- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Kizlar bu arada kangurulara bakıyorum da çocuk onun içinde iki büklüm olmuyor mu?
Günaydın kızlar :) kahvaltı yapmadım kurt gibi açım:)
Kizlar bugün alış veriş yaptım yine ...pratik alt açma bezi aldım kullan at lardan.ama arkadaşım dedi ki pislenmedigi sürece kullanabilirsin sorun olmaz dedi.annem be kayınvalidem süslü alt açma yaptı ama ben onu kullanmaya kiyamamgöğüs ucu pedi ,.sudocrem , ağız mendili, emzirme yastığı aldım çok az eksigim kaldı.sira büyük parçaları almada.besik dolap anne yani beşiği de aldığım zaman tamamdır oglusumun ihtiyacı kıyafet de aldım ama çok almadım.hediye çok gelecek belli.ben temel şeyleri aldım bıraktım:) bebek arabasi da kraft almayı düşünüyorum kizlar...brnden haberler böyle:) şuan bütün yatakları hazır pikebtakimi battaniye yorgan yastık nevresim takımları:) ...isleme şeylere geçtik patik atkı vs işliyor annem içim kıpır kıpır...esyalaeina baktıkça daha mutlu oluyorum.Rabbim huzurla sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin hepimizin inşallah...
Pamuklu yorgan yapmışlar canimm :) annemle kayınvalidem..bizim evde çok sıcak aslında ben çocuğa o yüzden ince şeyler aldım:) çok kalın almadım.sadrce dışarı çıkarırım diye kalın aldım...ya ne bilim ben gezmeyi çok severim:) alos veriş merkezine vs gittiğimizde nasıl tasiycam :) o yüzden almak istiyorumOo masallah sız epey ılerlemıssınız. Bn yorgan falan ıstemıyorm yun galıba bn kendm yun kullanıyotm bebısede uyku setındekı yotgan yeter noht battanıyede alcm ew sogk olmaz zatn sobalı cnku.. yelek hıtka battanıyede örülür ınsallah daha vaktı var. Bde bebek arabasınıda yaza dgru almayı danuyorm bn zatn aralıkta dogm yapcz araaba hemen kullanlmucak o yuzdn södıeen oara vermıcem mama sandalyesyle arabayı mayıs gnı alrz sanırım naspse ımsaallah
Ben aromalı hiçbir şeyin yararı olduğunu düşünmüyorumKemık gelısımıne ıyı gelıyo dıye blıyorm ama sn ıc yınede bı zararı olmucagına gore. Bıde bn arada meyvelı sutlerde ıcıyorum onnda yararı oluyomukı
Pamuklu yorgan yapmışlar canimm :) annemle kayınvalidem..bizim evde çok sıcak aslında ben çocuğa o yüzden ince şeyler aldım:) çok kalın almadım.sadrce dışarı çıkarırım diye kalın aldım...ya ne bilim ben gezmeyi çok severim:) alos veriş merkezine vs gittiğimizde nasıl tasiycam :) o yüzden almak istiyorum
Ben aromalı hiçbir şeyin yararı olduğunu düşünmüyorum
ben girdim canım 19+5 de sormak istediğin bişey varsa cevaplayımDetaylı ultrasona giren varmı
ben girdim canım 19+5 de sormak istediğin bişey varsa cevaplayım
Cnm devlettemı cektrdın fotograf verıyolarmı yanı bebişin yuzu bet gorunuyomu
özelde çektirdim canım ben 250 tl ye 4d renkli foto veriyorlar yuzu çok net ayrıca hareketlerini cd olarak bide bir sürü resim verdiler canım çok güzel hiç odadan çıkmak istemedim kıpır kıpır hiç durmuyor kuzum erkek olacağını orda öğrendim
Asallah allah bagslasn cnm bn devlette cektrcem ama ınsallah foto verrler bnde. Erak edıyorm
benm niye bu kadar kocaman ya kendi kilomda var gerci amaEki Görüntüle 2024394 Gun ıcınde yeyp içmekten daha cok şişiyorm ama asıl gobegım bı galıba
Benimde böyle cnm.gören 20 haftalık olduğuna inanmıyor kaç kişi gördüysr hep daha büyük görünüyor dedibenm niye bu kadar kocaman ya kendi kilomda var gerci ama
Aminn inşallah.. Randevu aldığım hastaneye güvendiğim için bildikleri bişey vardır diye aldım canım kendi dr ma da sordum hesapladı tamam olur dedi o yüzden değiştirmedim inşallah cinsiyetimizde kesinleşirİnşallah erken değildir canım genelde 20-23 haftaları arasında diyolar benim doktorum direk 22inci haftada dedi bende o yüzden 22+1 e randevu aldım bende bakırköy görüntüleme merkezi varmış arkadaşımdan aldım noyu güzel dedi inşallah hepimiz güzel sonuçlar yazalım buraya
Maşallah herşeyi bitirmişsin canım ben daha hiç bişey alamadım ama senin durumun başkaymış benim herşey elimin altında yavaş yavaş alırım inşallah..Kizlar bugün alış veriş yaptım yine ...pratik alt açma bezi aldım kullan at lardan.ama arkadaşım dedi ki pislenmedigi sürece kullanabilirsin sorun olmaz dedi.annem be kayınvalidem süslü alt açma yaptı ama ben onu kullanmaya kiyamamgöğüs ucu pedi ,.sudocrem , ağız mendili, emzirme yastığı aldım çok az eksigim kaldı.sira büyük parçaları almada.besik dolap anne yani beşiği de aldığım zaman tamamdır oglusumun ihtiyacı kıyafet de aldım ama çok almadım.hediye çok gelecek belli.ben temel şeyleri aldım bıraktım:) bebek arabasi da kraft almayı düşünüyorum kizlar...brnden haberler böyle:) şuan bütün yatakları hazır pikebtakimi battaniye yorgan yastık nevresim takımları:) ...isleme şeylere geçtik patik atkı vs işliyor annem içim kıpır kıpır...esyalaeina baktıkça daha mutlu oluyorum.Rabbim huzurla sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin hepimizin inşallah...
Sana ne tahminde bulundular cinsiyet için ben koz tahmininde bulunabilirim göbeğine bakılırsaEki Görüntüle 2024394 Gun ıcınde yeyp içmekten daha cok şişiyorm ama asıl gobegım bı galıba
aynen 6 7 aylik saniyolar ic karin dar diyo annem ondan olurmusBenimde böyle cnm.gören 20 haftalık olduğuna inanmıyor kaç kişi gördüysr hep daha büyük görünüyor dedi
benimde aynı sayılır canım normalı bu bence :)aynen 6 7 aylik saniyolar ic karin dar diyo annem ondan olurmus
Aminn inşallah.. Randevu aldığım hastaneye güvendiğim için bildikleri bişey vardır diye aldım canım kendi dr ma da sordum hesapladı tamam olur dedi o yüzden değiştirmedim inşallah cinsiyetimizde kesinleşir
Maşallah herşeyi bitirmişsin canım ben daha hiç bişey alamadım ama senin durumun başkaymış benim herşey elimin altında yavaş yavaş alırım inşallah..
Sana ne tahminde bulundular cinsiyet için ben koz tahmininde bulunabilirim göbeğine bakılırsa
aynen 6 7 aylik saniyolar ic karin dar diyo annem ondan olurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?