2017 Aralık Anneleri

Bence de alma :) şu kendiliğinden sallanan ve dönen üstünde dönencesi olan anakucaklarından al bence onun yerine.çünkü anakucağında sağlanmak istiyor bebek ve kollar kopuyor.ben kızımı bir saat ileri geri sallardım anakıcağında kollarım kopuyordu.şimdi onlardan almak istiyorum

Amann saglıklı olalmda bzde bebeklerde. Onn dısında herkesn bınyesı farklı tabıkı degsklıkler ılacak

Kanguru degilde sling tarzi olanlar kullnisli.cok arastirmistim bu konuyu.bacaklari ayrik olursa bi zarari olmuyor.mei tai almistim ben.oglum durmadi pek ama onu tasiyip ta ellerin kollarin bos olmasi cok iyi oluyor

Plasenta icin bisi dedi mi doktorlar

Evet canım 3 farklı doktora gittim,son doktor çok tecrübeliydi senin söylediklerini söyledi ve vajinal muayene ike de baktı çok şükür o tarz bi sorun da değilmiş.Rahmi ve bebeği besleyen damarlar çok yoğun bu dönemde dedi.onlardan çatlama ve sızıntı olabilirmiş.

Şükür o zaman cnm biraz istirahetle atlatırsın inşallah.

ya kizlar az once afedersinz kil tuy temizligi vardi düğüne gidicem diye.kas biyik isine girdim birden midem bulanmaya basladi ama ole killa tuyle alakası yok.ve kustum ama yuzum falan bembeyaz oldu elim ayagim titredi.zehirlenck biseyde yemedim icmedim
ama ben ilk uc ay bile en fazla iki kez cikarmis insanm bu aylarda bu normal mi ya korkmaya basladim.bebide hic kipirdamadi sabahtan beri

Bende su içince bulamıyorum cnm.alakası var mıdır bilmem ama bebeğin saçları çıkarken bulanırmış anne.ben 3ile 4.ay kustum. Sen yine dinle bebişi bakalım bişeyi yoktur.

Bende su içince bulamıyorum cnm.alakası var mıdır bilmem ama bebeğin saçları çıkarken bulanırmış anne.ben 3ile 4.ay kustum. Sen yine dinle bebişi bakalım bişeyi yoktur.
bi arkadasimda ole dedi saçları cikarms ama.cok tuhafti.ablamda diyo canin yanmistr tansiyonun dusmutr agda yaparken ondan olmustr diyo.tekrar olursa dr a gidicem zaten insallah bi sorun yoktr

Ayy allahtan öyle yapan yk bana ımsalalhta olmaz ne tepkı verırım blmıyorm
Şanslısın o zaman benim de iş ortamımda henüz çok da samimi olmadığım bi arkadaştı kendiside 2 çocuk annesi o yüzden çok tepki vermedim veremedim sadece içten içe bozuldum:) böyle durumlar olcak sanırım arada napalım o göbekte bebekte benim dokunma diyemiyosun:)

bi arkadasimda ole dedi saçları cikarms ama.cok tuhafti.ablamda diyo canin yanmistr tansiyonun dusmutr agda yaparken ondan olmustr diyo.tekrar olursa dr a gidicem zaten insallah bi sorun yoktr
Kan hapı filan içiyomusun o da bulantı yapıyo acayio derecede bana. 5 ayda ilk defa onu içmeye başladığım gün istifra ettim.. bende de mide yanması var sürekli gün içinde 1 haftadan beri.. saç çıkarken yanmada oluyomuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…