2017 Aralık Anneleri

Günaydın arkadaşlar. Dün doktora gittim 32 haftayı doldurduk çalışabilir raporu aldım 5 hafta daha çalışıp izni doğum sonrası kullanmayı düşünüyorum inşallah. 1820gr olmuş bizim oğlan ama ters duruyor malesef Doktor 37. Haftaya kadar dönmezse sezeryan olur dedi çok üzüldüm normal istiyorum dua edin miniğim dönsün inşallah

Hayırlı sabahlar kızlar ıkı gndr gobegk delgmde haff bı acı hıssedıyorm nrmalmıdırkı bu sızce... bıde banyo setı almak ısteyen persmbe gunu a101de ındrmde aklnzda olsum bakmk ıstersenız kuvet masrapa kova 22.5. 19ada fıle alsanız 32.5 takm bn ugrcam nasıpse

Olcum cihazlarında da hata oluyr galiba. Gercekten cok stresli bi is bu ya Olcum cihazını elime alır almaz kalp atıslarım hızlanıyr.

Inşallah bebeğin döner. Normal doğum anne ve bebek için en güzeli. Ben de bu ayin 30 unda gidip raporumu alacağım. Özel sektordeyim zaten. Şimdiden alacağım ki rapor işlesin rapor parasını da erken alayım

Allah gonlune gıre versın cnm hayrlısıyla bıtmal dogm yaparsın ınsallah

İyi olmanıza çok sevindim canım. İnşallah bundan sonra her şey daha güzel olur sizin için. Gözünaydın prensesi öp yerime annesi.

Doğum izni ve sonrasinda işe dönüş kısmı şimdiden depresyona sokuyor beni

olcum cihazlarni guneste birakmayn.olcum yapmadn once ellerinizi yikayin.striolerin makineye takildigi bolume elle dokunmayin.cikan ilk kani peceteyle silin ikinciye cikan kani stripe koyun.ve yeterli miktarda olmaliyms boyle anlatmisti bana endokrin hemsiresi.genelde sol elden isteniyms ama hep ayni yerden yapinca da morariyo bi sure sonra

benmkide makat durus.sezrryan olacgi icin pek onemli degil ama kaisklarmda derman kalmadi.masallahi var bizimkinin ne kasik kaldi ne yumurta :)) insana vurur gibi vurmuyo veletim:))

CNım bnde endokrıne gtcem oersmbe gunu brdan fahılıye sevk ettı ne yapıyolar ırda tahlıllerımı gıtrcem ona bakıp dıyetsyenemı yonlendrcek bıda tahll yapmz dımı

benmkide makat durus.sezrryan olacgi icin pek onemli degil ama kaisklarmda derman kalmadi.masallahi var bizimkinin ne kasik kaldi ne yumurta :)) insana vurur gibi vurmuyo veletim:))

Benım donmuş dedı gecen gun ama kafa baskı yapıyo sanıtım benmde kasklarda rahatszlık oluyo

Meraba arkadaşlar ankarada hala hastaneye karar veremeyen biri olarak (1 ay olacak taşınalı) yardım istiyorumm. Zekai tahir e gittim bi kere bende çok memnun kalamadım sorduklarımda önermiyor sancı odası çok kalabalıkmış. sami ulus bi ara çocuk enfeksiyonu vs olmuş ama giden memnun olan da varmış onun özel odası vs var mı . Özele taşınma bebek ihtiyaçlatı vs derken baya sıkıştık ama uygun doğum yaptıran bi yer var mı memnun olduğunuz

Bnmde zekaı tahrde olck baka hastane bakamam heralde ırda oldu tedavım her hastanedn menn olanda olmayanda vardr kafa jarstrmak ıstemıyorm rabbıme emanetz hcbıyern garantısı yk nasıp ve sns meselesı brazda ogun sana denk gelen ınsanda allah korksuu olması lazm

Bakarım dersen bı arastrma unıversıte hastanelerıne bak cnm benım hıc gucum yk artk dolanmaya ıkınyıl tedavı ıcın Zekaı tahıre gdp geldm to benk ıcın o yuzden orda olck naspse.. cubktaym brdakı dktrmdan memnnm ama hastanede yenıdogan unıtesınykms sırf o yuzden zekaı tahrde olcm buyuk ıhtmal seseryan benmkı bıde olrsa öZel oda tutarız bıraz daha rahat olr kafam ınsallah

Benimde aşağı dönük dedi en son kontrole gittiğimizde ve dediğin gibi kasıklarıma arada baskı yapıyo minik oğlum

Aynn cnm otrrken kalkrken falan bı doluluk baskı oluho ve hemen wc gıdıyorm tabıkı sagolsun ewde nysede dısarı cıkarken uc kere gırıyorm dıaardafa nrde wc gıdeblırım dıye danuyorm daha ewden cıkmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…