2017 Aralık Anneleri

E bebek te joie crome beğendik canım biz de
Satıcı baya güzel anlattı
Pratik kullanışlı bişey arıyorum ben kendi adıma
Ağır kapanınca çok yer kaplayan bişey olmasın dedik
Ayrıca çift taraflıymış
Daha almadık bakalım alışverişlere başlayınca onu almayı planlıyoruz

Biz yoyko aldık arkadaşlar daha öncede demiştim bilinen bi marka değil belki yeni çıktı bilemiyorum ama harika bi araba henüz kullanmadık tabi ama görünüşünden belli üstelik indirimden 950 tl ye aldık normalde 1900 tl olan arabayı

hercal riskli gebelikte kontrol altinda olman senin ve bebegin icin en iyisi olmus cnm. Unutma beterin beteri vardir sabret eminim hersey cok daha gzl olcak.

Gndn kızlar bende karin ve kaşık ağrısıyla dr gittim dun bebek aşağıda serviks boyu incelmiş dedi ve yatırdı erken-doğum riskin var dedi yoğun bir ilaç tedavisi uyguladı ve hala karnım ve kasik ağrım var ne yapacam bilmiyorum

Neden bukadar cok artti bu erken dogum hikayeleri!
artık yediklerimizden mi ictiklerimizden mi karnımızdakine bile karısır oldular!

Cok gecmis olsun cnm surekli yatman gerekiyo bakanın vardır ins.

Neden bukadar cok artti bu erken dogum hikayeleri!
artık yediklerimizden mi ictiklerimizden mi karnımızdakine bile karısır oldular!

Cok gecmis olsun cnm surekli yatman gerekiyo bakanın vardır ins.
evet yatacaksın dedi çok tesekkur ederim canım bakanımda yok esim yardımcı oluyor sağolsun

gunaydinlar.herkese gecmis olsun randevusu olanlarda hayirli haberlerle donsun insallah.
bu erken dogumlar hakikaten cogaldi ya.ben bile kendimde bi yerim agirsin sebep arıyorum.yedigmzden ictgmzden mi baska bi sebebi mi var anlamadm
bizden sonraki dogumlar artk hep yatarak geçicek sanirim.korkudan her gece ruyamda dogum yapiyorm.allah yardımcmz olsun vaktiyle alalom bebeisleri kucagimiza

Günaydın herkese. Ben de bazen ekim kasim annelerine bakıyorum onlarda da sürekli erken doğum riski var. Neye dikkat etmek gerek bilmiyoruz ki

günaydın arkadaşlar. bu sabah bende çok hafif yumurta akı kıvamlı kahverengi akıntı oldu. ara ara oluyodu böyle ama 2 haftadır hiç yoktu. doktorlar da net bişey söylemiyor artık sinirlerim çok bozuldu daha önce şiddetli kanamalarım oldu tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. sizde de oluyor mu böyle.

acile gitsene canim usg de daha rahat gorur.telde kahverengi leke deyince eski kan deyip gecistriyolar

Ilişki oluyor mu canım ya da enfeksiyon olabilir mi. Her ikisinde kılcal damarlarda hafif kanamalar oluyor ama çok olmadığı için kan dışarı akmiyor. Daha sonra akıntı o kuruyan kanı dışarı atınca kahverengi akıntı şeklinde çıkıyor. Ilişki ya da enfeksiyonla ilgili olabilir. Rahim ya da plesanta ile ilgili bi kanama olsa koyu kırmızı taze kan oluyormuş

canım çok geçmiş olsun çok zor günler atlattın bunu da atlatacaksın tüm kalbinle inan dualarımız kabul olur ve bebeğin bekler annesi.

yok ilişki gibi bi durum olmadı en son tahlilimde de enfeksiyon yoktu. ama içerden olsa dediğin gibi kırmızı olur sanırım. içerden olmasın da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…