- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
kan hapina ben iki uc hafta once basladim.ilk ictgm zamanlar oldu.omega 3 verdi dr bana bir gun arayla iciyrm bugun ikinciyi ictm acaba o mu yapti ya.bilmiyrm ki baya korktm durup duruken oldu bide ilk 3 ayda dogru duzgun hic olmadi bulanti kusma.tekrarlarsa acil yollari gozuktu banaKan hapı filan içiyomusun o da bulantı yapıyo acayio derecede bana. 5 ayda ilk defa onu içmeye başladığım gün istifra ettim.. bende de mide yanması var sürekli gün içinde 1 haftadan beri.. saç çıkarken yanmada oluyomuş sanırım
Hastane cikislarininda yazliklari kisliklari varmiki acepCanımmm ben almadım henüz hastane çıkışı:) kışlıklar çıksın hastane ciksiini ona göre alicam..ben bir tane takimi hastane ciksio gibi hazırladım.her sorduğum kişi olur nundan hastane çıkışı dedi.doguma kadar hastane çıkışı hediye g3lmeze3 doğuma yakın alicam :)
Canimm yani satıcı bana dedi ki acele etmeyin.kadife olanlar çıkmadi henüz onlarda çıksın dedi :) bende anlamam bu işten ama ben çok kalın kıyafet almadım.evimzi kalorifer ve aşırı derecede sıcak oluyor (yetişkini bunaltacak derecede)Hastane cikislarininda yazliklari kisliklari varmiki acep
Kadife de kullanılıyor ama zaten yelek falan da giydiryoruz ya çok da kalın olmasına gerek yok ayrıca erkek bebekler sıcağı sevmezmiş kızlar sıcağı sever bunu da düşünün ona göre yapın alışverişinizi gereksiz şeylere bağlamayın paranızı.Canimm yani satıcı bana dedi ki acele etmeyin.kadife olanlar çıkmadi henüz onlarda çıksın dedi :) bende anlamam bu işten ama ben çok kalın kıyafet almadım.evimzi kalorifer ve aşırı derecede sıcak oluyor (yetişkini bunaltacak derecede)
Şanslısın o zaman benim de iş ortamımda henüz çok da samimi olmadığım bi arkadaştı kendiside 2 çocuk annesi o yüzden çok tepki vermedim veremedim sadece içten içe bozuldum:) böyle durumlar olcak sanırım arada napalım o göbekte bebekte benim dokunma diyemiyosun:)
Çok güzel yaa ...ne güzel severek yapıyorsun hemde para kazanıyorsun:)
O zaman daha güzel.rengarenk yapmışsın kendine de yaparsınne güzel ben beceremem böyle şeyleri
kipirdadi beybim hapsirinca.aklim cokiyo bole olunca cok şükür
amin canim ya insallah.ben sabah durup duruken kusunca korktm.bembeyaz oldu yuzum birden yoksa alistm artk bi gun sessiz olmasina.bu donemlerde normalmis diye alismtrdm kendimi ama kusunca iyice telas yaptım.bide biz ilcede yasiyorz birda hastane var ama dogru duzgun hic bisey yok.bi ultrason cihazi bile yok olsa hic beklemedn giderdm.Canm hareket edıyolar ama bız hepsnı hssetmıyoruz alısıncada bıkac saat kıprdama olmasa endıse edıyorz bnde oyleyım allah korusun bıZıde bebıslerıde
amin canim ya insallah.ben sabah durup duruken kusunca korktm.bembeyaz oldu yuzum b
Bende şu modellere takıldım bu aralar çok beğeniyorum.bebek için hediyelik böyle mi yaptırsam diyorum.Eki Görüntüle 2025034
Ne kadar olur ki tanesi.ben mevlüte fazla kişi çağırmıyorım apartmandakiler ve bir iki akraba 12-¹³ kişi çok beğenöiştim amaBunlar sana bıraz pahalıya malolur canm kendıne yaotrcaksan yaptrda dagtmalık fazla tutar
Ne kadar olur ki tanesi.ben mevlüte fazla kişi çağırmıyorım apartmandakiler ve bir iki akraba 12-¹³ kişi çok beğenöiştim ama
Bende de aynı durum var .ilgilenmiyor ona sorsam ondan ilgili koca yok ...bazen acaba beni sevmiyor mu diyorum.oncefen böyle değildim.hormonlarimiz bize oyun mu oynuyor acabaBı hamılelıkten sanırım kendımı tutamıyorm hemen motalım bozuluyo ışgı alaka beklıyorm esımden normal deglmı bu sızdede oluyormu kendımı ck yalnız hissediyorum. Bebegım var dıyorm danmeyım dıyorm ama olmuyo yonede moralım cok bozuluyo sız nasıl basedıyosunuz bu durumla
Günlük 4 bardak içiyordumNıye kızdı dktr o kadr cokmu ıcıyodun
Ayyy renkler çok güzel ellerine sağlıkkkBuralardayımmm siparil hazırlıyorummEki Görüntüle 2024951
İçini ferah tut canım bişey olduğunu sanmıyorum ağda yapılırken kendini kastıysan miğde bulantısı yapabilirkan hapina ben iki uc hafta once basladim.ilk ictgm zamanlar oldu.omega 3 verdi dr bana bir gun arayla iciyrm bugun ikinciyi ictm acaba o mu yapti ya.bilmiyrm ki baya korktm durup duruken oldu bide ilk 3 ayda dogru duzgun hic olmadi bulanti kusma.tekrarlarsa acil yollari gozuktu bana
kastim canim cok yandi ondan olablr.cunku devami yok.kipirdamaya basladi allahtan oksurunce hapsurunca.tansiyonum hep düşük seyrediuo benim buyuk ihtimalle sicak bi yandan acidan dolayi stres yaptim ondan olmus olablrİçini ferah tut canım bişey olduğunu sanmıyorum ağda yapılırken kendini kastıysan miğde bulantısı yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?