Ekmek hic yemedim kuzum onun yerine bulgur pilavini biraz fazlaca yedim birazdan sekerimi ölçecek anlaşılır herhaldeekmegi cok tutma istedgn kadr yiyeblrsn canim sikma canini.can olsun kan olsun beybiye
Ben bile hamile kalmadan önce de hamileyken de istahsiz biriydim şimdi ise sadece yemek yemek istiyorum istahim açıldı resmen sanki aralik ayi hiç gelmeyecek gibi sanki zaman durdu yabi an once aralik gelsin diye dua ediyrm vallah.hamileyken yemek yemek cok guzel guzeldi yani.simdi diyet var robot gibiym ama eskiden cok hosuma gidiyodu.hatta tlc diye bi kanal da agir yaşamlar diye bi program var obez insanlarin hayatlarndan bahsediyo kendimi goruyodm sanki ama avutuydm da sen hamilesn kizim dogur rejim yapcaz diye :)))) ye annem korkma yemenin kiymetini bilelim yasasin yemek yemek :))
bulgur sisirmistr bisey olmaz yagli degilse korkma.az kaldi sabredicz.beybiler icin herseye katlanicaz ac da durcaz diyette yapicaz gerisi isin sakasi canim.hersey onlar icinEkmek hic yemedim kuzum onun yerine bulgur pilavini biraz fazlaca yedim birazdan sekerimi ölçecek anlaşılır herhalde
aynen yaa ben de izliyorum o kanalı. Bazen ordaki obez benmişim gibi hissediyorum. Çok acı çekerek zayıflamaya çalışıyorar gariplerim. Bende de öyle fazla deriler olacak mı diye falan düşünüyorum bazen.bi an once aralik gelsin diye dua ediyrm vallah.hamileyken yemek yemek cok guzel guzeldi yani.simdi diyet var robot gibiym ama eskiden cok hosuma gidiyodu.hatta tlc diye bi kanal da agir yaşamlar diye bi program var obez insanlarin hayatlarndan bahsediyo kendimi goruyodm sanki ama avutuydm da sen hamilesn kizim dogur rejim yapcaz diye :)))) ye annem korkma yemenin kiymetini bilelim yasasin yemek yemek :))
Tereyagliydi canim keşke y emeseydim daha kendime hakim olacam ama bebegim de mutlu oldu nasil hareketleri arttıbulgur sisirmistr bisey olmaz yagli degilse korkma.az kaldi sabredicz.beybiler icin herseye katlanicaz ac da durcaz diyette yapicaz gerisi isin sakasi canim.hersey onlar icin
aynen bende diyrm gobegim sarkck kesin diye.etkileniyo insan allah korusun o asamaya gelmeyelm deaynen yaa ben de izliyorum o kanalı. Bazen ordaki obez benmişim gibi hissediyorum. Çok acı çekerek zayıflamaya çalışıyorar gariplerim. Bende de öyle fazla deriler olacak mı diye falan düşünüyorum bazen.
Bu çok yanlış bir yaklaşım, size yakışmayan kelimeler kullanıyorsunuz. Ayrıca "beklemiydn, inanmyrm, gdysn, cemkrydn" gibi yazdıklarınızı hiç anlamadım. Türkçe'yi biraz daha düzgün kullanmanızı tavsiye ederim daha anlaşılır olabilmeniz için.
Bunların da dışında ben zaten bayan değilim KADINIM. Bunu sizin de gururla söyleyebilmenizi umut ederim.
