Bende 32 nin icindeyim ayni seyleri bende yasiyorumK Koala_anne canım senin dördüncü doğumun olacak. 30 haftadan sonra karnın bi yerde toplanmaya başlaması normal mi? 30 dan sonra bu toplanmalarım arttı artık
O zaman yenilen içilene mi dikkat edilecek çünkü drun biri dedi bi hastası çok zayıfmış ama gizli şeker çıkmış ben bişey yemiyorum falan diyip durmuş dr iyice sıkıştırınca günde iki litre kola içtiğini itiraf etmiş, yani kuzum bişey yenmez ama öyle bişey yersinki oturup yemek yesen bu kadar şeker etkisi yapmaz acaba zararsız dediğimiz bişey den mi böyle çıkıyorKuzum benim de idrar da seker çıkınca aileyi sordular ailemde yok ama d iyetten 15 gün sonra idrar tahlili yapıldı o zaman çıkmadı idrar da
Bilmiyorum ki kuzum ben hamileligimde şekerli hicbisey yemedim tatlı turu şeyleri de çok sevmem cayimi bile yıllardır şekersiz içerim ama nasıl idrarimda çıktı anlamdim şimdi de diyete uyuyorum ama biraz fazlaca da yiyorum değilse güçsüz dusuyorumO zaman yenilen içilene mi dikkat edilecek çünkü drun biri dedi bi hastası çok zayıfmış ama gizli şeker çıkmış ben bişey yemiyorum falan diyip durmuş dr iyice sıkıştırınca günde iki litre kola içtiğini itiraf etmiş, yani kuzum bişey yenmez ama öyle bişey yersinki oturup yemek yesen bu kadar şeker etkisi yapmaz acaba zararsız dediğimiz bişey den mi böyle çıkıyor
Ya ben bu şeker olayını hiç anlamadım canım şimdi ki haftalarda günlük 400 kalori almamız lazımmış ye tabi seninde ihtiyacın var yoksa doğumdan sonra da güçsüz düşersinBilmiyorum ki kuzum ben hamileligimde şekerli hicbisey yemedim tatlı turu şeyleri de çok sevmem cayimi bile yıllardır şekersiz içerim ama nasıl idrarimda çıktı anlamdim şimdi de diyete uyuyorum ama biraz fazlaca da yiyorum değilse güçsüz dusuyorum
Canim bende anlasam bu seker olayını kilo almayalım diye hem de bebek iri dogmasin seker hastası olmasın diye diyet uyguluyorlar ama ben 4 haftada 300 gram almışım sadeceYa ben bu şeker olayını hiç anlamadım canım şimdi ki haftalarda günlük 400 kalori almamız lazımmış ye tabi seninde ihtiyacın var yoksa doğumdan sonra da güçsüz düşersin
Annemde yeni çıktı ama öyle ilaç felan kullanmıyor yediklerine dikkat ediyor sadece.Bide bu gizli şeker için ne dedi ailende var mı şeker hastası falan olan çünkü gebelik şekeri başka gizli şeker başka bişey hamilelikde
Manuel yorucu oluyormuş diye duydum elektrikli alacağım tekli.Mrb kizlar. Sut sagma makinasi alan varmi. Yada arastiraniniz, hangisi daha iyi olur. Manuel olanlarda is goruyormu ki. elektrikli almak gerekir. Karar veremedim.
Cem hoca ve batuhan hocanın yeri kaçıncı katta oluyor cnm?Bölüm başkanı cem hoca ve batuhan hoca ile bi görüş sadece doğum içinde giriyorlar senin sezeryn mı olacaktı, ben kontrolleri orda yaptıracağım ama doğumu orda yaptırmamaya karar verdim nefret ettim yemin ediyorum ordan sadece ego tatmin ediyorlar, bide benim sezeryan olacaktı son doğumun sezeryandı çünkü ama ben normal doğum yapacağım inşAllah Allah izin verirse koru hastanesinde 38 haftalıkken görüşmeye gideceğim ama rütin kontroller yine tıpda olacak malesef
Ben de işe başlamaya yakın alacağım iki marka arasında kararsızım ama avent biraz daha ağır basıyor.canım çalışan anne olacaksan gerek olabilir ve manuel değil de elektrikli tavsiye ediyolar genelde. bir de dediğin gibi süt az olunca sağarak çoğaltılabilir ya da çok olursa sağmak gerekebilir diye düşünüyorum ben de o yüzden alacağım zaten işe başlayınca şart. avent almayı düşünüyorum şimdilik ama lansinoh u da öneriyolar.
