2017 Aralık Anneleri

geldim kizceler sagolun guzel haberlerle geldik :)) makat durustryz donmemisz.o asagida hissettgm ayagiyms oraya uzatiyms ayagini.bi ayakta kafamizda nasıl duruyosa:)) balet olcak benm oglum:)) cok esnek.1335 gram olmusz tahminen.ama dogum tarihi 18 aralik cikti 30 haftalik yaizuo ama gramin yaninda age yani yas bolumnde 28+5 yaziyo ben anlamaidm nasol oluyo.en son iki uc gun gec dollenmemz vardı halada ayniyms ama o 30 nerden cikti anlamadm

Kilosu çok iyi maşallah canim senin niye öyle 18 aralık ?benim 15 aralık doktor 37 sinde se alabiliriz demişti o da 7 aralık denk geliyor gelişimine de takma birkaç gün geriden gitmesi sorun olmaz peki dogum pozisyonu için ne ddi

Son sat a gore 30 haftadir canım benimson sat 24 maet bebekte sata gore uyumluydi şimdi nasil bilmiyorum ya yine harekwtsiz

tam tarih vermedi canim esim sorunca 38 dolsun diye bekleriz dedi.dogum yaklastgi zaman ben tekrar konuscam ya 34 te falan konusurm.gerco yine iyi 38+0 da alcakms.bi yandan ne kadar durursa kar diyrm bi yandan sabirszlaniyrm ama olsun
rahim agzini da olctu 3.6 cm dedi.acilma yok kasilmalar icinde kalsiyum bide magnezyum verdi bi gun magnezyum bi gun kalsiyum icicem dönüşümlü

Benim de 28+5 sat a göre bugün canım ama 1215gr bebek. Normalde 28+5 te 1335 olması gerekiyormuş yani demekki benim bebekte geriden gelmeye başladı kilo olarak. Normalde hep bir iki hafta önden giderdi 3 haftada bu kadar ani gerilemesi beni tedirgin etti en azından haftasıyla uyumlu olsaydı için rahat ederdi. Ben bugün bi kendi dr uma gideyim en iyisi. Zaten normalde bebeklerin artık 400 500 gr almaya başlamaları gerekiyor ayda ama benim bebegim 200 gr almış topu topu. Nerden çıktı bu diyet ya

ben de aynısını aldım. ilk çalıştırdığında bi kurulum yaptın mı. kullanma kılavuzunda öyle bişey yazmıyor ama sanki internette öyle bişey okumuştum
Canim kutusunu acmadim daha pil alinacak da bi bakmak lazim baska biseye gerek varmi. Pili takinca calisr saniyorum:)

Cnm belki öncesinde şekerden dolayı kilo alımı yükselmiştir şimdi normale dönmüştür diyetle.takılma çok üzülcek bişey değil sağlığı yerinde olsun..

Benim de bel, kasık ağrılarım oluyor ara ara. Kabızlık ve alt karın ağrısı da yaşıyorum. Hatta göğüs kafesimin bile ağrıdığını hissediyorum bazen. 28. Haftadan sonra oldu benimkiler. Artık 3. Trimester belirtileri yaşıyoruz bence. Kafaya takmak yerine mutlu olmalıyız bence. Yaşasın hamileyiz

ha
hayr canm zeryanla falan alakasi yoko tarihin o sekilde cikmassnn sebebi bebek gelisimin 30 hafta gore uyluymus o demek

Faydasi olur mu da canim türk kahvesi denedim gecmedi
Ihlamur soğuk algınlığına da birebir canım. Ben 2 3 gündür her gün bir fincan tüketiyorum, tirahatlatoyor. Hamilelikte nadir serbest olan bitkilerden. Bir de gevşetici yatıştırıcı etkisi var. Buyüzden baş ağrına iyi gelecektir. Denemeye dener. Faydalarına internetten göz atabilirsin. İnşallah şifa olur.

Bence yeter ben 2 hastane çıkışı aldım. 4 yarım kollu atlet, 4 önden çıtçıtlı tulum, 4 tane de alt pijama aldım. Bunlar 0-3 ay arası.3-6 ay arası 5 tulum aldım.

bak stres yapma kuzum.dr dedi bana bu gercek kilosu degil tahmini kiloyu veriyo dedi bir milim dr bile fark ediyo zaten 195 gram arti eksisi var yani 195 gram eksikte olablr fazlada olblr.bulgur yemeye calis muz ye gunde bi tanemkasar ye dicem ama cok yukseltiyo sekeri

mrb kizlar bizde gittik bugun dr a 32+2 hafta bebegim 44 cm kilosu 1922 kilosu haftasina gore 1 gun geride boyu ise 1 hafta ileride moralim bozuldu cunku 2000 gr gorelim die cok ugrasmstk gunde 30 gr alms melegim haftaya tekrar kontrolm var artk haftada bir olckms

ciktiya bakın şimdi hangisi dogru benm kafam karisti kizlar.bi yerde 28+5 diger tarafa 30 hafta yaziyo

Eklentiler

• 20171009_125813-1.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 53
ha

hayr canm zeryanla falan alakasi yoko tarihin o sekilde cikmassnn sebebi bebek gelisimin 30 hafta gore uyluymus o demek
resim attim canim bak istersen anlayamadm ben.diyorm yanlis mi girdi tarihleri.ama direk usg ciktisindan aldi.
ben sordum dr a 3 4 gun gec dollenmemiz vardo geriden geliyodk diye.o da dedi hala var 3 4 gun geride dedi gec dollenmeyle alakalı.onun icin bisey yapamazsn hani yeme icmeyle gelisimylr alakali degil dedi.ama 30.haftada cikti benim kafa gitti.hic bakmadm da kagida ordayken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…