- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Ben içeriğini hiç araştırmadım ama içenler olduğunu biliyorum. Ben öncelikle ev yapımı doğal çözümler ararım sonra çok zor durumda kalırsam süt hala gelmemiş ya da az geliyo olursa mecburen onları da denerimMalt icecekler pek masum gözukmüyo sanırım. Ilk defa burda duyup simdi biraz baktimda.
Ben mesajı screenshot yapıyorum fotoğraf olarak kalcak telefonumda açıp bakarım lazım olduğundaKızlar hunlat smdı aklda kalmazkıı dıguma yakın hatrlayın bunları bana ılk genelıgım yardımızn lazm olcak :)
Teşekkürler canım Doğum ücreti çok fazla değilmiş aslında tabi odaya vs bakmam lazım ama kızım 21 aylık Bursa'da Doğum yapmıştım o zaman 1100 idi. Muayene ücreti yüksek gibi geldiMuayene 80 lira.dogum 1500 :)
Nursel hanımın ismini duymuştum iyi bir dr imiş ama hastane hakkında nette olumsuz bir şeyler okudum tabi gidip görmek lazım pahalı bir hastane galiba bir de ücretleri nasıl acaba bilmiyorum.ben Adana medline hastahanesine Nursel hanıma gidiyorum çok memnunum.
Tabi vakti kısıtlı olanlar için bişey diyemem ama manuel kullandım ve çok kolaydı süt gelmeye başladımı zaten arkası kesilmiyor, yinede bi öneri canım benimManüel olanlar zor kullanılıyor diye duymuştum cnm nasıldı.benim lansinoh ikiliydi.tanıyordum ikisini de 10dk da tamam.çalışan anne için zaman önemli ya belki elektrikli ve çiftli daha iyi olur
Aynen canım zten benim dediğim çorbada ki yarma ya bazıları buğdayda diyor kesimden kesime değişiyor adı adamlar içeceğini yapmış faiş fiyatlara satıyor iğrenç tadı arkadaşım içerken bakmıştım tadına, mis gibi yoğurtlu çorba varken ay canım çekti yaa :\ yoğurtlu çorbadan tek farkı yarmayı haşlıyorsun yoğurtlu çorba yapar gibi pirinç yerine onu koyuyorsun fark bu, ben bir kilo haşlamıştım, buzdolabı poşetine koyup tek seferlik yapmalık buzluğa atmıştım hazır elimin altında oluyordu :)Ben öyle doğal şeyleri çok severim neden olmasın ki herkesin tecrübesinden de yararlanmak isterim. Çorbadan anneme bile bahsettim hiç yapmadım pirinçle yapıyorum ben dedi ama öğreniriz bi şekilde soğanla ilgili yazını da ekran görüntüsünü aldım zaten malt içeceklerde de buğday var zaten bildiğim kadarıyla süt yapan o diye düşünüyorum. Doğalı varken fayda görebiliyosan kimyasal karışımlara bakmamak lazım
Terbiyeli çorbaların terbiyesini yapmakta zorlanıyordu bir gün tutuyorsa diğerinde kesilir gibi oluyordu şimdi yumurta sarısı yoğurt un iyice çırpıyorum suyu da ekliyorum kaynayana kadar karıştırıyorım çok güzel oluyor kolay da geldi.buğdayı haşlayıp dolaba koymak da çok güzel her seferinde onun pişmesini beklemek olmaz tşkler fikir içinAynen canım zten benim dediğim çorbada ki yarma ya bazıları buğdayda diyor kesimden kesime değişiyor adı adamlar içeceğini yapmış faiş fiyatlara satıyor iğrenç tadı arkadaşım içerken bakmıştım tadına, mis gibi yoğurtlu çorba varken ay canım çekti yaa :\ yoğurtlu çorbadan tek farkı yarmayı haşlıyorsun yoğurtlu çorba yapar gibi pirinç yerine onu koyuyorsun fark bu, ben bir kilo haşlamıştım, buzdolabı poşetine koyup tek seferlik yapmalık buzluğa atmıştım hazır elimin altında oluyordu :)
Geçtimi benim geçmiyo hiç tuzuda azalttım ama malesef gece yanıyo özellikte ateş gibi ayaklarımın altıBen buz koymsym bıkac gun ole yattım
Aynen canım bende yumurta ile yapıyorum kesilmiyor, rica ederim ne demek :)Terbiyeli çorbaların terbiyesini yapmakta zorlanıyordu bir gün tutuyorsa diğerinde kesilir gibi oluyordu şimdi yumurta sarısı yoğurt un iyice çırpıyorum suyu da ekliyorum kaynayana kadar karıştırıyorım çok güzel oluyor kolay da geldi.buğdayı haşlayıp dolaba koymak da çok güzel her seferinde onun pişmesini beklemek olmaz tşkler fikir için
Geçtimi benim geçmiyo hiç tuzuda azalttım ama malesef gece yanıyo özellikte ateş gibi ayaklarımın altı
Aynen canım bende yumurta ile yapıyorum kesilmiyor, rica ederim ne demek :)
Canım sürekli karıştıracaksın kaynayana kadar hatta kaynafıkdan sonrada belli bi süre katıştıracaksın bırakırsan kesilir canım, yumurta tutuyor kıvamı güzel oluyor benim bildiğim bu başka bilen varsa söylesin rn azından bizede bir fikir olurYogrt corbasndanmı bahsedıyosunız kızlar okuöadım msjlarıda. Bnde yaptgmda kesılıyo hep yumrta koyuyodm tuu en soy koyuyodm galan nedr bunn baska püf noktsı varmıdr
Kimisi kaynamış suya terbiyeyi ılıtıp katıyor ben böyle yapıyordum tutmuyordu sonradan hepsini bir koyup iyice çırpıp kaynatıyorum çok güzel oluyor bugün herkes yoğurt çorbası yapsın hadi.Canım sürekli karıştıracaksın kaynayana kadar hatta kaynafıkdan sonrada belli bi süre katıştıracaksın bırakırsan kesilir canım, yumurta tutuyor kıvamı güzel oluyor benim bildiğim bu başka bilen varsa söylesin rn azından bizede bir fikir olur
Yumurta yogurt 1 tatlı kasıgı unla terbiyesini yapiyorum bende.Canım sürekli karıştıracaksın kaynayana kadar hatta kaynafıkdan sonrada belli bi süre katıştıracaksın bırakırsan kesilir canım, yumurta tutuyor kıvamı güzel oluyor benim bildiğim bu başka bilen varsa söylesin rn azından bizede bir fikir olur
Doğum 2500 tlMedline çok güzel:) bana pahalı geldiği için gitmedim.doguma ne kadar diyor medline
Kıyamam sana :)) bu doğum sonrası süt gelmesi için yarma çorbası tarifiydi terbiyesine kadar geldik :))kiz yemek tarifi vermeyinbuğdayı nerden bulam
adama bana bugday bul desem delirdgmi düşüncek.az once yedim ve yine aciktim
Doktordan da hastahaneden de memnunum, muayene 120 lira doğum 2500 lira.M
Nursel hanımın ismini duymuştum iyi bir dr imiş ama hastane hakkında nette olumsuz bir şeyler okudum tabi gidip görmek lazım pahalı bir hastane galiba bir de ücretleri nasıl acaba bilmiyorum.
Cnm kusura bkama.buğday koyma bende de yok şu an buğday pirinç koy :))kiz yemek tarifi vermeyinbuğdayı nerden bulam
adama bana bugday bul desem delirdgmi düşüncek.az once yedim ve yine aciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?