2017 Aralık Anneleri

Yani hiç bi yerin garantisi yok dediğin gibi canım Allah yardımcımız olsun hiç bi yer bulamazsam ki bi sami ulus bi de lokman hekim önerenler var onlarda olmazsa bende zekai tahirdeyim

Hayrlısı olsun cnm rabbım bebıslerıde bızlerıde saglkla hayrla ewımıze donmeyı nasp etsn ınsallah

Tecrubelı anneler bısey sorcam bebege bı kısa zıbın akttan cıtcıtlı bıde onn uatune uzun kollu zıbın gydrlrmı kıyafetlerı alıyorm yavas yavas neyı ne kadr alcm dıye dsnuyormda ona gore fıkır edıneyım gereksz almayım fazlaca...

Ben bulamaduğım için ilk bi iki kısa aldım ama herkesin dediği kış bbeği uzun kollu olsun vs sonra tamamladım uzun kolluları. Üst üste giyilir mi bilmiyorum uzun zıbından en az 5 tane almakta fayda var çünkü kıyafetdeğişince o da değişir herhalde bu arada ilk bebek hiç tecrübem yok canım☺

Canım uzun kollu daha iyi kışın sıcak tutar o kadar üst üste gerek yok zaten uzun kollu cıtcıtlı üstüne kıyafet giydirirsin

En çok çıtçıtlı ihtiyaç onu da hepsini aynı ay almayın bir ay da zaten çoğu şeyi olmucak fazla kat kat çocuğu sıkar zaten battaniyeye sarılıyor yazın ince asılı cıtçıtlı alırsınız

Aynn bnde hem kısa hem uzun hemde yarm kollu bulndrcam zıbın cok kıllanılr dıye

Hadi yaa 0-3 olayı hikaye mi. Benim kıyafet tmm gibi bakarsam o zmn diğer aylara bakarımm canım

Aynn aynı bedenlerden almıyorm bnde bıraz kucuklu buyuklu alıyorm cabk buyuyormuş bebsler :)

Hadi yaa 0-3 olayı hikaye mi. Benim kıyafet tmm gibi bakarsam o zmn diğer aylara bakarımm canım
Canım benim doğan çocuklarım minyon ben uzun süre kullanıyorum ama genelde standart doğanlar çabuk gelişiyor ilk aylar 1 kilo belki daha fazla alıyorlar ondan kullanacağın kadar al

Canım benim doğan çocuklarım minyon ben uzun süre kullanıyorum ama genelde standart doğanlar çabuk gelişiyor ilk aylar 1 kilo belki daha fazla alıyorlar ondan kullanacağın kadar al
Annr baba kaynaklıysa bizde minyonuz ama bakalım bakalım bizimki nasıl olacak canım fazla almaya gerek yok cidden

Bi de hastaneye çamaşır alıcam ama nasıl oluyor şimdi hamile çamaşırı mı alınıyor yoksa normal her zman aldıklatımıza mı geçiyoruzz pedler fkn ilk etap için yeterli mi bu konuda bilgisi olann

Bi de hastaneye çamaşır alıcam ama nasıl oluyor şimdi hamile çamaşırı mı alınıyor yoksa normal her zman aldıklatımıza mı geçiyoruzz pedler fkn ilk etap için yeterli mi bu konuda bilgisi olann
Normal çamaşır al evde hamile çamaşırın varsa onu götür ama fazla götür çok lazım oluyor ped koy aslında normal doğumsa hasta bezi çok iyi kullan at özellerde ped veriyorlar ama sen yanına al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…