2017 Aralık Anneleri

Oo masallah sız epey ılerlemıssınız. Bn yorgan falan ıstemıyorm yun galıba bn kendm yun kullanıyotm bebısede uyku setındekı yotgan yeter noht battanıyede alcm ew sogk olmaz zatn sobalı cnku.. yelek hıtka battanıyede örülür ınsallah daha vaktı var. Bde bebek arabasınıda yaza dgru almayı danuyorm bn zatn aralıkta dogm yapcz araaba hemen kullanlmucak o yuzdn södıeen oara vermıcem mama sandalyesyle arabayı mayıs gnı alrz sanırım naspse ımsaallah

Pamuklu yorgan yapmışlar canimm :) annemle kayınvalidem..bizim evde çok sıcak aslında ben çocuğa o yüzden ince şeyler aldım:) çok kalın almadım.sadrce dışarı çıkarırım diye kalın aldım...ya ne bilim ben gezmeyi çok severim:) alos veriş merkezine vs gittiğimizde nasıl tasiycam :) o yüzden almak istiyorum

Nakalım bı saglkla dogsunlarda gerekrse yazı beklemeden alırız ınsallah

Cnm devlettemı cektrdın fotograf verıyolarmı yanı bebişin yuzu bet gorunuyomu

özelde çektirdim canım ben 250 tl ye 4d renkli foto veriyorlar yuzu çok net ayrıca hareketlerini cd olarak bide bir sürü resim verdiler canım çok güzel hiç odadan çıkmak istemedim kıpır kıpır hiç durmuyor kuzum erkek olacağını orda öğrendim

Asallah allah bagslasn cnm bn devlette cektrcem ama ınsallah foto verrler bnde. Erak edıyorm

Aminn inşallah.. Randevu aldığım hastaneye güvendiğim için bildikleri bişey vardır diye aldım canım kendi dr ma da sordum hesapladı tamam olur dedi o yüzden değiştirmedim inşallah cinsiyetimizde kesinleşir
Maşallah herşeyi bitirmişsin canım ben daha hiç bişey alamadım ama senin durumun başkaymış benim herşey elimin altında yavaş yavaş alırım inşallah..
Eki Görüntüle 2024394 Gun ıcınde yeyp içmekten daha cok şişiyorm ama asıl gobegım bı galıba
Sana ne tahminde bulundular cinsiyet için ben koz tahmininde bulunabilirim göbeğine bakılırsa

Kız dıyende oldu dktrlarfan erkk dıyende canm net degl daha ama karnım bel cevrem gensledı saglıklı olsnda farktmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…