2017 Aralık Anneleri

Canim 8. Ayın içine girdik sayılır surda 8 hafta kaldı kimse inanmıyor hamile olduguma kuccucuk bir gobusum var o da kiyafetle belli olmuyor herhalde doğuma böyle gidecem ben

Canım takma gerckten kımıde cok kocaman oldm dıye uzulr bebsler saglklı olsn en onemlsısı bu

Kzlar bısey sorcam ya bubun bebegım cok hareketlı ılk dega bu kadr oldu yatm aaatte bı donuyo kıvrılıyo hareket edıyo galan hc bu kadr olmazdı mıllet hareket etmıyo dıye sphw eder benım bubun haddınden gazla hareketlı karnm kasıgım höbegım acıdı resmen bı sıkntı yoktr ınsallah

Nişanım geldi kızlar. Daha doğrusu bu üçüncü kez gelişi bu hafta içinde. Artık korkuyorum. Doktorum açılma yok demisti ama sancılarım düzenli ve yüksekti nst de.

Ayy be napcm acaba ılkmı canım sennkı dktr ne dedyse o her nısan geldkce gııdlıyomu hastaneye hc blmıyormkı

Maşallah canım bizimki hergün bu şekilde yaramaz olacak sanırım :) sağlıklı olsunlarda yapcak bişey yok

Ayy be napcm acaba ılkmı canım sennkı dktr ne dedyse o her nısan geldkce gııdlıyomu hastaneye hc blmıyormkı
Ilk hamileliğim. Ne yapacağımı sasirdim yaa. Sancim yüksek cikiyo nst de. Doktor ılacla durdurmaya calisiyo. Acilmam yok ama. Benim ilk kanlı nişanım geldi hastaneye yatırdı doktor çünkü düzenli sancim da vardı. Açılma yok diye taburcu ettiler. Sonra kanama oldu tekrar yatırdı. Ilacın dozunu arttırdı açılma hala olmadı yine taburcu oldum. Şimdi de az önce tekrar aynı nişan gibi bisey geldi. Korkuyorum artik

Canım allah yardmcın olsn ya dahada erken bıkac hafta daha gecer ınsallah hayrlısıyla sen yınede hazrda ol ıhmal etme bıde baska yeremı gtmeyı denesen yada bıraz hastanede kalsan byle endıseyle beklemektense orda mudahale olr gerekrse

Maşallah canım bizimki hergün bu şekilde yaramaz olacak sanırım :) sağlıklı olsunlarda yapcak bişey yok

Walla ılk defa bu kadr olnca sasrdım bnde aksama kadr uyumayıp yoran cocklar olrya aynn oyleydı buhun bızımkı hem sevndım hem saatdım hem yrlas ettım bıde karnm kasıgım acıdı resmen gerılmekten sıkntı olmasnda

Doktorumdan memnunum zaten daha önce bi doktor değişikliği yaptım. Acilmam yok diye taburcu ediyolar ama kafam allak bullak. Ciğer geliştirici oldum ama henüz erken keşke 2 3 hafta beklese. Çok canım sıkılıyo artık o kadar çok hastanede yattım ki kollarım delik deşik. Yarın kontrolüm var yatırır belki tekrar

Geçmiş olsun canım biraz daha dayanır inşallah

sen dr a git yokt acilma diye guvenme.kimisi agrisz bile oluyms ihmal etme canim hastanede olmanda fayda var.vaktyle gelisn insallah iki uc hafta daha sabretsn bebi

Hakknda hayrlısı olsn cnm az kalma zaten ınsallah bıraz daha bekler bebegın saglkla kavsrsun ınsallah

eger kasilmalarin varsa hic beklemeden git tekrar hastaneye durdursunlar yine cunku acilma bir anlik birsey surda 3 hafta daha dayansa kuzun kuveze girmek zorunda kalmazdi cnm acilma tam olmadanda suyun gelebiliyor eger oyle olursa hemen doguma aliyorlar bilgin olsun

o çatı ağrısını galiba ben de yaşıyorum
Kemiklerimiz mi ayrılıyor ne oluyor

Canım takma gerckten kımıde cok kocaman oldm dıye uzulr bebsler saglklı olsn en onemlsısı bu
Takmiyorum kuzumda 31. Haftaya girecem yarın beebisin kilosu en az 1.500 kilo olmasi lazım benim karin buyumedigi içinde acaba kilo mu almıyor diyorum daha doktora gitmeme 20 gün var anlayacagin kafamda deli sorular

Canım Benimde küçük karnım iç karnımız geniş sanırım birde ilk bebekte küçük olur diyolar erkek bebek , yaygın degil göbek top gibi üzülüyorum bende küçük diye 15 kılo aldım
Benim bebis kiz canim ama yaygin değil top gibi karnim annesi gibi nminyon olacak galiba ama benim gibi zayıf m
Olmasını hiç istemiyorum çocukken çok zorlandım hep hastanelerdeydim Bunyem zayıf olduğundan kiloyu takma benim arkadaşım 12 kilo aldı
Normal dogum yaptı doğumdan sonra 10 kilosu gitti doğumda aldigin kilonun yarısı gidiyormuş zaten

Nişanım geldi kızlar. Daha doğrusu bu üçüncü kez gelişi bu hafta içinde. Artık korkuyorum. Doktorum açılma yok demisti ama sancılarım düzenli ve yüksekti nst de.
Kuzum çok geçmiş olsun gittin mi doktora nasılsın şimdi insallah bebeğin inatçı cikarda 40. Haftaya gelir

Takmiyorum kuzumda 31. Haftaya girecem yarın beebisin kilosu en az 1.500 kilo olmasi lazım benim karin buyumedigi içinde acaba kilo mu almıyor diyorum daha doktora gitmeme 20 gün var anlayacagin kafamda deli sorular

Canm özelemı gıdıyosun nıye gec cagrıyılar benım dktr devlet ıkı haftada bı cagırıyo sagolsun benmde ısıme gelıyo.. benım to benek bıde esı asagıda kontrol amaclı cagrıyı sanırım ama o cagrmasa bıle ben gıderım ande gt bence bır ayı bkleme yanı

Herkese hayrlı sabahlar kzlar saglklı bereketlı hzuurlu bırgn olsn hepmz ıcın ınsallah... endokrıne gtcem burazdan hazrlanıp cıkacam hadı bsmışlah bakalım... dı erknde a101 ugrayp bebısıme kuvet setı alcm bulrsam ınsallah buhun ı ındrmde bılgınz olsun

canim nisan oldgunu nerden bilysn. nisan olmasi icin serviks boyunun kisalip hunilesmwsi daha sonra bebek basinin oraya yerlesmesi ve baskiyla tikacin dusmesi ki bu nisan demek acilmann baslamasi gerekmz mi acilma yok dysn serviks kisalms mi ? de nisani onayladi mi? bence nisan degildir o bende de oluyo bende apartopar kostm sancm cikti serviks normaldi bebekte iyiydi. hast yattm hatta sancilar dursun die adalat magnorm ve progestrn ciger gelistrci igne falan yapldm sukur smdu iyiym kanli akintima gelince kilcal damarlara bagladilar sebebini baskada sikinti yoktu sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…