2017 Aralık Anneleri

kizlar bisey sorcam size ya.ozelde dogum yapacak yada yapmis olanlara.mesela benm sgk m yok.ozelde dogum yapicam sezrryan olacak 2000 tl fiyat cikardlar iki gece icin.simdi eger bi aksilik olmazsa kuveze girmek gibi bu paranın haricinde ilaclara serumlara para ödeyecek miyim.mesela bebek dogunca direk iste tpuk kani duyu testi falan bunlara ektra odeme yapacak miyim yoksa 2000 tl yi odeyip cikack miyim.bi dahaki kontrle gidince ayrıntılı sekilde ogrenicem ama sizede soraym dedim.esimde diyrm devlete gideym falan ama o korkuyo daha once develte gidiydm seker cikti diye guvenemedler kendilerne fakulteye attilar.e fakultede olmayan seylere var diyo ( ense kalinligi ve bobrek genislemsi var dediler ama yoktu) o yuzden fakulteyide istemiyo ama ozellerde cok oara cok kafam kariisk

1660 gr nst te girdim bi sıkıntı yok artık haftalık gideceğim kafa gelişimi normalde vücut kısmı zayıf yediklerim bana ya
ramis moralim bozuk ya 100 gr ne ki
kordonu falan kontrl ettiler dimi.sürekli soluna yat biraz agrili oluyo ama olsun.sabah kasar yumurta sut pekmez bunlari ihmal etme.haftada iki uc kez bulgur ye ve her gun muz.sekerim oldugu halde her gun yemeye calisiyrm muzu.belki minyon bebik olcak belli olmaz saglikli olsunda dogunca tosun olur o

Kordonla falan bakıldı normal dediklerini de yiyorum bana yaramış bakalım artık bu hafta çok zorlicam kendimi olmazsa da napıyım

Kızlar az önce bir kaşarlı tost ve bir ayran aldım boş derste yedim sonra hoc kalkmadım yerimden 157 cıktı sekerim. Açlık ölçmeyi unuttum. Ilk defa bu kadar yüksek cıktı ya çok moralim bozuldu
Off ya canımız isteyen hic bir seyi yiyemiyrz

Arkadaşlar çok mutluyum bugün endokrin kontrolün vardı insülin vermedi..yüksek olanlara baktı neden dedi kiminde yürüyüş yapmamıştım kiminde yediğim şeyle alakalıydı söyledim 15 gün sonra kontrole gel dedi.ama idrar tahlilimde keton pozitif çıktı..aç mı kalıyorsunuz dedi bende bazen evet dedim..tekrar diyetisyene gönderir dedim ama göndermedi..hba1c istedi ama mesai bittiği için veremedim.ilçede oturuyorum Burda yapılan tahlili de kabul etmiyor uyuz prof..illa üni de olacak..ölçümleri azaltsak mı dedim kabul etti..1gün 1 saatleri bi gün 2saatleri ölçücem gece ölçümleri de gün aşırı yapıcam ama açlık her öğün ölçücem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…