2017 Aralık Anneleri

Benim dr hastanenin dr u değil anlaşmalı olduğu hastanede yaptırıyor dopumu..2014te 3000 vermiştik..hastanede topuk kanı alındı mı bilmiyorum..Yanıltmayayım seni cnm ama topuk kanı sağlık ocağı alıyor kızımda almıştı..işitme testi de biz kendimiz yaptırmıştık küvözden çıkınca özel Bi başka hastanede..

Küvöz işini de devlet karşılamıştı bizimkini bebek olduğu için sanırım ücret alınmıyor..

Kızlar hayırlı günler herkes iyi inşallah bi sorum olacaktı cinsel bölgesinde ya da ne bilim ordaki kaslarda ağrısı olan var mı normal bişey mi doğuma hazırlık mı yoksa erken mi bu ağrılar
Bendeeeee bendeee fazlasıyla var hemde
Heleki oturduğum yerden yada yattığım yerden kalkınca adım atamıyorum bazen

kuzenime sordum simdi telde.onunda sgksi yokmus dogumda.bebgl dogumca bebege testler falan yapiliyoms bunlarada ucret aliyolarms.kuvezde de kaldi bebegi onun icinde ayri ucret almislar.yani dogumu 2500mus ama onlar 5000 odemis cikarken.
netten baktim aslinda yasakmis ister sgk ister sgk siz hamile kadin acil hasta diye gecmeliyms ozelde olsa alinmasi gerekn dogum ucreti 500 600mus ama ozel hastaneler bunun uc dort katını aliylrms kuvezde ucretsz olmaliyms.sikayet edildugi takdirde odedgn parayi geri alablymssn ama can derdine dusunce insan onu dusunmuyo.10 gun sonra gidicem ayrintili sekilde konuscm bakalm nasılmış

O zaman bizim SGK dan dolayı almadılar cnm..

Yarın endokrıne gtcem hadı hayrlısı bakalım ne dıcek seker degerlerıme.. ınsallah gazla beklemem gerk ez kalcam belım ıkı gn agrıyo snra

Evet anneler sona yaklaştık sayılır artık. bebeklere isim düşündünüz mü?
Allah nasip ederse eymen olacak oğlumun ismi ama yanına ikinci isim ne olacak bilmiyorum eymen Uğur belki. kızım olsaldı su olacaktı bakalım nasip kısmet.

Canim 8. Ayın içine girdik sayılır surda 8 hafta kaldı kimse inanmıyor hamile olduguma kuccucuk bir gobusum var o da kiyafetle belli olmuyor herhalde doğuma böyle gidecem ben
Benim de gobegim fazla buyuk degil zaten boyum da 153.

Foto atamazmisin ki. Belki sana öyle geliodur. İlk gebelik mi. Ben 4 . Aydan beri tombak geziyorum. Karnım kocaman
Ayy ne güZel canim ya BI ara 20.haftamda attim esiml sorun yaşadık o zaman da yoktu şimdi de skerden dolayı diyet yapıyorum onun için kilo alimimda durdu sadece 6.5 kilo aldim

Foto atamazmisin ki. Belki sana öyle geliodur. İlk gebelik mi. Ben 4 . Aydan beri tombak geziyorum. Karnım kocaman
keşke bana öyle gelse canim 8. Ayın içinde olduguma inanmiyor kimse hatta esim benim kızımı nerende sakliyon diyo :) :) saglik ocagindaki ebe zayıf olmama bağlıyor 49 kiloyla hamile kaldim

keşke bana öyle gelse canim 8. Ayın içinde olduguma inanmiyor kimse hatta esim benim kızımı nerende sakliyon diyo :) :) saglik ocagindaki ebe zayıf olmama bağlıyor 49 kiloyla hamile kaldim
Canım Benimde küçük karnım iç karnımız geniş sanırım birde ilk bebekte küçük olur diyolar erkek bebek , yaygın degil göbek top gibi üzülüyorum bende küçük diye 15 kılo aldım

Nişanım geldi kızlar. Daha doğrusu bu üçüncü kez gelişi bu hafta içinde. Artık korkuyorum. Doktorum açılma yok demisti ama sancılarım düzenli ve yüksekti nst de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…