2017 Aralık Anneleri

Günlük 4 bardak içiyordum
Canım ben en büyük kızımda deli gibi süt içiyordum günde 10 dan fazla kakaolu süt bitiriyordum fazlada bişey yiyemiyordum kızım 4.850 gr boyuda 61 cm doğdu süt içen annelerin bebekleri gerçekten iri oluyor

Ay maşallahhh diğer kızların kaç doğdu cnm onlarda da süt içtinmi

Bende de aynı durum var .ilgilenmiyor ona sorsam ondan ilgili koca yok ...bazen acaba beni sevmiyor mu diyorum.oncefen böyle değildim.hormonlarimiz bize oyun mu oynuyor acaba

Onnda payı vardr ama oyleysede onlarnda elnden helenı yapması lazm bız neler yasıyorz ıcımzde esten beklemıcezde kmden beklıcez

Canım peki bebegin iri doğunca bir sorun oldu mu. Doktorlar biz bebegin çok iri olmasını istemeyiz hatta iri olacaksa yeni doğan yoğun bakımı olan hastanelerde doğum yapmalarını öneririz filan dedi. Özellikle ben çok kilo aldigim için gebelik şekerine dikkat et kilo alma daha dedi. Şeker olunca bebek iri dogarmis

Belkide Bebek kilolu doğmasın diye içme dedi.benim bebekte çok uzun ve kilolu 4,5,6kilo olur diyo.ben sevdiğimden içmiyordum sütü.bebek için sağlıklı diye içiyordum malum şeker hastalığı var bende her şeyi yiyemiyorum içemiyorum .sütte de fazla şeker yükselmesi olmadığı için içiyordum.ilk çoçuğunuz bu kilodaydıysa .peki 5 kiloya yakın kilosuyla normal mi oldu sezeryan mı doğurdunuz.Ben normal olmasının çok istiyorum ama galiba bebeğin kilosundan dolayı sexeryan olur gibime geliyor

Bende öyleyim ama daha çok kıskançlık başladı bende eşimi herşeyden kıskanmaya başladım. Herşeye alırınır oldum. Hormonların yaptığını biliyorum o yüzden fazla takılmamaya çalışıyorum ve bebeek doğunca ilgi bekliycek zamanımızın bile olmayacağını düşünüyorum:)

Ay maşallahhh diğer kızların kaç doğdu cnm onlarda da süt içtinmi
Diğer kızlarımda ağzıma bile sürmedim ortanca 3.150 gr, en küçük 3.250 gr doğdu ama onlarda çok yedim yediğim halde anca bu kadar oldular

Bende gebelik şekeri hiç bir şey yokdu canım kendim zayıfdım bebeğimde çivi gibi doğdu ne sarılık oldu ne bişey turp gibiydi büyütmesi daha kolay oldu, çünkü son iki kızım sarılık oldular ve daha da kilo verdiler malum şişliği inince küçülüyor kilolarıda inan onlar daha bi zordu

Normal dogum oldu bide düşün ilk doğumum inan sadce Allah yardım etti başka bişey değil rahim ağzım çok esnekmiş kafası çıktıktan sonra gerisi kaydı gitti bide iri bebek doğarken kendini itekliyor dışarı doğru anneye yardım ediyor, sadece üç ay emzirebildim çünkü doymuyor du ve birazda cahillik vardı,diş çıkarırken zayıflamış gibi gözükürdüama halen kilolu çıkardı tartıda dr derdi kemikleri çok iri diye, ortancayı çok zor doğum yaptım ayak parmaklarına kadar ıkındım sıpamı halende bi iş yaptıramam elini bişeye sürmez:)) en küçük mecburen sezeryan oldu tersdi çünkü :)

Tövbe estağfurullah yaaa namazı kıldım kılarken aklımda ki tek şey namaz bitince ne yesem şimdi yedim bişeyler kendime geldim günaydın dın dın dın can taşıyan güzel annelerr

Hayrlı sanahlar cnm bnde bı gece bıde smdı esıme kalkmca elma yedm hemen. Bırazda mıdem bulanmasın bastrsn dıye yedm aalnda faydaaınıluyo cnku acıkınca haff bulantm oluyo

kastim canim cok yandi ondan olablr.cunku devami yok.kipirdamaya basladi allahtan oksurunce hapsurunca.tansiyonum hep düşük seyrediuo benim buyuk ihtimalle sicak bi yandan acidan dolayi stres yaptim ondan olmus olablr
Çok şükür canım rabbim bu tarz şüphelerin bile aklımızdan geçmesini nasip etmesin bize hep kıpırtılarını hissedelim inşallah

Diğer kızlarımda ağzıma bile sürmedim ortanca 3.150 gr, en küçük 3.250 gr doğdu ama onlarda çok yedim yediğim halde anca bu kadar oldular
Ben inek almaya karar verdim balkonda bakarım artık.benimki kedi yavrusu gibiydi 2 kg ve erken doğum.şimdi su yerine süt içesim geldi gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…