Ayy tatlım benim, ortada kurmuş olduğun yazım bakımından doğru, insanlık bakımından yanlış o kadar cümlen varken, sen sana 'bayan' denilmesine mi takılıyorsun? Ya da Türkçe'nin yanlış kullanılmasına mı? Tükçeyi yanlış kullanan sensin tatlım. Türkçe'mizi nefretini dökmek için kullanarak yanlış kullanıyorsun zaten. Bence sen bir "Bayan"sın, çünkü bir hayli baydın bizi tatlımmmm! Allah'ın vermiş olduğu aklı biraz daha düzgün kullanmanı tavsiye ederim daha anlaşılır olabilmen için.Bu çok yanlış bir yaklaşım, size yakışmayan kelimeler kullanıyorsunuz. Ayrıca "beklemiydn, inanmyrm, gdysn, cemkrydn" gibi yazdıklarınızı hiç anlamadım. Türkçe'yi biraz daha düzgün kullanmanızı tavsiye ederim daha anlaşılır olabilmeniz için.
Bunların da dışında ben zaten bayan değilim KADINIM. Bunu sizin de gururla söyleyebilmenizi umut ederim.
Kızlar bu gün kontrolümüz vardı 1500 gr 40 cmolmuş bebeğim biraz önden gidiyor. Heyecanım artmaya başladı sizler nasılsınız
O programı bende çok izliyorum ve bazen benimde aklıma geliyo yemek yerken ordaki insanlar :)) hahahabi an once aralik gelsin diye dua ediyrm vallah.hamileyken yemek yemek cok guzel guzeldi yani.simdi diyet var robot gibiym ama eskiden cok hosuma gidiyodu.hatta tlc diye bi kanal da agir yaşamlar diye bi program var obez insanlarin hayatlarndan bahsediyo kendimi goruyodm sanki ama avutuydm da sen hamilesn kizim dogur rejim yapcaz diye :)))) ye annem korkma yemenin kiymetini bilelim yasasin yemek yemek :))
İnsanların ne yaptığı hiç kimseyi ilgilendirmez size göre görgüsüzlük olabilir bize göre ilk heycan ve insanların heycanlarını paylaşmak yerine heveslerini kursaklarına tıkmanız hiç hoş bi davranış değil sizin hiç bişey almamanız nasıl bizi bağlamıyorsa bizim aldıklarımızda sizi bağlamasın artı alınanlara okadar laf edip amerikada doğurcam demek bence bizimkilerden daha büyük görgüsüzlük lütfen içinizin kötülüğünü kendinize saklayın ve bırakın insanlar heycanlarını mutluluklarını doyasıya yaşayıp paylaşsınDaha 20li haftalardayken bebege alisveris derdine dusen anne adaylari bu lafim size:
Ilk defa doguracak olabilirsiniz, hevesli olabilirsiniz ama bu tuketim cilginligindan bir an once vazgecmeniz gerekiyor.
1. Daha oldukca erken, doguma aylaaaar varken bebege tulumlar alip ne yapacaksiniz sorabilir miyim? Biraz gormemislik gibi geliyor bana bu tavir. Ben sahsen bebege tek bir kiyafet, tek bir esya almayacagim, tanidiklarimin bebeklerinin kiyafetlerini giydirecegim benimkine. Zaten bir suru kiyafet de hediye gelecek.
2. Bir de 'biberon' alanlar ve hatta yeterli mi diye soranlar var ki akillara zarar! ILK 6 AY BEBEGIN AGZINA BIBERON SURMEDEN ANNE SUTU VERMENIZ GEREKIYOR. Siz simdiden mamayla beslenecegini kabullenmis gibi boy boy biberon aliyorsunuz, kendinize gelin. (2 ay dogum izninden sonra calisacak olanlar haric, onlar alabilirler ama su an yine de cok erken, ne aceleniz var acaba)
3. Bir de hastane cantasi gorgusuzlugu var ki ben rencide oluyorum. Pahali pahali lohusa takimlari aliniyor, taclar aliniyor hurclara koyuluyor falan rezillik diz boyu. Hastaneye gidiyorsunuz, bir cesit operasyon gecireceksiniz neyin hazirligi bu? 1 ya da en fazla 2 gun giyeceginiz gecelige neden para veriyorsunuz. Sabahlik denen şey zaten ayri skandal... Ben sahsen 1 gun giyecegim seye para vermeyecegim icin 2 tane gecelik tanidiklarimdan temin edecegim.
