2017 Aralık Anneleri

sağol canım çok geçmiş olsun sana da. az kaldı bebeğimizi kucağımıza aldığımızda hepsini unutacağız.

Bilmiyorum canım nasıl aç kalacağım bilmiyorum çünkü sabah gözüm dönmüş şekilde uyanıyorum Allah yardım eder inşallah
Bende ayniyim canim valla diyet listsinde sınırsız domates salatalık olduğu için şekere zararı yoktur diyebi tane salatalık yedim valla

Benim için de inanın hamilelik hiç kolay geçmiyor, her adımında ayrı bir sorunla karşılaşıyorum (ilk trimester- kanama, düşük tehlikesi/2. trimester bebeğimin kalbinde beyaz odak/ 3. trimester- gebelik diyabeti/haşimoto hastalığı-tiroit problemleri).
Sorun şu ki, birbirinize destek olmaya çalışırken bazen yanlış bilgiler veriyorsunuz ve çoğu zaman da olumsuz şeylere odaklanıp birbirinizi galeyana getirip daha çok strese giriyorsunuz. Herkesin kendine göre doğrusu olamaz. Tıpta bilimsellik esastır.

lohusa takımıymış tacıymış terliğiymiş bu tür şeyler bana da gereksiz gibi geliyor ben de yeğenlerimin kıyafetlerini giydirecem ama elbette bi kaç parça Yen'i de alacağım fakat telaffuzunuz tavsiyeden ziyade aşağılama gibi geldi yani her ne kadar size hak verdiğim şeyler varsa bile tavrınızdan ötürü size hak veremiyorum çünkü herkesin doğrusu kendine böyle başkasını yargılamak kimseye düşmez

Siz de buradaki birçok kişinin yaptıklarını rezillik olarak görüp linç etmek yerine biraz düşünüp üslubunuza dikkat ederek yazsaydınız

insanlardan boyle tepki beklemiydn dimi seninle kavga etmelerni hakaret etmelerni bekledin ama kibarca davrandi herkes
benden de snaa bi tavsiye neysen o ol nabza gore serbet verme.sabah rezillik falan diy cemkiriyodn simdi bi kibarlastn.
bi garipsin nereye cekiliyosa oraya gidiysn.gercekten bayan oldugna bile inanmiyrm bi arkadsmn dedgi gibi.o yuzden en bastaki haline don yoksa sahte oldgn daha cok gun yuzune cikiyo.burda bu kadr insanin derdi varken senin pijama takimi muhabbetni yadirgamani cekemzler.hoscakal

Bu çok yanlış bir yaklaşım, size yakışmayan kelimeler kullanıyorsunuz. Ayrıca "beklemiydn, inanmyrm, gdysn, cemkrydn" gibi yazdıklarınızı hiç anlamadım. Türkçe'yi biraz daha düzgün kullanmanızı tavsiye ederim daha anlaşılır olabilmeniz için.

Bunların da dışında ben zaten bayan değilim KADINIM. Bunu sizin de gururla söyleyebilmenizi umut ederim.

hahh iste bunu diyodum aynen devam.boyle ol ki insanlarin kafasi karismasin yadirgamaya yargilamaya devam et bayan ay pardon kadın

çok hoşsun yaa, açlıktan ağlamana güldüm :) ben olsam ben de ağlardım :)

heee çok netleşti kafamdaki profil şimdi.

evdede arada agliyrm acim diye napim :)) esimde kiziyo bana ona diyrm insallah bi daha dunyaya geliniyosa kadin olursn ve her sene dogurursn o zaman anlarsn beni :)) allah kimseyi ac birakmasin cok zor
Amin canim amin seni çok iyi anlıyorum valla az önce yemeği çok kacirdi kendimi tutamadım ama çok kötü oldum kendimi yatağa zor attim şimdi de kendimi sucluyorum

Amerika'da doğum yapmak gibi mesela

evdede arada agliyrm acim diye napim :)) esimde kiziyo bana ona diyrm insallah bi daha dunyaya geliniyosa kadin olursn ve her sene dogurursn o zaman anlarsn beni :)) allah kimseyi ac birakmasin cok zor
Yaaa yerim çok tatlı :)) ne olacak bizim bu halimiz bende seker cikmadi cok sukur ama bende bazen yediğim yemeği görünce şaşırıp kalıyorum. Senin de bu halini çok iyi anlıyorum o yüzden ama biraz sabır 3 ayimiz kaldı çok şükür :*

bi an once aralik gelsin diye dua ediyrm vallah.hamileyken yemek yemek cok guzel guzeldi yani.simdi diyet var robot gibiym ama eskiden cok hosuma gidiyodu.hatta tlc diye bi kanal da agir yaşamlar diye bi program var obez insanlarin hayatlarndan bahsediyo kendimi goruyodm sanki ama avutuydm da sen hamilesn kizim dogur rejim yapcaz diye :)))) ye annem korkma yemenin kiymetini bilelim yasasin yemek yemek :))

Amin canim amin seni çok iyi anlıyorum valla az önce yemeği çok kacirdi kendimi tutamadım ama çok kötü oldum kendimi yatağa zor attim şimdi de kendimi sucluyorum
ekmegi cok tutma istedgn kadr yiyeblrsn canim sikma canini.can olsun kan olsun beybiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…