2017 Aralık Anneleri

Özel canim doktorum diyor acil bisey olursa saat kac olursa olsun hep gel diyor zati surekli telefonda irtibat halindeyiz onun dışında ben kaynanam da kalıyorum kendi evimde kalmıyorum erken dogum riskim var diye hastane kaynananin evine uzak yolculuk da yasak bana herhalde 20 gün sonra 2 haftaya 1 çağırır onun için sorun olmadıkça ayda bir gel diyor

Bende gorumceme dedim canim gorumcem alacak da kuvete göre file bulabilir miyiz ki battaniye de güzelmiş canim arkadaşım ddi

günaydın kızlar nasılsınız ? Geceleri artık rahat yatamıyorum sabah ezanından sonra rahatlayıp uyumaya başlıyorum sonra alarm çalıyor zaten şu izin bi gelse de rahat rahat uyusak :)

günaydın kızlar nasılsınız ? Geceleri artık rahat yatamıyorum sabah ezanından sonra rahatlayıp uyumaya başlıyorum sonra alarm çalıyor zaten şu izin bi gelse de rahat rahat uyusak :)

Aynı durumdayım. Verimsiz günler. 37. hafta izne cikayim diyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Ofiste sırtım da agrimaya basladi oturmaktan.

Bende gorumceme dedim canim gorumcem alacak da kuvete göre file bulabilir miyiz ki battaniye de güzelmiş canim arkadaşım ddi
Bizim küvetimiz de a101 den ..büyük file oluyor anca küçükler olmuyor filenizi alırken büyük alın

Ben de küveti ebebekten aldım bir de bu içinde köpük olan filelerden aldım kuzenim kullanmış cok rahat diyor. Benim küvet maşrapa ve file aynı desen kurbağalı:))

Nisan gibiydi aynı başka bişey olabilir mi çok yoğun kıvamlı sümüksüydü ve miktarı fazlaydı. 5-6 gün önce çok sancim oldu gece sabahına kanla karisik sumuksu akinti oldu bir avuc kadar. O gece yattim acilman var dedi doktor. Ertesi aksam tekrar geldi aynı şekilde. 3 gün sonra kanamam başladı yine yatırdılar. Adalat kullandım bu sürede kanama durdu ama sancilar devam etti. Doktor sancilarin duzenli mudahale etmezsek erken dogum gorunuyo dedi. Dün gece gelen kanlı değildi ama akinti da değildi. Hamileliğinin başından beri akintim oluyor bu daha farklıydı. Baya pelte gibi muhallebi gibi sümüksü bi parça düştü miktarı da az değildi. Bu ne olabilir nisan değilse anlamadım. Öğlen kontrolüm var sinirlerim allak bullak

Nst ye giriyo musunuz arkadaşlar sancılarınız çıkıyor mu ne durumdasınız. Kanama sorunu olan oldu mu.

Nst ye giriyo musunuz arkadaşlar sancılarınız çıkıyor mu ne durumdasınız. Kanama sorunu olan oldu mu.

Geçmiş olsn canım Allah sağlıkla gelmeyi nasip etsin zamnında inşallah. Kontolden çıkınca haber ver. Bir de kaçıncı haftadan sonra nst giriliyor.Ben hiç girmedim henüz erken herlde.

Aynı durumdayım. Verimsiz günler. 37. hafta izne cikayim diyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Ofiste sırtım da agrimaya basladi oturmaktan.

Ben 37. haftayı bekleyemeyeceğim zira işten çok bunalmış durumdayım Bütün gün oturmaktan sırt bel ağrısından ölüyorum. 32. haftada bağlasalar durmam

Geçmiş olsn canım Allah sağlıkla gelmeyi nasip etsin zamnında inşallah. Kontolden çıkınca haber ver. Bir de kaçıncı haftadan sonra nst giriliyor.Ben hiç girmedim henüz erken herlde.
Benim sancılarım gece uyutmuyordu 30dan sonra girmeye başladım canım. Çok teşekkür ederim. Moralim çok bozuk
Normalde daha ilerleyen haftalarda alıyorlar sanirim nst ye tam bilmiyorum

Benim sancılarım gece uyutmuyordu 30dan sonra girmeye başladım canım. Çok teşekkür ederim. Moralim çok bozuk

Hiç moralini bozma gerekli müdahlyi yapar doktorlar , bebişin de bekleyebildiği kadar bekler inşallah. Benim yeğenlerim 31 haftalık 1400 gram doğdular, şimdi maşallahları var :)

sakin ol canim neyseki zorlu haftalari atlattk insallah vakitlerini bekler. bende de oluyordu ama acilmam yoktu o sebepten nisan demediler ama eger acilman varsa ihmal etme tabi... bende her hafta nts ye gryrm sancilarm 40 in ustnde cikiyo melwgim 40. haftasna kadar beklmyck belliki 36. haftadan sonra heran dogsa da olur zaten

Benim 85i geçiyor sancılarım. Aynı anda nefesim kesiliyo adet sancısı gibi sanci giriyo. 1 parmak dedi doktor açılmaya ve yumuşama var dedi.
40lardaki sancıları da doktor takibe almak gerekir mi dedi. Bu haftalarda hiç mi olmaması gerek acaba. Herkes bugün yarın doğururum gözüyle bakıyor artık gerildim ben de

Ben de küveti ebebekten aldım bir de bu içinde köpük olan filelerden aldım kuzenim kullanmış cok rahat diyor. Benim küvet maşrapa ve file aynı desen kurbağalı:))
benmde bebekten kopuklu fileden.onu da esim gordu inceleyince kullanisli oldgnu anladik.bizimki baluklu:))

34 du doldurdn mu sen canim.ciger gelistrci vurdularsa korkma saglukla gelir ama iki hafta daha dayansa sabirsiz bebis.bide 34 ten sonra tibben tamamlaniyms cigerlerin gelisimi 34 ten sonra vurulmuyms kimi zaman cunku cigerlrn gelistgni dusunuylarms.yatıp dinlenecksin iki uc hafta

benide hic almadilar ya geceleti kasılma oldgnu soyledim magnezym verip gonderdi bu gidiste sokar mi bilmem

33+1 de ciğer geliştiricimi oldum. yarın 34 bitiyor canım. evde adım bile attırmıyor eşim devamlı yatıyorum bazen yemeği bile yatarak yiyorum güç bela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…