2017 Aralık Anneleri

Adanada yaşayan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Medline hastanesinde dr Ayşe Veya Nursel hanıma giden var mı? Çok kararsız kaldım. gidenler yorum yaparsa çok sevineceğim

Kuzum benim de idrar da seker çıkınca aileyi sordular ailemde yok ama d iyetten 15 gün sonra idrar tahlili yapıldı o zaman çıkmadı idrar da
O zaman yenilen içilene mi dikkat edilecek çünkü drun biri dedi bi hastası çok zayıfmış ama gizli şeker çıkmış ben bişey yemiyorum falan diyip durmuş dr iyice sıkıştırınca günde iki litre kola içtiğini itiraf etmiş, yani kuzum bişey yenmez ama öyle bişey yersinki oturup yemek yesen bu kadar şeker etkisi yapmaz acaba zararsız dediğimiz bişey den mi böyle çıkıyor

Bilmiyorum ki kuzum ben hamileligimde şekerli hicbisey yemedim tatlı turu şeyleri de çok sevmem cayimi bile yıllardır şekersiz içerim ama nasıl idrarimda çıktı anlamdim şimdi de diyete uyuyorum ama biraz fazlaca da yiyorum değilse güçsüz dusuyorum

Ya ben bu şeker olayını hiç anlamadım canım şimdi ki haftalarda günlük 400 kalori almamız lazımmış ye tabi seninde ihtiyacın var yoksa doğumdan sonra da güçsüz düşersin

Ya ben bu şeker olayını hiç anlamadım canım şimdi ki haftalarda günlük 400 kalori almamız lazımmış ye tabi seninde ihtiyacın var yoksa doğumdan sonra da güçsüz düşersin
Canim bende anlasam bu seker olayını kilo almayalım diye hem de bebek iri dogmasin seker hastası olmasın diye diyet uyguluyorlar ama ben 4 haftada 300 gram almışım sadece

gebelikte seker hormonlardan kaynaklaniyms.hormonlar vucudun insulin direncini dusiryms maalesef.tatliyla kilo alimiyla alakasi yokmus.bende ondan saniydm ama degilms

ya bide bu 28.haftada bebek hareketlernde azalma olmasi normal mi ya.bizim bebi nornalde saga sola sallandirir gobegimi iki gundr kibar kibar vuruyo donuyo sadece.dhaa hareketli olmasi gerekmiyo mu

Bide bu gizli şeker için ne dedi ailende var mı şeker hastası falan olan çünkü gebelik şekeri başka gizli şeker başka bişey hamilelikde
Annemde yeni çıktı ama öyle ilaç felan kullanmıyor yediklerine dikkat ediyor sadece.
9 ekimde tekrar tahlil yapıcam dedi yediklerine dikkat et o zamana kadar dedi evde parmaktan ölçülen şeker aletiyle 3 güne bir olcuyorum 1.saat ve 2.saat tokluk normal çıkıyor.

Cem hoca ve batuhan hocanın yeri kaçıncı katta oluyor cnm?
Feride hoca baştan berii normal doğum diyor zaten mecburi kalmadıkça sezeryan istemiyor. Bende normal istiyorum bakalım artık.
Koru hastanesindeki doktorun ismi ne cnm birde fiyat nasıl bilgin var mı ?

Ben de işe başlamaya yakın alacağım iki marka arasında kararsızım ama avent biraz daha ağır basıyor.

Doktor sana diyet vermedi mi canim benim ilk haftalarda duzelmedi insülin dediler ben kabul etmedim 5 haftadır diyet uyguluyorum şimdi idrarda seker yok kanda da düzene girdi allaha sukur
Kanda normal çıkıyor ama idrarda kaçamak varmış
Yok diyet felan vermedi sadece yediklerine dikkat et dedi 9 ekimde tekrar kontrol var o zaman bidaha tahlil yapacak ınsh duzelir

Benim de oluyor canım hatta gece baya sık ve daha sancılıydı belime ağrı girmediği için rahat ettim ama endişeden uyuyamadım.Allah korusun hepimizin bebişi zamanında gelsin.

Canim bende anlasam bu seker olayını kilo almayalım diye hem de bebek iri dogmasin seker hastası olmasın diye diyet uyguluyorlar ama ben 4 haftada 300 gram almışım sadece
Bide şey canım hamilelikde vücut fazladan ünisilin üretip salgılıyormuş ama endişelenme bebişin muhakkak kilo almıştır amaan zaten iri bebeğinde dezavantajları var takma sağlığı yerinde olsun bize yeter artar bile

ya bide bu 28.haftada bebek hareketlernde azalma olmasi normal mi ya.bizim bebi nornalde saga sola sallandirir gobegimi iki gundr kibar kibar vuruyo donuyo sadece.dhaa hareketli olmasi gerekmiyo mu
Kuzum iki gün önce benimde öyleydi şimdi biraz daha hareketlendi büyüme aşamasında ve uykudaysa ondandır

Korkma o zaman canım venim bi arkadaşımda tıpa gidiyor bizim gittiğimiz hastaneye ultrasonada 4 hafta ileri demişler nerdeyse doğuma alacaklarmış o kadar salaklar ki ultrason cihazının bozuk olduğunu anlamamışlar o kadar yani

Kuzum iki gün önce benimde öyleydi şimdi biraz daha hareketlendi büyüme aşamasında ve uykudaysa ondandır
bilmiurm ki sabahlari hareketli olur ogleden sonra durulur biraz ama bugun daha bi yavas.zirt pirtta dr a gitmek istemiyrm boyle olunca da cok uzuluyrm ya

Canım onlar hastanede bakmıyorlar cem hocanın muayene ücreti 500 tl batuhan hocanın 300 tl ama hastanede doğum yaptırıyorlar, benim hocanın adı yani doğum için irtibata geçtiğim Fatma BOLKAN aylık üçreti 250 tl doğum içinde yani sezeryan sonrası normal doğum için 4.600 tl alıyor çünkü bu tür doğumlarda olabilcek herşeye karşı sezeryan odası ve ekip hazır bekliyor çok güzel ilgileniyor gece herzaman irtibat kurabilirsin, ben dedim her ay o ücreti veremem çünkü çocuk çok ve masrafda öyle diye, çok anlayışlı ve paragöz bi kadın değil maneviyatı çok yüksek bir kadın, bana 38 haftalıkken gel konuşalım sen canını sıkma herşey güzel olur Allahın izniyle dedi bi araştır bak orayı dört dörtlük bir hastane orası

bilmiurm ki sabahlari hareketli olur ogleden sonra durulur biraz ama bugun daha bi yavas.zirt pirtta dr a gitmek istemiyrm boyle olunca da cok uzuluyrm ya
Kuzum korkma uyuyordur sıkıntı hiç hareket etmemesi, iyidir endişelenme biizmde bi gün bi günümüze uymuyor sonuçta oda bizim gibi küçük bir insan onunda ruh hali modu var:)) canı istemiyordur havalar kapalıya ondandır anası:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…