Tamam canım.Az kaldı ins.hayırlısıylaEvet cnm söyle mutlaka..ona göre davranırlar
Benim dr hastanenin dr u değil anlaşmalı olduğu hastanede yaptırıyor dopumu..2014te 3000 vermiştik..hastanede topuk kanı alındı mı bilmiyorum..Yanıltmayayım seni cnm ama topuk kanı sağlık ocağı alıyor kızımda almıştı..işitme testi de biz kendimiz yaptırmıştık küvözden çıkınca özel Bi başka hastanede..kizlar bisey sorcam size ya.ozelde dogum yapacak yada yapmis olanlara.mesela benm sgk m yok.ozelde dogum yapicam sezrryan olacak 2000 tl fiyat cikardlar iki gece icin.simdi eger bi aksilik olmazsa kuveze girmek gibi bu paranın haricinde ilaclara serumlara para ödeyecek miyim.mesela bebek dogunca direk iste tpuk kani duyu testi falan bunlara ektra odeme yapacak miyim yoksa 2000 tl yi odeyip cikack miyim.bi dahaki kontrle gidince ayrıntılı sekilde ogrenicem ama sizede soraym dedim.esimde diyrm devlete gideym falan ama o korkuyo daha once develte gidiydm seker cikti diye guvenemedler kendilerne fakulteye attilar.e fakultede olmayan seylere var diyo ( ense kalinligi ve bobrek genislemsi var dediler ama yoktu) o yuzden fakulteyide istemiyo ama ozellerde cok oara cok kafam kariisk
Küvöz işini de devlet karşılamıştı bizimkini bebek olduğu için sanırım ücret alınmıyor..kizlar bisey sorcam size ya.ozelde dogum yapacak yada yapmis olanlara.mesela benm sgk m yok.ozelde dogum yapicam sezrryan olacak 2000 tl fiyat cikardlar iki gece icin.simdi eger bi aksilik olmazsa kuveze girmek gibi bu paranın haricinde ilaclara serumlara para ödeyecek miyim.mesela bebek dogunca direk iste tpuk kani duyu testi falan bunlara ektra odeme yapacak miyim yoksa 2000 tl yi odeyip cikack miyim.bi dahaki kontrle gidince ayrıntılı sekilde ogrenicem ama sizede soraym dedim.esimde diyrm devlete gideym falan ama o korkuyo daha once develte gidiydm seker cikti diye guvenemedler kendilerne fakulteye attilar.e fakultede olmayan seylere var diyo ( ense kalinligi ve bobrek genislemsi var dediler ama yoktu) o yuzden fakulteyide istemiyo ama ozellerde cok oara cok kafam kariisk
Bendeeeee bendeee fazlasıyla var hemdeKızlar hayırlı günler herkes iyi inşallah bi sorum olacaktı cinsel bölgesinde ya da ne bilim ordaki kaslarda ağrısı olan var mı normal bişey mi doğuma hazırlık mı yoksa erken mi bu ağrılar
kuzenime sordum simdi telde.onunda sgksi yokmus dogumda.bebgl dogumca bebege testler falan yapiliyoms bunlarada ucret aliyolarms.kuvezde de kaldi bebegi onun icinde ayri ucret almislar.yani dogumu 2500mus ama onlar 5000 odemis cikarken.Benim dr hastanenin dr u değil anlaşmalı olduğu hastanede yaptırıyor dopumu..2014te 3000 vermiştik..hastanede topuk kanı alındı mı bilmiyorum..Yanıltmayayım seni cnm ama topuk kanı sağlık ocağı alıyor kızımda almıştı..işitme testi de biz kendimiz yaptırmıştık küvözden çıkınca özel Bi başka hastanede..
O zaman bizim SGK dan dolayı almadılar cnm..kuzenime sordum simdi telde.onunda sgksi yokmus dogumda.bebgl dogumca bebege testler falan yapiliyoms bunlarada ucret aliyolarms.kuvezde de kaldi bebegi onun icinde ayri ucret almislar.yani dogumu 2500mus ama onlar 5000 odemis cikarken.
netten baktim aslinda yasakmis ister sgk ister sgk siz hamile kadin acil hasta diye gecmeliyms ozelde olsa alinmasi gerekn dogum ucreti 500 600mus ama ozel hastaneler bunun uc dort katını aliylrms kuvezde ucretsz olmaliyms.sikayet edildugi takdirde odedgn parayi geri alablymssn ama can derdine dusunce insan onu dusunmuyo.10 gun sonra gidicem ayrintili sekilde konuscm bakalm nasılmış
Benim de aciyor hatta gobek deligim disari acildi.
Ne güzel herkesin göbeği byuyor benim göbekte basketbol topu kadar yok
Canim 8. Ayın içine girdik sayılır surda 8 hafta kaldı kimse inanmıyor hamile olduguma kuccucuk bir gobusum var o da kiyafetle belli olmuyor herhalde doğuma böyle gidecem benBenımkıde asırı buyuk deglkı :) yedı aylık deynce sasırıyolar bunye meselesı
Foto atamazmisin ki. Belki sana öyle geliodur. İlk gebelik mi. Ben 4 . Aydan beri tombak geziyorum. Karnım kocamanNe güzel herkesin göbeği byuyor benim göbekte basketbol topu kadar yok
Allah nasip ederse eymen olacak oğlumun ismi ama yanına ikinci isim ne olacak bilmiyorum eymen Uğur belki. kızım olsaldı su olacaktı bakalım nasip kısmet.Evet anneler sona yaklaştık sayılır artık. bebeklere isim düşündünüz mü?
Benim de gobegim fazla buyuk degil zaten boyum da 153.Canim 8. Ayın içine girdik sayılır surda 8 hafta kaldı kimse inanmıyor hamile olduguma kuccucuk bir gobusum var o da kiyafetle belli olmuyor herhalde doğuma böyle gidecem ben
Benim de boyun 1.52 canim zayifim önceden de gobegim yoktu 34 bedendim şimdi 36 karin kaslarim önceden çok sert olduğuna şimdi de çok gergin hiç çatlak yokBenim de gobegim fazla buyuk degil zaten boyum da 153.
Ayy ne güZel canim ya BI ara 20.haftamda attim esiml sorun yaşadık o zaman da yoktu şimdi de skerden dolayı diyet yapıyorum onun için kilo alimimda durdu sadece 6.5 kilo aldimFoto atamazmisin ki. Belki sana öyle geliodur. İlk gebelik mi. Ben 4 . Aydan beri tombak geziyorum. Karnım kocaman
Evet canim ilk geebelikFoto atamazmisin ki. Belki sana öyle geliodur. İlk gebelik mi. Ben 4 . Aydan beri tombak geziyorum. Karnım kocaman
keşke bana öyle gelse canim 8. Ayın içinde olduguma inanmiyor kimse hatta esim benim kızımı nerende sakliyon diyo :) :) saglik ocagindaki ebe zayıf olmama bağlıyor 49 kiloyla hamile kaldimFoto atamazmisin ki. Belki sana öyle geliodur. İlk gebelik mi. Ben 4 . Aydan beri tombak geziyorum. Karnım kocaman
Canım Benimde küçük karnım iç karnımız geniş sanırım birde ilk bebekte küçük olur diyolar erkek bebek , yaygın degil göbek top gibi üzülüyorum bende küçük diye 15 kılo aldımkeşke bana öyle gelse canim 8. Ayın içinde olduguma inanmiyor kimse hatta esim benim kızımı nerende sakliyon diyo :) :) saglik ocagindaki ebe zayıf olmama bağlıyor 49 kiloyla hamile kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?