- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Benimde ilk canim oyuzden cokta bilgim yok napmam konusunda.internette gordugum susulu seyler var bi ondan almak istiyorum.fotograf falan cekilir guzel olur.bi tanede normal takim alayim diyorum.Ilk gebeligim ama ben 1 tane almayi dusunuyorum canim hastane cikisi olarak. Digerlerini ayri ayri citcitli atlet ve patikli pantolon seklinde aldim 1 ay ve 3 ay seklinde ayri ayri. Hastane cikisi 0 ay oldugu icin 1 kac kez giyilebilirmis gibi geldi.
Tabi tecrubeli anneler daha iyi bilir :)
Hamilelikte çok süt içmek iyi değilmiş.haftada Bir iki bardak icsin dedi.peynirden yogurttan sütlü seylerden alsin farkli Vitamin olur.ben günde 4 bardak iciyodum iki haftadir icmiyorum.Neden bırak dedi bebeğin ve annenin kemikleri için çok faydayı aksine için der doktorlar genelde sonuçta ineğin altına yatmıyoruz ki :)) acaba başka bi sebebimi vardı öyle dedi dr
Kızlar merhaba,uzun zamandır yazmamıştım keşke daha güzel bi haber için gelseydim sayfaya.16+3'teyim tüp bebekle hamile kaldım ilk hamileliğim.Geçen haftaya kadar herşey çok güzelken bi gece kalktım peçeteye kan geliyor.Korkuyla apar topar hastaneye gittik iğne yapıldı.Sabah kendi doktoruma gittim o da baktı Progestan verdi.Bebekte kesede ya da rahim ağzında bi sorun yok şükürler olsun ama 4 gündür aralıksız kanama devam ediyor.Adet gibi değil pede akmıyor ama her tuvalete gittiğimde peçeteye geliyor.Pıhtı gibi minik parçalar da düşüyor.Kaç doktora gittim çözüm yok yat diyorlar sadece.Böyle bi durum yaşayan var mı? Çok üzgünün çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye.Lütfen dua edin
hic uzme kndini dinlen. gececktir mutlakaa. doktrun dediklerini yap mutlakaa..Kızlar merhaba,uzun zamandır yazmamıştım keşke daha güzel bi haber için gelseydim sayfaya.16+3'teyim tüp bebekle hamile kaldım ilk hamileliğim.Geçen haftaya kadar herşey çok güzelken bi gece kalktım peçeteye kan geliyor.Korkuyla apar topar hastaneye gittik iğne yapıldı.Sabah kendi doktoruma gittim o da baktı Progestan verdi.Bebekte kesede ya da rahim ağzında bi sorun yok şükürler olsun ama 4 gündür aralıksız kanama devam ediyor.Adet gibi değil pede akmıyor ama her tuvalete gittiğimde peçeteye geliyor.Pıhtı gibi minik parçalar da düşüyor.Kaç doktora gittim çözüm yok yat diyorlar sadece.Böyle bi durum yaşayan var mı? Çok üzgünün çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye.Lütfen dua edin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama kanı her gördüğümde başa dönüyorum.hic uzme kndini dinlen. gececktir mutlakaa. doktrun dediklerini yap mutlakaa..
Günlük süt mü canım
Yoksa pastörize sütlerden mi?
Ben dr başlarda çok içiyordum
Bu araşar bıraktım
Tekrar başlamam lazım
Merhaba Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Benim de önceki gün kontrolüm vardı bebeğin gelişimi önde boyu da uzun dedi doktor.Benim de son adet 31 mart ama doktor doğum tarihi ile ilgili bişey söylemedi ben normal takvime göre hedaplıyorum.5 ocak gösteriyor.Merhaba, benim Perşembe günü son kontrolümde bebegin gelisimi ilerde cikti, normalde tahmini doğum tarihi 6 ocakti, simdi 29 Aralik oldu. 15+4 diye gittim. 16+6 dedi doktor ve her seferinde bekledigimden buyuk cikiyor dedi gulerek. Bu sekilde gelisimi ilerde olan var mi? Bebek kac haftalik oluyor şimdi şaşırdım? Son adet tarihim 30 Mart. Bu arada erkek bebek, ağırlık 183 gr boy 17 cm su anda.
