2017 Aralık Anneleri

küçücük boyle hem biberon emzigi hemde su icmek icin emzigi var yani çift baslik kullanabiliysn.60 ml den de kucuk sanirsam.yeni dogdugnda biberona ihtiyac olursa diye aldim.digeride var ama uygundu aldim.
sorma cok zor cok cesit herkes kendi kullandigina iyi diyo.daha da arastrmca bi suru eksik cikiyo yani dogdugmda bile alosverise devam edicz gibi

Eklentiler

• Screenshot_2017-08-22-12-32-13.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba amniyosentez olmuş biri olarak yazıyorum bu cümleleri...
Oğlum için down sendro,u riski yüksek dediler .üçlü tarama testimde çıkmıştı .ikili testim gayet iyiydi ..4 doktor gezdim hepsi amniyosentez ol bence dedi.amniyosentez oldum.iyiki de olmuşum ...cunku bu ikilem ile belki de ben bebeğine zarar verecektim.cok stres yapıyordum bu da bebeğime zarardı.amniyosentezim temiz cıktı ... o yüzden diyorum ki ikili temiz olduktan sonra diğerlerine gerek yok:) inşallah amniyosentez de temiz çıkacak ..dualarim sizinle

Bu aralar tatlı krizlerim başladı
Yememek için önce kendimi tutuyorum
Tabi sonrasında dayanamayıp yiyorum
Çok tatlı yemeyin diyorlar
Ne yapıcam bilmiyorum
Sizde de böyle durumlar var mı kızlar???
tahin pekmez yiyorum gelişimi için de faydalı.Kuru incir,kayısı,gün kurusu bazen.Meyvelerden salata yapıp üzerine bal döküyorum.Ama tutamadığım da oluyor kendimi dayanamayıp yiyorum.

Ateş ölçer Braun alacağım çok memnun olan var kulağın içine hafifçe sokmak yeterliymiş. kullanımı pratik.
Sterilizasyon şimdilik almayı düşünmüyorum ilerde bakacağım büyük bir tencerede steril edeceğim ilk etapta.
Biberonu da cam alacağım.

Canım, cevabın için çok teşekkür ederim. İnş dediğin gibi olur. Dudak yariginin tedavisi var, yeter ki yaşasın..

Selam kızlar ben yine hastanedeyim gece ani ve şiddetli kanamayla hastaneye geldik tabii ben o kanı görünce bayılacaktım nerdeyse heryer kan oldu neyse hastanede acil bebeğe baktılar cok şükür bebeğim iyi suyu da kaybolmamış parmağını emiyordu ve nts ye bağladıklarında alete tekme atıyordu erken Doğum riski sebebiyle ciğer geliştirici iğne vurdular sonra da üniversiteye yolladılar Ambulansla Simdi 28. Haftaya kadar bebeği tutmaya çalışıyorlar dualarınıza ihtiyacım var bebeğim erken gelebilir

Allah yardımcınız olsun
Kanamanız durup dururken mi oldu?
Bebişlerimizin göbüşlerimizde biraz daha kalmaları lazım kritik zamanı atlatmak için
Senin bebişin de kalacak inşallah
Hastaneye yatmışsın zaten
Takip altındasın
Gönlünü ferah tut canım

Geçmiş olsun.. Allah yardımcın olsun. Kaybetme korkusu çok zor biliyorum. Dua edelim başka çaremiz yok..

çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm, bu süreçte ben de kanama nedeniyle iki kere hastanede yatmak durumunda kalmıştım. içini ferah tut 25 haftalık bir bebek bundan sonra hiçbir şey olmaz inşallah. kanama nedeni için bir şey söylediler mi. çok sık karşılaşılan bir şey artık ben de yaşadım dediğim gibi, etrafımdan da çok duyuyorum. sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah.

Çok geçmiş olsun canım İnşallah zamanında gelir bebişin

ay gecmis olsun allah yardimcin olsun.vaktiyle gelsin insallah.uzun uzun uat dinlen.kanamanin sebebi neymis ki kasilman falan var miydi

kizlar bende bu gunlerde asiri gaz ve asiri uyku isteği basladi ve uyuyrom.sanki hamilelegmn ilk gunlerne geri döndüm.afedersinz kas biyik alirken midem bulaniyo can acisindan
bu donemin daha iyi gecmesi gerekmiuo muydu.daha iknci bölüm bitmemişti:))

İyi dilekleriniz dualarınız icin cok saolun kasılmam azdı öyle cok değildi ama dün ağrım vardı biraz ama cok değildi kanama sebebi bulamadılar ama her kanama tehlikeli dedi doktor sadece yatmam lazım kanamanın durması icin tek tesellim bebeğim iyi cok şükür

Canim Çok geçmiş olsun şimdi gördüm yazdığını umarım bebegin de sen de iyisindir. Peki erken doğum riskinin ve kanamanın sebebi neymiş bisey dediler mi. Allah ikinizi de korusun canım. Herşey yoluna girecek marka etme

Yok canım maalesef bilmiyorlar ama miyom olabilir cunku 9 cm büyüklüğünde kocaman bir miyomum var kızım dün tekmelerden eşime demiştim sanki yara varda ona tekme atıyor gibi canim acıyor diye belki de yara var göremediler bisey

Teşekkür ederim:) ben de uzun süredir araştırıyorum. Ama fiyat olarak bizi çok aştığı için daha uygun olanlara bakalım dedik. Joie travel sistem bi arana beğendik. Ama kullanan var mı? Memnuniyet derecesi nedir bilmiyorum. Bakalım herkes gönlüne göre bi şeyler bulur inşallah. Hele yavrucuklar sağlıklı gelsin de

hercal canım büyük geçmiş olsun. Rabbim bebeğini sana bağışlasın. Dinlenmeye bak bol bol. Dua ederim senin için. Güzel haberler verirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…