- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
bi kasik tahin pekmek yedim birazcik hareketlendi.kizanimin derdi de tatliyms kiyamamKuzum korkma uyuyordur sıkıntı hiç hareket etmemesi, iyidir endişelenme biizmde bi gün bi günümüze uymuyor sonuçta oda bizim gibi küçük bir insan onunda ruh hali modu var:)) canı istemiyordur havalar kapalıya ondandır anası:))
Canim bende bebek sanki bir yerde toplanıyor gibi oluyor sonra karnimdan ağzıma doğru birşey çıkıyor gibi oluyor zaten benim erken dogum riskim var acaba bu kasilmalar acilmaya sebeb olur mu
Benimde öyle oluyor canim sanki karnimdan yukarı bisey sıkıyor gibi oluyor önceden olmuyordu bebek bir yere toparlaninca o hissi yasiuorum burada bir arkadasta aynı şeyleri yaşamış sancı çıkmış kim olduğunu hatırlayamıyorum ama
Bende 32 nin icindeyim ayni seyleri bende yasiyorum
Kız onların kan şekeri düşüyor hele şeker çıkan annelerin bebekleri şekerli şeyler az yiyince çok uyuyorlarmış halsiz düşüp onun dışında iyidir sen endişelenme kıyamam onların düşen kan şekerlerebi kasik tahin pekmek yedim birazcik hareketlendi.kizanimin derdi de tatliyms kiyamamsu on gunu gecirelm hayirlisyla ben 21 ini bekleyemiycm gibi daha erken gidicem dr a
Canım bu toplanmayla bebeğin genelde bir yerde durmasını mı kastediyorsun?Örneğin benimki hep sağ tarafta duruyor Bunun bir sakıncası mı var?K Koala_anne canım senin dördüncü doğumun olacak. 30 haftadan sonra karnın bi yerde toplanmaya başlaması normal mi? 30 dan sonra bu toplanmalarım arttı artık
Yuhh iki litre kola mıO zaman yenilen içilene mi dikkat edilecek çünkü drun biri dedi bi hastası çok zayıfmış ama gizli şeker çıkmış ben bişey yemiyorum falan diyip durmuş dr iyice sıkıştırınca günde iki litre kola içtiğini itiraf etmiş, yani kuzum bişey yenmez ama öyle bişey yersinki oturup yemek yesen bu kadar şeker etkisi yapmaz acaba zararsız dediğimiz bişey den mi böyle çıkıyor
Valla ben de duyunca şok oldum insanın miğdesi delinir bee bide iki litrede kaç kilo şeker var kafayı yer bebek içerdeYuhh iki litre kola mıBebeğe yazık.
Ben bir bardağğına tahammül edemezken ayyy iğrenç...üniversitedeyken ne çok içerdim aklıma geldikçe kızıyorum kendime.şimdi ağzıma sürmüyorumValla ben de duyunca şok oldum insanın miğdesi delinir bee bide iki litrede kaç kilo şeker var kafayı yer bebek içerde
Canım bu toplanmayla bebeğin genelde bir yerde durmasını mı kastediyorsun?Örneğin benimki hep sağ tarafta duruyor Bunun bir sakıncası mı var?
Canım ben içmiyorum ayda yılda bir belki çoook canım çekerse sonrasında bile fenalık geçiriyorumBen bir bardağğına tahammül edemezken ayyy iğrenç...üniversitedeyken ne çok içerdim aklıma geldikçe kızıyorum kendime.şimdi ağzıma sürmüyorum
ayy benmki ondan boyle iki uc gundr durgunlasti arada yiyorm ama yetmiyosa demekki tatliKız onların kan şekeri düşüyor hele şeker çıkan annelerin bebekleri şekerli şeyler az yiyince çok uyuyorlarmış halsiz düşüp onun dışında iyidir sen endişelenme kıyamam onların düşen kan şekerlere
oha o neymis ole ben bi kasik pekmez yedim diye vicdan azabi cekiyrm.intihar ederm cocguma bisey olur diye.bagimlilil resmen allah korusunValla ben de duyunca şok oldum insanın miğdesi delinir bee bide iki litrede kaç kilo şeker var kafayı yer bebek içerde
Benim içtiğim tek asitli şey maden suyuydu onu da televizyonda tansiyonu yükseltiyor diye duyunca içmiyorum artık.Canım ben içmiyorum ayda yılda bir belki çoook canım çekerse sonrasında bile fenalık geçiriyorum
guzel soru bugunlerde hep o meme yaralarni dusunuyrm ben yara olurda emziremezsem diye ben ağlarım o aglar delirirz artk allah koruusnK Koala_anne bir şey soracağım; hani doğum çantasına kuru soğan koyup, doğumdan sonra sürünce yara olmuyor demiştin ya: Neden doğumu beklememiz gerekiyor?
Koruyucu kremleri son bir kaç ay sürmek gerekiyor ya, biz de erken sürsek gerek var mı ?
Bebeğim sağlıklı olsunda kilo önemli değil canim zaten 40 cikmadan toparlaniyorlr ayın 11 i gelseydi bbegimin kilosunu boyunu gelişimini A miniyon sivisini BI de serviks boyumu çok merak ediyorumBide şey canım hamilelikde vücut fazladan ünisilin üretip salgılıyormuş ama endişelenme bebişin muhakkak kilo almıştır amaan zaten iri bebeğinde dezavantajları var takma sağlığı yerinde olsun bize yeter artar bile
Bu sorunun cevabını bende merakla bekliyorum K Koala_anneguzel soru bugunlerde hep o meme yaralarni dusunuyrm ben yara olurda emziremezsem diye ben ağlarım o aglar delirirz artk allah koruusn
Içine ferah tut canim kanda normalde idrarda yediklerine dikkat edersen geriliyor için rahat etsinKanda normal çıkıyor ama idrarda kaçamak varmış
Yok diyet felan vermedi sadece yediklerine dikkat et dedi 9 ekimde tekrar kontrol var o zaman bidaha tahlil yapacak ınsh duzelir
Canım şimdi çatlamalar acı varsa ucunda sür tabi iyi gelir ama ilk emzirmeden önce bir kez yetiyorK Koala_anne bir şey soracağım; hani doğum çantasına kuru soğan koyup, doğumdan sonra sürünce yara olmuyor demiştin ya: Neden doğumu beklememiz gerekiyor?
Koruyucu kremleri son bir kaç ay sürmek gerekiyor ya, biz de erken sürsek gerek var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?