Olcum cihazlarında da hata oluyr galiba. Gercekten cok stresli bi is bu yaGünaydın kızlar benim şeker dengesizleşti iyice yaa..dün yürüyüşten sonra 1saat iyiydi 2.saat 130 çıktı 3.saati de ölçtüm 124..ilk ölçmeye başladığımda sadece sabah açlıklar ve 1 saatler yüksek çıkıyordu şimdi karıştı sinirlerin çokbozuk dünden beri açım resmen..bugün sabah yine aynı şeyleri yedim ve azcık ekmek ama doymadım yürüyüş de yapıp geldim 143 çıktı..geçsin şu 1.5 ay artık..
Verirsin canım.Ztn dogumdan sonrasi hep kosusturmaca geciyrBen de 18 kilo aldım şimdiden.
Inşallah bebeğin döner. Normal doğum anne ve bebek için en güzeli. Ben de bu ayin 30 unda gidip raporumu alacağım. Özel sektordeyim zaten. Şimdiden alacağım ki rapor işlesin rapor parasını da erken alayımGünaydın arkadaşlar. Dün doktora gittim 32 haftayı doldurduk çalışabilir raporu aldım 5 hafta daha çalışıp izni doğum sonrası kullanmayı düşünüyorum inşallah. 1820gr olmuş bizim oğlan ama ters duruyor malesefDoktor 37. Haftaya kadar dönmezse sezeryan olur dedi çok üzüldüm normal istiyorum dua edin miniğim dönsün inşallah
Günaydın arkadaşlar. Dün doktora gittim 32 haftayı doldurduk çalışabilir raporu aldım 5 hafta daha çalışıp izni doğum sonrası kullanmayı düşünüyorum inşallah. 1820gr olmuş bizim oğlan ama ters duruyor malesefDoktor 37. Haftaya kadar dönmezse sezeryan olur dedi çok üzüldüm normal istiyorum dua edin miniğim dönsün inşallah
Olcum cihazlarında da hata oluyr galiba. Gercekten cok stresli bi is bu yaOlcum cihazını elime alır almaz kalp atıslarım hızlanıyr.
İyi olmanıza çok sevindim canım. İnşallah bundan sonra her şey daha güzel olur sizin için. GözünaydınSelam güzel anne adaylari uzun zamandir giremiyordum bir türlü firsat bulamiyorum firsatini buldugum an uyuyorum cünkü :) annelik cok güzel gidiyor Tatli güzel yorgunluklari oluyor hic ama hic sikayetci degilim :) bebegim büyüdü masallah sübhanallah kucaga bile alisti... bu hafta insaallah küvezden cikaracaklar. Hastane hemsireleri kizimi cok seviyor ve cok kayiplarimin oldugunu duyunca hemsireler avusturyanin atv kanali var oraya haber vermisler tv den gelip cekmek icin izin istediler ben cikmayacagimi söyledim ama hemsire kizimla beraber cikti ve benim yasadiklarimi anlatti... cok ilginc ve güzel bir ani oldu bizim icin ilerde kizima gösterebilecegim :) o kadar güzel geciyor ki kizimla günler onunla hic bisey yapmasam uyurken bile seyretmek zevk veriyor... Burada sanirim birkac hafta daha kalacagim bebegim tam iyilestiginde 2 hafta kizimla ayni odada hemsirelerin gözetiminde kalacagim ona nasil bakacagimi iyice ögretmek icin. Benden bu kadar :) gecmisi biraz okudum heyecanlanmalariniz cok güzel rabbim hepinizin bebegini saglikla kucagina almayi nasib etsin.. amin
benmkide makat durus.sezrryan olacgi icin pek onemli degil ama kaisklarmda derman kalmadi.masallahi var bizimkinin ne kasik kaldi ne yumurta :)) insana vurur gibi vurmuyo veletim:))Günaydın arkadaşlar. Dün doktora gittim 32 haftayı doldurduk çalışabilir raporu aldım 5 hafta daha çalışıp izni doğum sonrası kullanmayı düşünüyorum inşallah. 1820gr olmuş bizim oğlan ama ters duruyor malesefDoktor 37. Haftaya kadar dönmezse sezeryan olur dedi çok üzüldüm normal istiyorum dua edin miniğim dönsün inşallah
olcum cihazlarni guneste birakmayn.olcum yapmadn once ellerinizi yikayin.striolerin makineye takildigi bolume elle dokunmayin.cikan ilk kani peceteyle silin ikinciye cikan kani stripe koyun.ve yeterli miktarda olmaliyms boyle anlatmisti bana endokrin hemsiresi.genelde sol elden isteniyms ama hep ayni yerden yapinca da morariyo bi sure sonra
benmkide makat durus.sezrryan olacgi icin pek onemli degil ama kaisklarmda derman kalmadi.masallahi var bizimkinin ne kasik kaldi ne yumurta :)) insana vurur gibi vurmuyo veletim:))
Benım donmuş dedı gecen gun ama kafa baskı yapıyo sanıtım benmde kasklarda rahatszlık oluyo
Allaha emanet artik canım. Dun benim de 1.saat 140 cıkti.Bi bucuk saat sonra 145 oldu. Rahat olabilsek olamıyrzEwt ıkı dk arayla ıkı oarmktan ölctm denedım farklı cıktı resmen 10 ml
Allaha emanet artik canım. Dun benim de 1.saat 140 cıkti.Bi bucuk saat sonra 145 oldu. Rahat olabilsek olamıyrz
Meraba arkadaşlar ankarada hala hastaneye karar veremeyen biri olarak (1 ay olacak taşınalı) yardım istiyorumm. Zekai tahir e gittim bi kere bende çok memnun kalamadım sorduklarımda önermiyor sancı odası çok kalabalıkmış. sami ulus bi ara çocuk enfeksiyonu vs olmuş ama giden memnun olan da varmış onun özel odası vs var mı . Özele taşınma bebek ihtiyaçlatı vs derken baya sıkıştık ama uygun doğum yaptıran bi yer var mı memnun olduğunuz
Meraba arkadaşlar ankarada hala hastaneye karar veremeyen biri olarak (1 ay olacak taşınalı) yardım istiyorumm. Zekai tahir e gittim bi kere bende çok memnun kalamadım sorduklarımda önermiyor sancı odası çok kalabalıkmış. sami ulus bi ara çocuk enfeksiyonu vs olmuş ama giden memnun olan da varmış onun özel odası vs var mı . Özele taşınma bebek ihtiyaçlatı vs derken baya sıkıştık ama uygun doğum yaptıran bi yer var mı memnun olduğunuz
Benimde aşağı dönük dedi en son kontrole gittiğimizde ve dediğin gibi kasıklarıma arada baskı yapıyo minik oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?