- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
küçücük boyle hem biberon emzigi hemde su icmek icin emzigi var yani çift baslik kullanabiliysn.60 ml den de kucuk sanirsam.yeni dogdugnda biberona ihtiyac olursa diye aldim.digeride var ama uygundu aldim.wee'nin çift fonksiyonu nasıl hiç araştırmadım, yani özelliği ne? sterilizasyon makinası konusunda kararsızım evet elde de temizlenebilir ama çalışmaya başladığımda nasıl olacak onu düşünüyorum kafam karışık. alışveriş olayı zormuş söz konusu bebek olunca
wee'nin çift fonksiyonu nasıl hiç araştırmadım, yani özelliği ne? sterilizasyon makinası konusunda kararsızım evet elde de temizlenebilir ama çalışmaya başladığımda nasıl olacak onu düşünüyorum kafam karışık. alışveriş olayı zormuş söz konusu bebek olunca
Merhaba amniyosentez olmuş biri olarak yazıyorum bu cümleleri...Arkadaşlar, öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Ama dualarınıza hala ihtiyacım var. Amniyosentez işlemi yapıldı bugün, sıra beklemekte.. İkili test çok iyi çıksa da doktorun bu geç şüphesi beni mahvetti. İnş temiz çıkar da mucizem benimle kalır..
tahin pekmez yiyorum gelişimi için de faydalı.Kuru incir,kayısı,gün kurusu bazen.Meyvelerden salata yapıp üzerine bal döküyorum.Ama tutamadığım da oluyor kendimi dayanamayıp yiyorum.Bu aralar tatlı krizlerim başladı
Yememek için önce kendimi tutuyorum
Tabi sonrasında dayanamayıp yiyorum
Çok tatlı yemeyin diyorlar
Ne yapıcam bilmiyorum
Sizde de böyle durumlar var mı kızlar???
Ateş ölçer Braun alacağım çok memnun olan var kulağın içine hafifçe sokmak yeterliymiş. kullanımı pratik.bu arada alışverişlerinizi yaptınız mı artık yavaş yavaş tamamlamak mı lazım, etrafınızdan tecrübeli annelerden mutlaka almalısın çok işime yaradı denilen şeyler var mı bebek için. Biberon cam mı almak lazım polikarbon mu almak lazım ne düşünüyorsunuz. Cam sağlık açısından daha iyi ama kırılma durumu olabiliyormuş ve daha ağır oluyormuş. Polikarbon biberonlar dışarı çıkarken daha pratikmiş, onlar da sağlıklı diyorlar kafam karıştı arkadaşlar. bir de avent'in sterilizasyon makinası var, biberon, emzik, göğüs pompası vs için. almayı düşünen var mı? ateş ölçer ne düşünüyorsunuz? ne çok soru sordum :)
Canım, cevabın için çok teşekkür ederim. İnş dediğin gibi olur. Dudak yariginin tedavisi var, yeter ki yaşasın..Merhaba amniyosentez olmuş biri olarak yazıyorum bu cümleleri...
Oğlum için down sendro,u riski yüksek dediler .üçlü tarama testimde çıkmıştı .ikili testim gayet iyiydi ..4 doktor gezdim hepsi amniyosentez ol bence dedi.amniyosentez oldum.iyiki de olmuşum ...cunku bu ikilem ile belki de ben bebeğine zarar verecektim.cok stres yapıyordum bu da bebeğime zarardı.amniyosentezim temiz cıktı ... o yüzden diyorum ki ikili temiz olduktan sonra diğerlerine gerek yok:) inşallah amniyosentez de temiz çıkacak ..dualarim sizinle
Tabiki var ... Hele bir sağ salim doğsun inşallahCanım, cevabın için çok teşekkür ederim. İnş dediğin gibi olur. Dudak yariginin tedavisi var, yeter ki yaşasın..
