- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
Kilosu çok iyi maşallah canim senin niye öyle 18 aralık ?benim 15 aralık doktor 37 sinde se alabiliriz demişti o da 7 aralık denk geliyor gelişimine de takma birkaç gün geriden gitmesi sorun olmaz peki dogum pozisyonu için ne ddi1335 gram olmuş canim.dr bunlar tahmini ölçüler dedi gercek kilosunu soylemz dedi.anlamadgm nokta gramın yaninda 28+5 yaziyo yani yine iki uc gun geriden gidiyo.ama ust taraftada 30+0 yaziyo bide tahmini dogum tarihi 18 aralk cikti
sezeryan oldugu icin mi ole kaydetti acaba
38 dolunca alcz dedi
Son sat a gore 30 haftadir canım benimson sat 24 maet bebekte sata gore uyumluydi şimdi nasil bilmiyorum ya yine harekwtsizgeldim kizceler sagolun guzel haberlerle geldik :)) makat durustryz donmemisz.o asagida hissettgm ayagiyms oraya uzatiyms ayagini.bi ayakta kafamizda nasıl duruyosa:)) balet olcak benm oglum:)) cok esnek.1335 gram olmusz tahminen.ama dogum tarihi 18 aralik cikti 30 haftalik yaizuo ama gramin yaninda age yani yas bolumnde 28+5 yaziyo ben anlamaidm nasol oluyo.en son iki uc gun gec dollenmemz vardı halada ayniyms ama o 30 nerden cikti anlamadm
tam tarih vermedi canim esim sorunca 38 dolsun diye bekleriz dedi.dogum yaklastgi zaman ben tekrar konuscam ya 34 te falan konusurm.gerco yine iyi 38+0 da alcakms.bi yandan ne kadar durursa kar diyrm bi yandan sabirszlaniyrm ama olsunKilosu çok iyi maşallah canim senin niye öyle 18 aralık ?benim 15 aralık doktor 37 sinde se alabiliriz demişti o da 7 aralık denk geliyor gelişimine de takma birkaç gün geriden gitmesi sorun olmaz peki dogum pozisyonu için ne ddi
benm sata gore 29+1 olmali csnim 18 mart son adet tarihi dur eve gideym kagidi cekup atcam buraya bakSon sat a gore 30 haftadir canım benimson sat 24 maet bebekte sata gore uyumluydi şimdi nasil bilmiyorum ya yine harekwtsiz
Benim de 28+5 sat a göre bugün canım ama 1215gr bebek. Normalde 28+5 te 1335 olması gerekiyormuş yani demekki benim bebekte geriden gelmeye başladı kilo olarak. Normalde hep bir iki hafta önden giderdi 3 haftada bu kadar ani gerilemesi beni tedirgin etti en azından haftasıyla uyumlu olsaydı için rahat ederdi. Ben bugün bi kendi dr uma gideyim en iyisi. Zaten normalde bebeklerin artık 400 500 gr almaya başlamaları gerekiyor ayda ama benim bebegim 200 gr almış topu topu. Nerden çıktı bu diyet ya1335 gram olmuş canim.dr bunlar tahmini ölçüler dedi gercek kilosunu soylemz dedi.anlamadgm nokta gramın yaninda 28+5 yaziyo yani yine iki uc gun geriden gidiyo.ama ust taraftada 30+0 yaziyo bide tahmini dogum tarihi 18 aralk cikti
sezeryan oldugu icin mi ole kaydetti acaba
38 dolunca alcz dedi
30 niye yazıyor canim sen şu anda 30. Haftanın ocindesin 5 gün sonra 30. Haftaya gireceksin belki hemşire son sat yanlış yazdibenm sata gore 29+1 olmali csnim 18 mart son adet tarihi dur eve gideym kagidi cekup atcam buraya bak
Canim kutusunu acmadim daha pil alinacak da bi bakmak lazim baska biseye gerek varmi. Pili takinca calisr saniyorum:)ben de aynısını aldım. ilk çalıştırdığında bi kurulum yaptın mı. kullanma kılavuzunda öyle bişey yazmıyor ama sanki internette öyle bişey okumuştum
Cnm belki öncesinde şekerden dolayı kilo alımı yükselmiştir şimdi normale dönmüştür diyetle.takılma çok üzülcek bişey değil sağlığı yerinde olsun..Benim de 28+5 sat a göre bugün canım ama 1215gr bebek. Normalde 28+5 te 1335 olması gerekiyormuş yani demekki benim bebekte geriden gelmeye başladı kilo olarak. Normalde hep bir iki hafta önden giderdi 3 haftada bu kadar ani gerilemesi beni tedirgin etti en azından haftasıyla uyumlu olsaydı için rahat ederdi. Ben bugün bi kendi dr uma gideyim en iyisi. Zaten normalde bebeklerin artık 400 500 gr almaya başlamaları gerekiyor ayda ama benim bebegim 200 gr almış topu topu. Nerden çıktı bu diyet ya
