Özel canim doktorum diyor acil bisey olursa saat kac olursa olsun hep gel diyor zati surekli telefonda irtibat halindeyiz onun dışında ben kaynanam da kalıyorum kendi evimde kalmıyorum erken dogum riskim var diye hastane kaynananin evine uzak yolculuk da yasak bana herhalde 20 gün sonra 2 haftaya 1 çağırır onun için sorun olmadıkça ayda bir gel diyorCanm özelemı gıdıyosun nıye gec cagrıyılar benım dktr devlet ıkı haftada bı cagırıyo sagolsun benmde ısıme gelıyo.. benım to benek bıde esı asagıda kontrol amaclı cagrıyı sanırım ama o cagrmasa bıle ben gıderım ande gt bence bır ayı bkleme yanı
Bende gorumceme dedim canim gorumcem alacak da kuvete göre file bulabilir miyiz ki battaniye de güzelmiş canim arkadaşım ddiHerkese hayrlı sabahlar kzlar saglklı bereketlı hzuurlu bırgn olsn hepmz ıcın ınsallah... endokrıne gtcem burazdan hazrlanıp cıkacam hadı bsmışlah bakalım... dı erknde a101 ugrayp bebısıme kuvet setı alcm bulrsam ınsallah buhun ı ındrmde bılgınz olsun
Bende gorumceme dedim canim gorumcem alacak da kuvete göre file bulabilir miyiz ki battaniye de güzelmiş canim arkadaşım ddi
günaydın kızlar nasılsınız ? Geceleri artık rahat yatamıyorumsabah ezanından sonra rahatlayıp uyumaya başlıyorum sonra alarm çalıyor zaten şu izin bi gelse de rahat rahat uyusak :)
Bizim küvetimiz de a101 den ..büyük file oluyor anca küçükler olmuyor filenizi alırken büyük alınBende gorumceme dedim canim gorumcem alacak da kuvete göre file bulabilir miyiz ki battaniye de güzelmiş canim arkadaşım ddi
canim nisan oldgunu nerden bilysn. nisan olmasi icin serviks boyunun kisalip hunilesmwsi daha sonra bebek basinin oraya yerlesmesi ve baskiyla tikacin dusmesi ki bu nisan demek acilmann baslamasi gerekmz mi acilma yok dysn serviks kisalms mi ? de nisani onayladi mi? bence nisan degildir o bende de oluyo bende apartopar kostm sancm cikti serviks normaldi bebekte iyiydi. hast yattm hatta sancilar dursun die adalat magnorm ve progestrn ciger gelistrci igne falan yapldm sukur smdu iyiym kanli akintima gelince kilcal damarlara bagladilar sebebini baskada sikinti yoktu sukur
Nst ye giriyo musunuz arkadaşlar sancılarınız çıkıyor mu ne durumdasınız. Kanama sorunu olan oldu mu.
Aynı durumdayım. Verimsiz günler. 37. hafta izne cikayim diyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Ofiste sırtım da agrimaya basladi oturmaktan.
Benim sancılarım gece uyutmuyordu 30dan sonra girmeye başladım canım. Çok teşekkür ederim. Moralim çok bozukGeçmiş olsn canım Allah sağlıkla gelmeyi nasip etsin zamnında inşallah. Kontolden çıkınca haber ver. Bir de kaçıncı haftadan sonra nst giriliyor.Ben hiç girmedim henüz erken herlde.
Benim sancılarım gece uyutmuyordu 30dan sonra girmeye başladım canım. Çok teşekkür ederim. Moralim çok bozuk
Normalde daha ilerleyen haftalarda alıyorlar sanirim nst ye tam bilmiyorum
sakin ol canim neyseki zorlu haftalari atlattk insallah vakitlerini bekler. bende de oluyordu ama acilmam yoktu o sebepten nisan demediler ama eger acilman varsa ihmal etme tabi... bende her hafta nts ye gryrm sancilarm 40 in ustnde cikiyo melwgim 40. haftasna kadar beklmyck belliki 36. haftadan sonra heran dogsa da olur zatenNisan gibiydi aynı başka bişey olabilir mi çok yoğun kıvamlı sümüksüydü ve miktarı fazlaydı. 5-6 gün önce çok sancim oldu gece sabahına kanla karisik sumuksu akinti oldu bir avuc kadar. O gece yattim acilman var dedi doktor. Ertesi aksam tekrar geldi aynı şekilde. 3 gün sonra kanamam başladı yine yatırdılar. Adalat kullandım bu sürede kanama durdu ama sancilar devam etti. Doktor sancilarin duzenli mudahale etmezsek erken dogum gorunuyo dedi. Dün gece gelen kanlı değildi ama akinti da değildi. Hamileliğinin başından beri akintim oluyor bu daha farklıydı. Baya pelte gibi muhallebi gibi sümüksü bi parça düştü miktarı da az değildi. Bu ne olabilir nisan değilse anlamadım. Öğlen kontrolüm var sinirlerim allak bullak
Benim 85i geçiyor sancılarım. Aynı anda nefesim kesiliyo adet sancısı gibi sanci giriyo. 1 parmak dedi doktor açılmaya ve yumuşama var dedi.sakin ol canim neyseki zorlu haftalari atlattk insallah vakitlerini bekler. bende de oluyordu ama acilmam yoktu o sebepten nisan demediler ama eger acilman varsa ihmal etme tabi... bende her hafta nts ye gryrm sancilarm 40 in ustnde cikiyo melwgim 40. haftasna kadar beklmyck belliki 36. haftadan sonra heran dogsa da olur zaten
benmde bebekten kopuklu fileden.onu da esim gordu inceleyince kullanisli oldgnu anladik.bizimki baluklu:))Ben de küveti ebebekten aldım bir de bu içinde köpük olan filelerden aldım kuzenim kullanmış cok rahat diyor. Benim küvet maşrapa ve file aynı desen kurbağalı:))
34 du doldurdn mu sen canim.ciger gelistrci vurdularsa korkma saglukla gelir ama iki hafta daha dayansa sabirsiz bebis.bide 34 ten sonra tibben tamamlaniyms cigerlerin gelisimi 34 ten sonra vurulmuyms kimi zaman cunku cigerlrn gelistgni dusunuylarms.yatıp dinlenecksin iki uc haftaBenim 85i geçiyor sancılarım. Aynı anda nefesim kesiliyo adet sancısı gibi sanci giriyo. 1 parmak dedi doktor açılmaya ve yumuşama var dedi.
40lardaki sancıları da doktor takibe almak gerekir mi dedi. Bu haftalarda hiç mi olmaması gerek acaba. Herkes bugün yarın doğururum gözüyle bakıyor artık gerildim ben de
benide hic almadilar ya geceleti kasılma oldgnu soyledim magnezym verip gonderdi bu gidiste sokar mi bilmemBenim sancılarım gece uyutmuyordu 30dan sonra girmeye başladım canım. Çok teşekkür ederim. Moralim çok bozuk
Normalde daha ilerleyen haftalarda alıyorlar sanirim nst ye tam bilmiyorum
33+1 de ciğer geliştiricimi oldum. yarın 34 bitiyor canım. evde adım bile attırmıyor eşim devamlı yatıyorum bazen yemeği bile yatarak yiyorum güç bela34 du doldurdn mu sen canim.ciger gelistrci vurdularsa korkma saglukla gelir ama iki hafta daha dayansa sabirsiz bebis.bide 34 ten sonra tibben tamamlaniyms cigerlerin gelisimi 34 ten sonra vurulmuyms kimi zaman cunku cigerlrn gelistgni dusunuylarms.yatıp dinlenecksin iki uc hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?