- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
Hayır hiç bisey demedi ben dün balıktan zehirlendigim için gittim bebeğimi de görmek istedim bebek iyi dedi o kadar kilosunu ben sordum söyledi ama normal az çok gibi bisey söylemedi bana. Önceden kilosu önde giderdi bebeğinin diyetle beraber sanırım artık besleyemiyorum bebegimiBenimki 29+.. Hatırlamıyorum 1200 gr doktor normal dediyse normaldir bencede iyi
Canim ben weewel uzaktan olcen aldim. Satici kulaktan olcen zor olur bebek durmayabilir faln dedi. Bide orda bizimde sak die anlimiza tutp olcunce etkilendik:) umarim dogru sonuclar cikartiyordur. Oncesinde de hic arastrmamistim.deneyip gorcez kullanslimi degilmi.
Kızlar bugün 28+5 haftalık oldum dr a gittim bebeğim 1215gr olmuş ama sanki bana az gibi geldi siz hatırlıyor musunuz bu haftalarda kaç kiloydu bebekleriniz. Diyet yaptığım için sürekli acaba besleyemiyor muyum diye düşünüyorum zaten. Dr da bisey demedi ama keşke sorsaydım normal mi diye
Bende senin gibi gıdalarla takviye etmeye çalışıyorum canım inşallah bı dahaki testte yükselmiş olur. Bebeğin omurilik gelişimini falan yavaşlatıyor zeka geriliğine neden oluyor gibi şeyler okudum korkuyorum ya yukslmezse diyeBenim de düşüktü. Doktor iğne verdi. Ben kullanmadım, doğal yollarla takviye etmeyi denedim. Hayvansal gıdalarda bulunuyor B12.
Haftada 2 gün kırmızı et, en az 1 gün balık, her gün süt, yumurta, yoğurt, peynir vs. düzenli yemeye çalıştım. 1 ayda 147 den 220 ye çıktı. Yani sınırın üstüne.
En çok Somon’da var. Günlük ihtiyacın 3 katı. Depolanabilen bir vitamin olduğu için gayret edersen düzelir.
Diğer bir çare de iğne/ilaç.
Kizlar ya 2 gündür başım ağrıyor agri kesici de içmek istemiyorum ne yapabilirim
Inşallah hayirli haberlerle gelirsin canimEvet yarın sıkıntı varmı ona bakılacak protein kan hepsini yarın götürcez doktora buraya yazarım hayırlı sı olsun artık
tamam canim deneyecem şimdi çok sağol türk kahvesi de bahane olur içerim :)))canım alnına patates sarmak işe yarayabilir, ya da türk kahvesi iç ılık bi duş al.
geçmiş olsun canim.ben birazdan gidicm dr a ayni haftalrdyz 4 gun geri zaten venm ayniyz yani soylerm kilosunu.bende diyettym.26.haftada 855 gramdi bakalm ne kadr olduHayır hiç bisey demedi ben dün balıktan zehirlendigim için gittim bebeğimi de görmek istedim bebek iyi dedi o kadar kilosunu ben sordum söyledi ama normal az çok gibi bisey söylemedi bana. Önceden kilosu önde giderdi bebeğinin diyetle beraber sanırım artık besleyemiyorum bebegimi
hediye 1 yas geliyms ya devamli genelde oyle oluyo burdada yazdlar canim. o 0 3 ayliklar 6 aylik gibide olytms ama en fazla 2 ayliga kadr giydreblrz.e aldijlarnda baya cok yani yeter 2 ay geriisini yavas yaavs alcz eksik oldukca.kızlar benim 4 tane hastane çıkışım var, onun dışında 0-3 ay olacak şekilde 3er tane askıllı,yarım kollu, uzun kollu olmak üzere 3lü zıbınlarım var, bir de 3 tane alt pijamam var takımlar hariç. az mı ya bunlar, geçen burda konuşuldu sizler daha mı çok aldınız yetmez mi ay bilemedim. çok çabuk büyüyor diye çok almadım. bunların dışındakiler 3-6 ay ya da daha büyük. bir de işte örgü, pamuklu, penye, müslin battaniyelerim var. çok abartma hemen büyüyo bebekler zaten hediye de gelir diyo annem. ama ben hiçç sanmıyorum ki bana gelecek hediyeler bi çekmecenin yarısını doldursun
Canim geçmiş olsun bende çarşamba günü gidecem insallah benim bebis de kilo alıyordur buraya yazarım senle ayniyizHayır hiç bisey demedi ben dün balıktan zehirlendigim için gittim bebeğimi de görmek istedim bebek iyi dedi o kadar kilosunu ben sordum söyledi ama normal az çok gibi bisey söylemedi bana. Önceden kilosu önde giderdi bebeğinin diyetle beraber sanırım artık besleyemiyorum bebegimi
Kızlar bugün 28+5 haftalık oldum dr a gittim bebeğim 1215gr olmuş ama sanki bana az gibi geldi siz hatırlıyor musunuz bu haftalarda kaç kiloydu bebekleriniz. Diyet yaptığım için sürekli acaba besleyemiyor muyum diye düşünüyorum zaten. Dr da bisey demedi ama keşke sorsaydım normal mi diye
kızlar benim 4 tane hastane çıkışım var, onun dışında 0-3 ay olacak şekilde 3er tane askıllı,yarım kollu, uzun kollu olmak üzere 3lü zıbınlarım var, bir de 3 tane alt pijamam var takımlar hariç. az mı ya bunlar, geçen burda konuşuldu sizler daha mı çok aldınız yetmez mi ay bilemedim. çok çabuk büyüyor diye çok almadım. bunların dışındakiler 3-6 ay ya da daha büyük. bir de işte örgü, pamuklu, penye, müslin battaniyelerim var. çok abartma hemen büyüyo bebekler zaten hediye de gelir diyo annem. ama ben hiçç sanmıyorum ki bana gelecek hediyeler bi çekmecenin yarısını doldursun
Tamam kuzum bakarimkarnin bittigi yerden kesiyolar canim netten bak tam tarifte edemedim :)
Amin insallah canim sorunsuz bir hafta geçiririz insallahHayırlı sabahlar hayrlı bereketlı bıhun hn olsun hepmz ıcın
Canım yelek galan almadn ı yazmamssnda onlar ck lazm oluyoms bnm ılk hamılelıgım ama hep öle dıyolar
tamam canim deneyecem şimdi çok sağol türk kahvesi de bahane olur içerim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?