2017 Aralık Anneleri

CNım bnde endokrıne gtcem oersmbe gunu brdan fahılıye sevk ettı ne yapıyolar ırda tahlıllerımı gıtrcem ona bakıp dıyetsyenemı yonlendrcek bıda tahll yapmz dımı
seker olcum cihazi yoksa veriyo.diyetsyene gondriyo.anlatiyo ne yiyp ne yiceni eksik test varsa istiyolar.seyi soyle uc aylik kan oranina bakildi diye

Ankara’nın neresinde oturuyorsun canım

seker olcum cihazi yoksa veriyo.diyetsyene gondriyo.anlatiyo ne yiyp ne yiceni eksik test varsa istiyolar.seyi soyle uc aylik kan oranina bakildi diye

Gotrcem cnm brda yaptrdgm aclık yokluk uc aylık kan dosyamda hepsnı gıtrcem yanmda baksn baaklım dgru duzgun bırı anlataın bana bu ısı

Herkese iyi günler bu aralar her şeye ağlayan bir ben miyim sizde de var mı duygu değişimleri? Aklıma annem geliyor ağlıyorum yaşıyor çok şükür hayatta haftada bir görüyorum da biraz sorunları var sadece düşünüp düşünüp ağlıyorum hamilelikten olabilir değil mi

Bu aralar deglde bnde gecen ay daha ck oykeydım nrmade uzulcegm bıseye on kar daha zla uzulup hckıra hıckıra galıyodm bıgazm acıyana kadr yorulana kadr aglıyodm hergun bu aralar braz daha ıyym sankı ama ewt hormın degsmlernden sanırım normal bı durum

Var canım var ben de öyleyim geçenlerde eldiven aldım oğluma minicik yarım saat ağladım.

Tek degilsin canim bende öyle herşeye ağlıyorum sanki kimse beni anlamıyor yapayalnizim gibi bazen eşimi bile gormek onla uyumak bile .istemiyorum hickira hickira ağlıyorum sende kendime kızıyorum kızıma zarar veiriyorumdiye sinir de desen tavan yaptı insallah bebeğim etkilenmiyorsur

Ben de firinda bir sey pisiriyordum. Biraz fazla kalmis, yandi. Oturdum agladim :)

bugun ferihayla emire aglaidm:)) duygusal bi müziğe dyaanmiyrm.en ufak esim sesini yukseltse hemen basliyrm aglamaya.hormonlarom halay cekiyo sanirim :))

Yani hiç bi yerin garantisi yok dediğin gibi canım Allah yardımcımız olsun hiç bi yer bulamazsam ki bi sami ulus bi de lokman hekim önerenler var onlarda olmazsa bende zekai tahirdeyim

Ben de dün akşamdan beri ağlıyorum ortada bir neden yok :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…