2017 Aralık Anneleri

Benimki 29+.. Hatırlamıyorum 1200 gr doktor normal dediyse normaldir bencede iyi
Hayır hiç bisey demedi ben dün balıktan zehirlendigim için gittim bebeğimi de görmek istedim bebek iyi dedi o kadar kilosunu ben sordum söyledi ama normal az çok gibi bisey söylemedi bana. Önceden kilosu önde giderdi bebeğinin diyetle beraber sanırım artık besleyemiyorum bebegimi

ben de aynısını aldım. ilk çalıştırdığında bi kurulum yaptın mı. kullanma kılavuzunda öyle bişey yazmıyor ama sanki internette öyle bişey okumuştum

emin olmamakla birlikte 28+1 de 1100 gr dı canım. gayet normal bebeğinin kilosu. sen diyet yapsan da o alacağı vitaminleri senden alıyor. ayrıca zayıflama diyeti değil ki yaptığın. sağlıklı, olması gereken diyeti yapıyosun, sağlıksız boş kalorili beslenmiyosun

kızlar benim 4 tane hastane çıkışım var, onun dışında 0-3 ay olacak şekilde 3er tane askıllı,yarım kollu, uzun kollu olmak üzere 3lü zıbınlarım var, bir de 3 tane alt pijamam var takımlar hariç. az mı ya bunlar, geçen burda konuşuldu sizler daha mı çok aldınız yetmez mi ay bilemedim. çok çabuk büyüyor diye çok almadım. bunların dışındakiler 3-6 ay ya da daha büyük. bir de işte örgü, pamuklu, penye, müslin battaniyelerim var. çok abartma hemen büyüyo bebekler zaten hediye de gelir diyo annem. ama ben hiçç sanmıyorum ki bana gelecek hediyeler bi çekmecenin yarısını doldursun

Bende senin gibi gıdalarla takviye etmeye çalışıyorum canım inşallah bı dahaki testte yükselmiş olur. Bebeğin omurilik gelişimini falan yavaşlatıyor zeka geriliğine neden oluyor gibi şeyler okudum korkuyorum ya yukslmezse diye

geçmiş olsun canim.ben birazdan gidicm dr a ayni haftalrdyz 4 gun geri zaten venm ayniyz yani soylerm kilosunu.bende diyettym.26.haftada 855 gramdi bakalm ne kadr oldu

hediye 1 yas geliyms ya devamli genelde oyle oluyo burdada yazdlar canim. o 0 3 ayliklar 6 aylik gibide olytms ama en fazla 2 ayliga kadr giydreblrz.e aldijlarnda baya cok yani yeter 2 ay geriisini yavas yaavs alcz eksik oldukca.

kizlar tek tek etiketleymdm.sagoln cevaplar icin weewel alms herkes bende bakcm bakalm fikir olsun bana da

Canim geçmiş olsun bende çarşamba günü gidecem insallah benim bebis de kilo alıyordur buraya yazarım senle ayniyiz

Azmı dıyosun benı. 28+2 de 1000 gr cıktı canım.. gelsmde sıkntı olmadıgı ııcn sorn hapmıhorm ben tosun hbı bı benek dogrmucam demekkı her vıtamndnde almaya calıısyorm ama cok kılolu olmucak anlasılan snde takma bnce bak benmknden fazlaymıs

Canım yelek galan almadn ı yazmamssnda onlar ck lazm oluyoms bnm ılk hamılelıgım ama hep öle dıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…