- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
aynen herkes yorum yapiyoAman mıllet laf soylemeyı gorev blıyo kendıne gecen gun eltıme geldı sen cok kılo alrsın cok buyumus hobegn dıyo gecen sene dogum yaptı oda herkes prof. Oldu basımıza
benm niye bu kadar kocaman ya kendi kilomda var gerci ama
aynen aynen cok sukur bu gunlrimize.bole kocman olmasi hocumada gidiyo :)))benimde aynı sayılır canım normalı bu bence :)
o göbiş için ne kadar çok bekledim çok şükür rabbime allahım her isteyene nasip etsin inşallah
aynen herkes yorum yapiyo
saglikli olsunlarda saglikla
iater buyuk dursn göbusler. ister kucuk
ben cok alirim cok musait benm vucut ama dogumdan sonra veririz kilolari nabalm onlar iyi olsundaCanm vucut yapsndanda degısır brmal kılodanda elbet 20 kılo alanda olck aramzda 8 kılo alanda olck bunye meselesı beslenme. Eselesı saglıklı olsn hayrlı olsnlarda o kadarına katlancaz artık
masallah de ne guzel de gec iste.garip garip yorumlar yapılır illa ki.Ewt cnm terslesen olmuyo bısey demesen sınır oluyosun hepsı gorms gecrmıs bu durumları ama kendıleı gectı. Btrdıya artıj yorum yapma halları bar yenı hamılelere bn bule olmam ınsallah. Cnku ınsan takıyo bazen sylenenlere
Canım isim hakkında su kötü bu iyi diyemem herkesin kendi tercihi ... biz Emir Kağan koymayı düşünüyoruz:)Kızlar aklınızda kız ve erkek ismi var mı? Ben daha 10 yıl öncesinden beri kız olursa Fatma Zehra erkek olursa Hamza ismini istiyordum. Kayın validemin adı da Fatma ve bu ismi istememin onunla alakası yoktu. Daha nişanlanmadan evvel eşim de ben de kendisiyle ilişkimizi bitirmek zorunda kaldık bazı problemler nedeniyle.Eşim de ben de bu isimi istemiyoruz artık Fatma isimden vazgeçtik. Hamza ismini de kime söylesek çok ağır bir isim başka güzel isimler var diyor ama yine de bana hoş geliyor. Sizce nasıl Hamza ismi?
Keisnlikle herkes de bir yorum...ben o yüzden hiç ama hiç konuşmuyorum nazara çok inanıyorummasallah de ne guzel de gec iste.garip garip yorumlar yapılır illa ki.
ben cok alirim cok musait benm vucut ama dogumdan sonra veririz kilolari nabalm onlar iyi olsunda
masallah de ne guzel de gec iste.garip garip yorumlar yapılır illa ki.
Soracağımı sormuşlar sende cevaplamışsın Allah razı olsun bende biran önce girmek istiyorumözelde çektirdim canım ben 250 tl ye 4d renkli foto veriyorlar yuzu çok net ayrıca hareketlerini cd olarak bide bir sürü resim verdiler canım çok güzel hiç odadan çıkmak istemedim kıpır kıpır hiç durmuyor kuzum erkek olacağını orda öğrendim
Kizlar ben devlette yaptırdım ayrıntılı ultrason ama küçüktü yaptırdığımda:) tekrar yaptircam inşallah...cok pahalı yapmışlar çok şaşırdım acikcasi
en iyisi aslindada iste illa sorup duuruyolar göbeği gorunce konuyu direk oradan aciyolarKeisnlikle herkes de bir yorum...ben o yüzden hiç ama hiç konuşmuyorum nazara çok inanıyorumsoran olursa kestirip atıyorum
Doktorun tamam dediyse tamamdır canım inşallah güzel haberlerle gelirsinAminn inşallah.. Randevu aldığım hastaneye güvendiğim için bildikleri bişey vardır diye aldım canım kendi dr ma da sordum hesapladı tamam olur dedi o yüzden değiştirmedim inşallah cinsiyetimizde kesinleşir
Maşallah herşeyi bitirmişsin canım ben daha hiç bişey alamadım ama senin durumun başkaymış benim herşey elimin altında yavaş yavaş alırım inşallah..
Sana ne tahminde bulundular cinsiyet için ben koz tahmininde bulunabilirim göbeğine bakılırsa
canim biz pesinat vermistik 12. ayda aldik paramiziPekı ew ne zamana cıktı cnm ck bekeldnzmı
Kuzumm hani benim üçlü taramam riskli çıkmıştı ya ..beni hemen ayrıntılı ultrasona yönlendirdiler.devlete yönlendirdi özel hastane düşün.doktor çok şükür risk görmemişti .ama birkaç hafta sonra tekrar gidicem:) ben 122 lira vermiştim ...devlet ama doktorum devlet hastanesi icind3 özel yeri var .Bunn bı haftası yokmu nıye erken yaptrdın 21. Haftada falan dıye blıuorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?