadar da 4-5 gün kalmış boynumda
Görünce salı günü hemen acile gidip çıkarttırdık
Tahlil verdik iyiydi sonuçlar
Bugün de tekrar tahlil verdik
Haftaya tekrar vericem
Birşey olmasın çok korkuyorum
Ben sakındıkça birşeyler çıkıyor
Moralim çok bozuk
Bebeği etkilemez değil mi bu durum
Geçmiş olsun cnm.temiz çıkmış şükür.dün gece de beni rüyamda 4 yerimden ısırdı kene allah hayırlara çıkarsınKızlar kene ısırmış beni
Haftaya tekrar vericem
Moralim çok bozuk
ben de birkaç gün hissetmeyince endişelenmiştim doktora gittiğimizde gördük sırtını döenüp cenin pozisyonuna girmiş, dr böyle olunca hissetmeyebilirsini 2-3 gün böyle kalır demişti. yani panik yapma bence :)Selam kızlar ben kelebek kıpırdaması gibi hissediyordum yavrumu ama üç gündür hiçbişey hissetmiyorum acaba iyi midir ya da bebek sandığın bağırsak ve gaz olabilir mi gerçekten
Bulursun cnm internette var hatta biz ilçedeyiz ilçede bile var.60-120 cm ölçülerinde hala yatıyor 2.5 yasında.bizimkinin altında 2tanede çekmecesi var
Ankara'da olanlar hangi hastanede hangi doktora gidiyorsunuz. Ben tatil için 2 ay burdayım hem normal kontrole gitmem lazım hem de ayrıntılıya girmem lazım. Siz hangi doktorlara gittiniz . Bir de fiyat söylerseniz sevinirim.
Ben 40ı çıkana kadar boyundan geçirmeli olan kıyafet atlet giydiremedim çok küçüktü çünkü.iç zıbın giydirdim aklınızda olsun kullanımı kolay.hastane çıkışlarında da var ama ayrıca da satılıyor.Bn hastane cıkısı almadm daha bıkac parca kıyafet aldm ama
Canım çok güzelmiş ama dediğin gibi bunu çok az kullanabiliyorlar. Ben aynı fiyata park yatak aldım, ara katıyla birlikte; anne yanı için. Hem taşınabilir hem de çanta gibi katlanıyor. Bir de ilk çocuk olunca Allah nasip ederse diğerleri de kullanabilir dedim. Hem de 3-4 yaşına kadar kullanabiliyor. Aynı zamanda da oyun parkı olarak kullanabiliriz diye düşündüm.
Bir de büyüyen beşik almak istiyorum ayrı oda yapmak için. Gardırobu şifonyeri de orada durur. Onlar da 9-10 yaşa kadar oluyormuş.
Ben 40ı çıkana kadar boyundan geçirmeli olan kıyafet atlet giydiremedim çok küçüktü çünkü.iç zıbın giydirdim aklınızda olsun kullanımı kolay.hastane çıkışlarında da var ama ayrıca da satılıyor.
Evet markalı olanlar yüksek tabi ama aynı işi görüyor.ölçüleri önemli yerin genişse daha büyük ölçüde bak.60-120 de lüçük değil amaIyymıs canım gıyatlar cok yuksek goruyormda 500 600 o kadr gerk yok yanı gttıgıdıyordan galan bakıyım olmazsa
Hiç yemedim börülceyi ama denerim onu da tabi dere otunun faydasını duymuştım maydanoz filan da iyi geliyomuş galiba sağol fikir içinKuru börülce salatası bol dereotlu süt için birebir bende 23 aylıktı bıraktırdım başka sebeplerden dolayı emse daha gelirdi süt.kuru incir de iyi geliyor.bol su.ben bir de humana still tee içecek almıştım
Hamile değildim ama bir kaç sene önce beni de ısırmıştı tam kırım kongo yaygın olduğu dönemdi dr çıkarttıktan sonra hiç bi sorun olmuyo dert etme. Sen kopararak çıkartırsan risk olur. Tahlillerinde temiz çıkmış üzülme bişey olmazKızlar kene ısırmış beni
Haftaya tekrar vericem
Moralim çok bozuk
Canım benim ikili normal çıkmıştı bu test için 16hafta3 günlükken gitmiştim önden gidiyordu gelişimi doktorum üçlü gerek duymadı dörtlü bakalım demişti o yüzden yaptırdık ultrason da bebeğin bütün iç organlarına bakıldı mide böbrek kalp hepsini inceledi
Kuru börülce salatası bol dereotlu süt için birebir bende 23 aylıktı bıraktırdım başka sebeplerden dolayı emse daha gelirdi süt.kuru incir de iyi geliyor.bol su.ben bir de humana still tee içecek almıştım
Canim bende buna baktim.benim yer sikintisi var malesef.kucuk bisey lazim.bu 50-90 mis.bizim burda bikac yer gezdim 90-140 lar var 600 diyolar.ama onlar benim yerime cok buyuk geliyor.artik bir yasinada olsa idare ettigi kadar etsin dusuncesindeyim.acaba bu kalitelimi.yada kullanan arkadaslar varmi bunlar kullanisli oluyormu fikirlerini alalim.
Atarım tabi bak bunlardan.tabi bel açılması bakımından sıkıntı olabilir ama sonuçta içine bi kat dışına bi kat giydiriyoruz çok da sııntı olmaz diyorum ben.Ic zıbın dedgn ne canım ılk genelıgmde goto atarmısın varsa. Bnde boydan ttlm alyum dıyorm belı falana cılmaz hem sogkta ıyı olr dıye ewmzde sobalı bızım ustunede yelek falan yeter heralde sıcak olr kömur yakarız
Evet markalı olanlar yüksek tabi ama aynı işi görüyor.ölçüleri önemli yerin genişse daha büyük ölçüde bak.60-120 de lüçük değil ama
Canim bende buna baktim.benim yer sikintisi var malesef.kucuk bisey lazim.bu 50-90 mis.bizim burda bikac yer gezdim 90-140 lar var 600 diyolar.ama onlar benim yerime cok buyuk geliyor.artik bir yasinada olsa idare ettigi kadar etsin dusuncesindeyim.acaba bu kalitelimi.yada kullanan arkadaslar varmi bunlar kullanisli oluyormu fikirlerini alalim.
Atarım tabi bak bunlardan.tabi bel açılması bakımından sıkıntı olabilir ama sonuçta içine bi kat dışına bi kat giydiriyoruz çok da sııntı olmaz diyorum ben.Eki Görüntüle 2023521
Bende öyle düşünmüştüm cnm 3 yaşa kadar beşikte yatar sonra odasını ayırırım demiştim şimdilerde yatak bakıyoruz odası için yanlarına korumalık yaptırıcm yada korumalıklı alıcamCanım otrma odasnda kullanıtım 5 6 ay kadr ewımz sobalı cunku. Cok buyk degl kucukte degl ama dedgn ölcu ıyı gbı sankı kafamda canlandrnca eeımz kıra daha buyugede gerk yok tasnırız belkı yaza
Hayır ayrıntılı için bir sonraki ay dedi doktorum bu dörtlü tarama diye geçiyor canım normalde bu haftalarda 3 lü veya 4 lü tarama yapılıyor tabi doktoruna bağlı ben özele gidiyorum her gittiğimizde çok güzel ilgileniyorCanım bu dedgıın ayrntılı ultrason deglmı oda 21. Haftada falan baklıyo dır blıyorm bu farklımıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?