2017 Aralık Anneleri

bi kasik tahin pekmek yedim birazcik hareketlendi.kizanimin derdi de tatliyms kiyamam su on gunu gecirelm hayirlisyla ben 21 ini bekleyemiycm gibi daha erken gidicem dr a

Canim bende bebek sanki bir yerde toplanıyor gibi oluyor sonra karnimdan ağzıma doğru birşey çıkıyor gibi oluyor zaten benim erken dogum riskim var acaba bu kasilmalar acilmaya sebeb olur mu

aynen bana da oluyor boğazıma doğru bişey çıkıyor nefesim daralıyor. açılma ya da rahim ağzında kısalma olur diye korktum. ama doktorum aksine rahim ağzımın geçen muayeneye göre daha uzun olduğunu açılmamın da olmadığı söyledi. ama benim baya sık olmaya başladı gece rahat uyuyamadım. kasıklarıma sancı da girmeye başladı. korkuyorum biraz

ben de yaşıyorum aynı şeyleri ama nts de sancım çıkamdı gayet iyi durumdasın dedi doktorum. kafam karışıyor benim de

bi kasik tahin pekmek yedim birazcik hareketlendi.kizanimin derdi de tatliyms kiyamam su on gunu gecirelm hayirlisyla ben 21 ini bekleyemiycm gibi daha erken gidicem dr a
Kız onların kan şekeri düşüyor hele şeker çıkan annelerin bebekleri şekerli şeyler az yiyince çok uyuyorlarmış halsiz düşüp onun dışında iyidir sen endişelenme kıyamam onların düşen kan şekerlere

K Koala_anne canım senin dördüncü doğumun olacak. 30 haftadan sonra karnın bi yerde toplanmaya başlaması normal mi? 30 dan sonra bu toplanmalarım arttı artık
Canım bu toplanmayla bebeğin genelde bir yerde durmasını mı kastediyorsun?Örneğin benimki hep sağ tarafta duruyor Bunun bir sakıncası mı var?

Yuhh iki litre kola mı Bebeğe yazık.

Valla ben de duyunca şok oldum insanın miğdesi delinir bee bide iki litrede kaç kilo şeker var kafayı yer bebek içerde
Ben bir bardağğına tahammül edemezken ayyy iğrenç...üniversitedeyken ne çok içerdim aklıma geldikçe kızıyorum kendime.şimdi ağzıma sürmüyorum

Canım bu toplanmayla bebeğin genelde bir yerde durmasını mı kastediyorsun?Örneğin benimki hep sağ tarafta duruyor Bunun bir sakıncası mı var?

ben bebek hareketi sanıyordum ilk başta ama öyle değilmiş sanırım. karnımın tek bir tarafı 2-3 dk boyunca iyice sertleşiyo ve o bölgede bi çıkıntı oluyor. baya yamuluyor karnım yani. doktoruma söyleyince nts ye alalım bi dedi. ama sancı çıkmadı orda. gayet iyisin dedi. sanırım bu haftalarda başlıyor artık bunlar

Ben bir bardağğına tahammül edemezken ayyy iğrenç...üniversitedeyken ne çok içerdim aklıma geldikçe kızıyorum kendime.şimdi ağzıma sürmüyorum
Canım ben içmiyorum ayda yılda bir belki çoook canım çekerse sonrasında bile fenalık geçiriyorum

ayy benmki ondan boyle iki uc gundr durgunlasti arada yiyorm ama yetmiyosa demekki tatli

K Koala_anne bir şey soracağım; hani doğum çantasına kuru soğan koyup, doğumdan sonra sürünce yara olmuyor demiştin ya: Neden doğumu beklememiz gerekiyor?
Koruyucu kremleri son bir kaç ay sürmek gerekiyor ya, biz de erken sürsek gerek var mı ?

Valla ben de duyunca şok oldum insanın miğdesi delinir bee bide iki litrede kaç kilo şeker var kafayı yer bebek içerde
oha o neymis ole ben bi kasik pekmez yedim diye vicdan azabi cekiyrm.intihar ederm cocguma bisey olur diye.bagimlilil resmen allah korusun

guzel soru bugunlerde hep o meme yaralarni dusunuyrm ben yara olurda emziremezsem diye ben ağlarım o aglar delirirz artk allah koruusn

Bebeğim sağlıklı olsunda kilo önemli değil canim zaten 40 cikmadan toparlaniyorlr ayın 11 i gelseydi bbegimin kilosunu boyunu gelişimini A miniyon sivisini BI de serviks boyumu çok merak ediyorum

Kanda normal çıkıyor ama idrarda kaçamak varmış
Yok diyet felan vermedi sadece yediklerine dikkat et dedi 9 ekimde tekrar kontrol var o zaman bidaha tahlil yapacak ınsh duzelir
Içine ferah tut canim kanda normalde idrarda yediklerine dikkat edersen geriliyor için rahat etsin

Canım şimdi çatlamalar acı varsa ucunda sür tabi iyi gelir ama ilk emzirmeden önce bir kez yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…