Benim de bel, kasık ağrılarım oluyor ara ara. Kabızlık ve alt karın ağrısı da yaşıyorum. Hatta göğüs kafesimin bile ağrıdığını hissediyorum bazen. 28. Haftadan sonra oldu benimkiler. Artık 3. Trimester belirtileri yaşıyoruz bence. Kafaya takmak yerine mutlu olmalıyız bence. Yaşasın hamileyizMerhaba arkadaslar 29+5 haftaligim...sorunsuz bir hamilelik geciriyordum en son 4 hafta once kontrole gittim....son 3 gundur cok agrim olmaya basladi belimde ve sol kasigimda...sanki belim tutulmus gibi ve kasik agrisi...gaz sancisimi ayirt edemiyorum kabizligim var biraz...acaba erken dogum belirtisi mi gobegim de biraz asagida panik yaptim ya moralim cok bozuk 3 gundur...yarin kontrolum var ama burdan da sormak istedim bu agri acaba son aylarda normal bir agri mi rahim buyudugu icin...yasayan var mi
hayr canm zeryanla falan alakasi yoko tarihin o sekilde cikmassnn sebebi bebek gelisimin 30 hafta gore uyluymus o demekgeldim kizceler sagolun guzel haberlerle geldik :)) makat durustryz donmemisz.o asagida hissettgm ayagiyms oraya uzatiyms ayagini.bi ayakta kafamizda nasıl duruyosa:)) balet olcak benm oglum:)) cok esnek.1335 gram olmusz tahminen.ama dogum tarihi 18 aralik cikti 30 haftalik yaizuo ama gramin yaninda age yani yas bolumnde 28+5 yaziyo ben anlamaidm nasol oluyo.en son iki uc gun gec dollenmemz vardı halada ayniyms ama o 30 nerden cikti anlamadm
Ihlamur soğuk algınlığına da birebir canım. Ben 2 3 gündür her gün bir fincan tüketiyorum, tirahatlatoyor. Hamilelikte nadir serbest olan bitkilerden. Bir de gevşetici yatıştırıcı etkisi var. Buyüzden baş ağrına iyi gelecektir. Denemeye dener. Faydalarına internetten göz atabilirsin. İnşallah şifa olur.Faydasi olur mu da canim türk kahvesi denedim gecmedi
Bence yeter ben 2 hastane çıkışı aldım. 4 yarım kollu atlet, 4 önden çıtçıtlı tulum, 4 tane de alt pijama aldım. Bunlar 0-3 ay arası.3-6 ay arası 5 tulum aldım.kızlar benim 4 tane hastane çıkışım var, onun dışında 0-3 ay olacak şekilde 3er tane askıllı,yarım kollu, uzun kollu olmak üzere 3lü zıbınlarım var, bir de 3 tane alt pijamam var takımlar hariç. az mı ya bunlar, geçen burda konuşuldu sizler daha mı çok aldınız yetmez mi ay bilemedim. çok çabuk büyüyor diye çok almadım. bunların dışındakiler 3-6 ay ya da daha büyük. bir de işte örgü, pamuklu, penye, müslin battaniyelerim var. çok abartma hemen büyüyo bebekler zaten hediye de gelir diyo annem. ama ben hiçç sanmıyorum ki bana gelecek hediyeler bi çekmecenin yarısını doldursun
bak stres yapma kuzum.dr dedi bana bu gercek kilosu degil tahmini kiloyu veriyo dedi bir milim dr bile fark ediyo zaten 195 gram arti eksisi var yani 195 gram eksikte olablr fazlada olblr.bulgur yemeye calis muz ye gunde bi tanemkasar ye dicem ama cok yukseltiyo sekeriBenim de 28+5 sat a göre bugün canım ama 1215gr bebek. Normalde 28+5 te 1335 olması gerekiyormuş yani demekki benim bebekte geriden gelmeye başladı kilo olarak. Normalde hep bir iki hafta önden giderdi 3 haftada bu kadar ani gerilemesi beni tedirgin etti en azından haftasıyla uyumlu olsaydı için rahat ederdi. Ben bugün bi kendi dr uma gideyim en iyisi. Zaten normalde bebeklerin artık 400 500 gr almaya başlamaları gerekiyor ayda ama benim bebegim 200 gr almış topu topu. Nerden çıktı bu diyet ya
Nane yağıyla eşiniz masaj yapsın çok işe yarıyor.Kizlar ya 2 gündür başım ağrıyor agri kesici de içmek istemiyorum ne yapabilirim
İnşallah canım. Kış günü lohusa halimizle çamaşırla uğraşmak derdimiz olmasın diye iç bodylerden bolca aldım. Hepsi de beyaz. Nasip olursa kardeşi de giyerSende almıssin epey.Saglikla giysinler ins.minik kuzucuklar:)
Yelek daha iyi canım.Sağolsun annem örmüş iki tane gece emzirirken, yataktan kalktığında giydirmek iyi olur.ben yelek aldom 3 4 tane hemde pazardn:) cokta guzeller rengarenk.ama hirka almadom ya lazim olur mu ki yeni dogdugnda
resim attim canim bak istersen anlayamadm ben.diyorm yanlis mi girdi tarihleri.ama direk usg ciktisindan aldi.ha
hayr canm zeryanla falan alakasi yoko tarihin o sekilde cikmassnn sebebi bebek gelisimin 30 hafta gore uyluymus o demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?