Canımmm ben almadım henüz hastane çıkışı:) kışlıklar çıksın hastane ciksiini ona göre alicam..ben bir tane takimi hastane ciksio gibi hazırladım.her sorduğum kişi olur nundan hastane çıkışı dedi.doguma kadar hastane çıkışı hediye g3lmeze3 doğuma yakın alicam :)Kizlar kac tane hastane cikisi almak gerekiyor.bende yavas yavas basliyim artik diyorum almaya tecrubeli annelerden fikir alalim bu konuda..
Bende çok süt içiyordum doktor kızdı.buraktım
Benim göbeğimde son 2 haftadır özelliklede bu hafta çıktı kızlar ilk defa göbeğimle gurur duyuyorum çok güzel bencegöbeğin küçük hiç belli değil diyen insanlarada sinir oluyorum he bide fazla samimi olmadığım halde tekmeliyomu diye göbeğime dokunan insanlara sanki hamileyken dokunma özgürlükleri varmış gibi davranıyolar
kimi gebeliklee aşırı kanamali geciyoms hatta kirmiziya dönük kanamalilar oluyms.sanirim gebelkle alakali ala bebekte sorun yoksa hic sikinti yapma.icini ferah tut allah bagislar inşallah sana onu geçmiş olsunKızlar merhaba,uzun zamandır yazmamıştım keşke daha güzel bi haber için gelseydim sayfaya.16+3'teyim tüp bebekle hamile kaldım ilk hamileliğim.Geçen haftaya kadar herşey çok güzelken bi gece kalktım peçeteye kan geliyor.Korkuyla apar topar hastaneye gittik iğne yapıldı.Sabah kendi doktoruma gittim o da baktı Progestan verdi.Bebekte kesede ya da rahim ağzında bi sorun yok şükürler olsun ama 4 gündür aralıksız kanama devam ediyor.Adet gibi değil pede akmıyor ama her tuvalete gittiğimde peçeteye geliyor.Pıhtı gibi minik parçalar da düşüyor.Kaç doktora gittim çözüm yok yat diyorlar sadece.Böyle bi durum yaşayan var mı? Çok üzgünün çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye.Lütfen dua edin
Kızlar almicam kanguru dan :) araştırdım erkek çocukları için cidden zararliymis...bu arada bu konum üzerine dün kanguruda bir bebek gördüm.resmen cebellesiyordu.cok üzüldüm Ya.onun yerine bebek arabasında gezdirmek daha mantıklı:)
Bebeğin önde gidiyor olması kılo ve boyunın önde olması demek.doğum tarihini değiştirmez yani.öyle olsaydı gelişimi geç döllenmeye bağlı olan annelerin bebekleri de daha mı geç doğacaklardı :)Merhaba, benim Perşembe günü son kontrolümde bebegin gelisimi ilerde cikti, normalde tahmini doğum tarihi 6 ocakti, simdi 29 Aralik oldu. 15+4 diye gittim. 16+6 dedi doktor ve her seferinde bekledigimden buyuk cikiyor dedi gulerek. Bu sekilde gelisimi ilerde olan var mi? Bebek kac haftalik oluyor şimdi şaşırdım? Son adet tarihim 30 Mart. Bu arada erkek bebek, ağırlık 183 gr boy 17 cm su anda.
Cnm Dr un vajinal muayene etti mi.rahim ağzında oluşan polipler kanama yapabiliyormuş.tecrübeli Dr lar gebeliğin ilk muayenesinde vaginal muayene ederler ki rahim ağzında böyle bir oluşum varsa ona göre çözüm üretirler.seninki de böyle birşey olabilir içini ferah tutKızlar merhaba,uzun zamandır yazmamıştım keşke daha güzel bi haber için gelseydim sayfaya.16+3'teyim tüp bebekle hamile kaldım ilk hamileliğim.Geçen haftaya kadar herşey çok güzelken bi gece kalktım peçeteye kan geliyor.Korkuyla apar topar hastaneye gittik iğne yapıldı.Sabah kendi doktoruma gittim o da baktı Progestan verdi.Bebekte kesede ya da rahim ağzında bi sorun yok şükürler olsun ama 4 gündür aralıksız kanama devam ediyor.Adet gibi değil pede akmıyor ama her tuvalete gittiğimde peçeteye geliyor.Pıhtı gibi minik parçalar da düşüyor.Kaç doktora gittim çözüm yok yat diyorlar sadece.Böyle bi durum yaşayan var mı? Çok üzgünün çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye.Lütfen dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?