Velhasil kelam, su ana kadar neler aldiklarimi ve alacaklarimi yazayim:
Kendim icin:
1. 2 tane bol elbise aldim(eski kiyafetlerim olmadigi icin. bu aldiklarimi dogumdan sonra da giyebilecegim.)
2. 2 tane emzirme sutyeni(su an da mecburen kullaniyorum rahat oldugu icin, digerleri olmuyor)
Bebek icin:
1. Banyo havlusu
2. Tirnak makasi
Gordugunuz gibi geri kalan her seyi 2. el kullanacagim yani para vermeyecegim.
Bu arada benim maddi olarak sikintida oldugumu dusunebilirsiniz ama dogum icin Amerika'ya gidecegimi eklersem belki biraz daha netlesir kafanizda.
Canım biz bir birimizi anlıyoruz sen bizim gibi olmadığın için anlamazsın sen git amerikada doğurmana bak aaaa unutmadan burda ahkam kesip amerikadan indirimden carters gymboree leri toplamadan gelme olurmuBu çok yanlış bir yaklaşım, size yakışmayan kelimeler kullanıyorsunuz. Ayrıca "beklemiydn, inanmyrm, gdysn, cemkrydn" gibi yazdıklarınızı hiç anlamadım. Türkçe'yi biraz daha düzgün kullanmanızı tavsiye ederim daha anlaşılır olabilmeniz için.
yapma kiz ogrencekte gelck simdi bu sefer markalari dinle dur tabi kibarca anlatacak onlariCanım biz bir birimizi anlıyoruz sen bizim gibi olmadığın için anlamazsın sen git amerikada doğurmana bak aaaa unutmadan burda ahkam kesip amerikadan indirimden carters gymboree leri toplamadan gelme olurmu
Benim daha önce 8 haftalıktan kalp atışı durmuştu bebeğimin onun için iğneye devam ettik bu gebelikte. Zaten tüp bebek merkezleri rutin olarak veriyor 12. Haftaya kadar sonrada kadın doğumcum devam ettirdi. Bıraktırmadı hatta ilk haftalarda kanamam olduğu için aspirini bıraktık ama iğneyi bırakmadık. Şimdi tekrar aspirine de başladık. Bebeğe daha iyi kan akışı sağlaması için gerekli bir de benim kilom fazla olduğu için gerekli demişti doktorum. Sanırım 32. Haftaya kadar da devam edeceğiz.Canım Bende kullandım 4000 lik ve coraspin ilk 3 ay tüp bebek oldugu için sonra bırakmıştım. Genetik testte sorun çıkmadı bende şimdi doktorum her ihtimale karşı kullanalım dedide kafam karıştı yine
Carters gymboree 'den neyi kastettiğinizi anlamadım. Ama anlıyorum ki Amerikan markaları. Marka takıntım hiçbir zaman olmadı, giyim konusunda sağlam ve uygun şeyler almaya, az eşya kullanmaya, az tüketmeye ve bol üretmeye dikkat ettim. Size de tavsiye ederim. Zaten gerekli her şeyi oraya götürüyor olacağım. Dişimizden tırnağımızdan artırdığımızla gideceğim, orda alışveriş yapacak param maalesef yok.
Amerika örneğime oldukça tepki verenler olmuş. Çocuğa Amerika pasaportu kazandırmakla marka tulum giydirmeyi lütfen bir tutmayın. Biri elma, diğeri ise armut.
Heycan değil bu arada "heyecan" konusuna gelirsek... Bebekle ilgili heyecan verici öyle şeyler var ki. Ben mesela her an tekme atmasını gözlüyorum. Karnımda hiç hareket etmediği noktalarda kıpırtı görünce mutlu oluyorum. Heyecanımı onunla konuşarak, onu severek atıyorum. Belki bir belki iki defa kullanabileceği kıyafetlere, eşyalara yükle para harcayarak değil. Bebeklerin temelde eşyaya değil size ve sizin teninizin kokusuna ihtiyacı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?