Allah yardımcınız olsunSelam kızlar ben yine hastanedeyim gece ani ve şiddetli kanamayla hastaneye geldik tabii ben o kanı görünce bayılacaktım nerdeyse heryer kan oldu neyse hastanede acil bebeğe baktılar cok şükür bebeğim iyi suyu da kaybolmamış parmağını emiyordu ve nts ye bağladıklarında alete tekme atıyordu erken Doğum riski sebebiyle ciğer geliştirici iğne vurdular sonra da üniversiteye yolladılar Ambulansla Simdi 28. Haftaya kadar bebeği tutmaya çalışıyorlar dualarınıza ihtiyacım var bebeğim erken gelebilir
Geçmiş olsun.. Allah yardımcın olsun. Kaybetme korkusu çok zor biliyorum. Dua edelim başka çaremiz yok..Selam kızlar ben yine hastanedeyim gece ani ve şiddetli kanamayla hastaneye geldik tabii ben o kanı görünce bayılacaktım nerdeyse heryer kan oldu neyse hastanede acil bebeğe baktılar cok şükür bebeğim iyi suyu da kaybolmamış parmağını emiyordu ve nts ye bağladıklarında alete tekme atıyordu erken Doğum riski sebebiyle ciğer geliştirici iğne vurdular sonra da üniversiteye yolladılar Ambulansla Simdi 28. Haftaya kadar bebeği tutmaya çalışıyorlar dualarınıza ihtiyacım var bebeğim erken gelebilir
Selam kızlar ben yine hastanedeyim gece ani ve şiddetli kanamayla hastaneye geldik tabii ben o kanı görünce bayılacaktım nerdeyse heryer kan oldu neyse hastanede acil bebeğe baktılar cok şükür bebeğim iyi suyu da kaybolmamış parmağını emiyordu ve nts ye bağladıklarında alete tekme atıyordu erken Doğum riski sebebiyle ciğer geliştirici iğne vurdular sonra da üniversiteye yolladılar Ambulansla Simdi 28. Haftaya kadar bebeği tutmaya çalışıyorlar dualarınıza ihtiyacım var bebeğim erken gelebilir
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar ben yine hastanedeyim gece ani ve şiddetli kanamayla hastaneye geldik tabii ben o kanı görünce bayılacaktım nerdeyse heryer kan oldu neyse hastanede acil bebeğe baktılar cok şükür bebeğim iyi suyu da kaybolmamış parmağını emiyordu ve nts ye bağladıklarında alete tekme atıyordu erken Doğum riski sebebiyle ciğer geliştirici iğne vurdular sonra da üniversiteye yolladılar Ambulansla Simdi 28. Haftaya kadar bebeği tutmaya çalışıyorlar dualarınıza ihtiyacım var bebeğim erken gelebilir
ay gecmis olsun allah yardimcin olsun.vaktiyle gelsin insallah.uzun uzun uat dinlen.kanamanin sebebi neymis ki kasilman falan var miydiSelam kızlar ben yine hastanedeyim gece ani ve şiddetli kanamayla hastaneye geldik tabii ben o kanı görünce bayılacaktım nerdeyse heryer kan oldu neyse hastanede acil bebeğe baktılar cok şükür bebeğim iyi suyu da kaybolmamış parmağını emiyordu ve nts ye bağladıklarında alete tekme atıyordu erken Doğum riski sebebiyle ciğer geliştirici iğne vurdular sonra da üniversiteye yolladılar Ambulansla Simdi 28. Haftaya kadar bebeği tutmaya çalışıyorlar dualarınıza ihtiyacım var bebeğim erken gelebilir
Canim Çok geçmiş olsun şimdi gördüm yazdığını umarım bebegin de sen de iyisindir. Peki erken doğum riskinin ve kanamanın sebebi neymiş bisey dediler mi. Allah ikinizi de korusun canım. Herşey yoluna girecek marka etmeSelam kızlar ben yine hastanedeyim gece ani ve şiddetli kanamayla hastaneye geldik tabii ben o kanı görünce bayılacaktım nerdeyse heryer kan oldu neyse hastanede acil bebeğe baktılar cok şükür bebeğim iyi suyu da kaybolmamış parmağını emiyordu ve nts ye bağladıklarında alete tekme atıyordu erken Doğum riski sebebiyle ciğer geliştirici iğne vurdular sonra da üniversiteye yolladılar Ambulansla Simdi 28. Haftaya kadar bebeği tutmaya çalışıyorlar dualarınıza ihtiyacım var bebeğim erken gelebilir
Yok canım maalesef bilmiyorlar ama miyom olabilir cunku 9 cm büyüklüğünde kocaman bir miyomum var kızım dün tekmelerden eşime demiştim sanki yara varda ona tekme atıyor gibi canim acıyor diye belki de yara var göremediler biseyCanim Çok geçmiş olsun şimdi gördüm yazdığını umarım bebegin de sen de iyisindir. Peki erken doğum riskinin ve kanamanın sebebi neymiş bisey dediler mi. Allah ikinizi de korusun canım. Herşey yoluna girecek marka etme
Sağolasın canım. Biraz öyle oldu galiba. Herkes kendi memleketineBen geldim sen gidiyon:)) bura cok sicakya.senin ve bebeginin adina sevindim canim
Teşekkür ederim:) ben de uzun süredir araştırıyorum. Ama fiyat olarak bizi çok aştığı için daha uygun olanlara bakalım dedik. Joie travel sistem bi arana beğendik. Ama kullanan var mı? Memnuniyet derecesi nedir bilmiyorum. Bakalım herkes gönlüne göre bi şeyler bulur inşallah. Hele yavrucuklar sağlıklı gelsin demaşallah bebeğinize öncelikle :) bebek arabasını çok araştırdık en son mamas papas urbo 2 de karar kıldık. hafif, az yer kaplıyor, tekerlekleri süspansiyonlu, sürüşü rahat, tentesi yeterli büyüklükte, güvenlikli diye tercih ettik. yorumlar da iyiydi tabii kullandıkça göreceğiz inşallah memnun kalırız. oyun parkı ben henüz hiç bakmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?