Kanda normal çıkıyor ama idrarda kaçamak varmışDoktor sana diyet vermedi mi canim benim ilk haftalarda duzelmedi insülin dediler ben kabul etmedim 5 haftadır diyet uyguluyorum şimdi idrarda seker yok kanda da düzene girdi allaha sukur
Benim de oluyor canım hatta gece baya sık ve daha sancılıydı belime ağrı girmediği için rahat ettim ama endişeden uyuyamadım.Allah korusun hepimizin bebişi zamanında gelsin.canım ben de okuyunca çok korktum ilk etapta. hatta psikolojik olarak etkilendim bence kasılmalarım baya artmıştı. doktora kontrolümde söyledim nts ye aldı kasılman yok, bu haftalarda da yalancı kasılmalarının başlaması normal dedi. ama bi yandan belki o an çıkmadı kasılma ama aslında var mı acaba diyorum. iyice paronayak gibi oldum. doktor erken doğum riskin yok diyor. doğum yaklaştıkça da rahmin kendini hazırlamaya başlaması normal bi yandan
Bide şey canım hamilelikde vücut fazladan ünisilin üretip salgılıyormuş ama endişelenme bebişin muhakkak kilo almıştır amaan zaten iri bebeğinde dezavantajları var takma sağlığı yerinde olsun bize yeter artar bileCanim bende anlasam bu seker olayını kilo almayalım diye hem de bebek iri dogmasin seker hastası olmasın diye diyet uyguluyorlar ama ben 4 haftada 300 gram almışım sadece
Kuzum iki gün önce benimde öyleydi şimdi biraz daha hareketlendi büyüme aşamasında ve uykudaysa ondandırya bide bu 28.haftada bebek hareketlernde azalma olmasi normal mi ya.bizim bebi nornalde saga sola sallandirir gobegimi iki gundr kibar kibar vuruyo donuyo sadece.dhaa hareketli olmasi gerekmiyo mu
Korkma o zaman canım venim bi arkadaşımda tıpa gidiyor bizim gittiğimiz hastaneye ultrasonada 4 hafta ileri demişler nerdeyse doğuma alacaklarmış o kadar salaklar ki ultrason cihazının bozuk olduğunu anlamamışlar o kadar yaniAnnemde yeni çıktı ama öyle ilaç felan kullanmıyor yediklerine dikkat ediyor sadece.
9 ekimde tekrar tahlil yapıcam dedi yediklerine dikkat et o zamana kadar dedi evde parmaktan ölçülen şeker aletiyle 3 güne bir olcuyorum 1.saat ve 2.saat tokluk normal çıkıyor.
bilmiurm ki sabahlari hareketli olur ogleden sonra durulur biraz ama bugun daha bi yavas.zirt pirtta dr a gitmek istemiyrm boyle olunca da cok uzuluyrm yaKuzum iki gün önce benimde öyleydi şimdi biraz daha hareketlendi büyüme aşamasında ve uykudaysa ondandır
Canım onlar hastanede bakmıyorlar cem hocanın muayene ücreti 500 tl batuhan hocanın 300 tl ama hastanede doğum yaptırıyorlar, benim hocanın adı yani doğum için irtibata geçtiğim Fatma BOLKAN aylık üçreti 250 tl doğum içinde yani sezeryan sonrası normal doğum için 4.600 tl alıyor çünkü bu tür doğumlarda olabilcek herşeye karşı sezeryan odası ve ekip hazır bekliyor çok güzel ilgileniyor gece herzaman irtibat kurabilirsin, ben dedim her ay o ücreti veremem çünkü çocuk çok ve masrafda öyle diye, çok anlayışlı ve paragöz bi kadın değil maneviyatı çok yüksek bir kadın, bana 38 haftalıkken gel konuşalım sen canını sıkma herşey güzel olur Allahın izniyle dedi bi araştır bak orayı dört dörtlük bir hastane orasıCem hoca ve batuhan hocanın yeri kaçıncı katta oluyor cnm?
Feride hoca baştan berii normal doğum diyor zaten mecburi kalmadıkça sezeryan istemiyor. Bende normal istiyorum bakalım artık.
Koru hastanesindeki doktorun ismi ne cnm birde fiyat nasıl bilgin var mı ?
Kuzum korkma uyuyordur sıkıntı hiç hareket etmemesi, iyidir endişelenme biizmde bi gün bi günümüze uymuyor sonuçta oda bizim gibi küçük bir insan onunda ruh hali modu var:)) canı istemiyordur havalar kapalıya ondandır anası:))bilmiurm ki sabahlari hareketli olur ogleden sonra durulur biraz ama bugun daha bi yavas.zirt pirtta dr a gitmek istemiyrm boyle olunca da cok uzuluyrm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?