2017 Aralık Anneleri

en iyisi aslindada iste illa sorup duuruyolar göbeği gorunce konuyu direk oradan aciyolar
Evet bana da öyle. Direk erkek mi kız mı adi ne olacak vs vs vs ...sorular bitmiyor.eve gelenler neler aldın diyor mesela.goster diyen bile oluyor.bende henüz almadım diyorum.ya da aldım benim kendi evimde diyorum(şuan annemdeyim) böyle böyle devam ettiriyorum.ben nazara çok inanırım.ben hamile kaldım.herkes sana güzellik geldi hamil3 mısın diyordu.bende ahtır diyordum.sonrafan anneme geldiğimde görenler ne kadar guz3l hamile olmuşsun dediler.bunun üzerine hiç sorun yaşamayan ben üçlü testim de yüksek risk cıktı .ben bunu nazara bağlıyorum .bilmiyorum belki saçma gelecek size ama bana çok çabuk nazar değiyor.

kimisi cok inaniuo nazara ben pek inanmiyrm.ama uclu test genelde risksiz oldugu halde riskli ciktigu oluyms cok okudum burda ben risk gosterip millet 2000 3000 bin lira nifty testi yaptirmaya zorluyolar kosa kosa gidiylr korkuya ama sonuc temiz cikiyo.allah saklasın zaten bu uclunun hic bi guvenirliligi yokms

Canım hangi hastanede ayrıntılı cekrirdin. Benim de doktorumun devlet hastanesinde ozel muayenesi var 122 lira. Cerrahpasaya gidiyorum ben sen hangi hastaneye gidiyorsun. Ayrıntılı doktorundan memnun kaldın mı

Anladm cnm rabbım sag salım yavrunu sana bagslasın bıda yasatmasın o stresı ınsaallah

Nuye sacma olsn canım kurandada var bu nazar herkes ıyı gozle bakmaz ıyı nıyetle bakaada masallah denmıyo malesef. O yızden tedbrlı olmak en ıyısı

benm niye bu kadar kocaman ya kendi kilomda var gerci ama
Canım benim ki sendende büyük ben bide zayıf bir bünyeye sahibim 4.gebeliğim olmasına rağmen bi ara bende atarım gören bu ne böyle diyor, 3.bebeğim de bişey kalmamıştı çatlak olmadığından hemen dümdüz olur karnım kırkım çıkmadan anlamadım bende niye böyle büyük benimde

ic karin dar oldugundan olablyms sozde ole diyolar annemde demişti bana.amaan olsun buyuk durmasida hos yani ben seviyorm onu kocaman gobegimle mutluyum :)))

Kemık gelısımıne ıyı gelıyo dıye blıyorm ama sn ıc yınede bı zararı olmucagına gore. Bıde bn arada meyvelı sutlerde ıcıyorum onnda yararı oluyomukı
Günlük süt mü canım
Yoksa pastörize sütlerden mi?
Ben dr başlarda çok içiyordum
Bu araşar bıraktım
Tekrar başlamam lazım

Oh ne güzel hazırlıklar
Ben daha bir takım aldım
Battaniyeler yelekler örülüyor annemler tarafından
Onun dışında liste yapıp başlamam lazım alışverişe
Erken gibi geldiydi de başlamadıydım
Bebek odası nerden almayı düşünüyorsun canım
Güle güle kullan bu arada aldıklarını :)

Yaa brn kullandım çocuğu bi çıkarıyorsun içinden bacaklarının aradı perişan yazık günah bence lüzumsuz saçma bişey
Bende gereksiz buluyotm tüm ağırlık bele gelyo öne doğru eğiliyosun çocuk zaten ayrı perişan ayrıca erkek bebeklere önerilmiyor

Bende gereksiz buluyotm tüm ağırlık bele gelyo öne doğru eğiliyosun çocuk zaten ayrı perişan ayrıca erkek bebeklere önerilmiyor
Aynen canım eziliyor bacak arası çocuğun bide çocuğun ağırlığı da beline biniyor yazık verilen paraya çöp bence :\

ic karin dar oldugundan olablyms sozde ole diyolar annemde demişti bana.amaan olsun buyuk durmasida hos yani ben seviyorm onu kocaman gobegimle mutluyum :)))
Ama gerçekten öyle iç karın dar olduğundan dışa vururmuş bende çok mutluyum göbüş olan bebişimle :))

Bende çok süt içiyordum doktor kızdı.buraktım
Neden bırak dedi bebeğin ve annenin kemikleri için çok faydayı aksine için der doktorlar genelde sonuçta ineğin altına yatmıyoruz ki :)) acaba başka bi sebebimi vardı öyle dedi dr

Neden bırak dedi bebeğin ve annenin kemikleri için çok faydayı aksine için der doktorlar genelde sonuçta ineğin altına yatmıyoruz ki :)) acaba başka bi sebebimi vardı öyle dedi dr
Belki aromalı sütü bırak demiştir Dr. Yoksa kalsiyum çok gerekli bi de süt çocuğa kilo aldırıyprmuş bi arkadaşım günde 2koca bardak içtim çocuklarım 4.5kg doğdu dedi

Canım hangi hastanede ayrıntılı cekrirdin. Benim de doktorumun devlet hastanesinde ozel muayenesi var 122 lira. Cerrahpasaya gidiyorum ben sen hangi hastaneye gidiyorsun. Ayrıntılı doktorundan memnun kaldın mı
Sağol canım benimm...yavas yavaş başka bence:) odayı antep eskidjibazaar diye bir mağaza var.her marka bebek odası satılıyor:) hem uyun hem iyi bakıp alıcaz kısmet olursa :)

Kizlar kac tane hastane cikisi almak gerekiyor.bende yavas yavas basliyim artik diyorum almaya tecrubeli annelerden fikir alalim bu konuda..

Kizlar kac tane hastane cikisi almak gerekiyor.bende yavas yavas basliyim artik diyorum almaya tecrubeli annelerden fikir alalim bu konuda..
Ilk gebeligim ama ben 1 tane almayi dusunuyorum canim hastane cikisi olarak. Digerlerini ayri ayri citcitli atlet ve patikli pantolon seklinde aldim 1 ay ve 3 ay seklinde ayri ayri. Hastane cikisi 0 ay oldugu icin 1 kac kez giyilebilirmis gibi geldi.
Tabi tecrubeli anneler daha iyi bilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…