merhaba guzel anneler yer gok duayla bir tanidigin babasi kaza gecirmis bu hafta sonu oglunun dugunu vardi suan adam yogun bakimda ne olur onun icin dua edin hamilelerin duasi daha cabuk kabul olurmus rabbim nerde sifa bekleyen kulu varsa safi ismiyle.sifa versin insallah...
Bir de boyu 35-37cm
Kilosu 1580gram
Normal dedi gelişimi için
1hafta sonra tekrar gidicem eğer suyu azalıyorsa çalışır raporu vermeyecek
İzne ayrılıcam
Elleriyle hep kapattı yüzünü hiç göremedik
5haftadır hasretini çekiyorduk
Bir de boyu 35-37cm
Kilosu 1580gram
Normal dedi gelişimi için
1hafta sonra tekrar gidicem eğer suyu azalıyorsa çalışır raporu vermeyecek
İzne ayrılıcam
Elleriyle hep kapattı yüzünü hiç göremedik
5haftadır hasretini çekiyorduk
canim havuc suyu bide armut suyunu öneriyolar suyun çoğalması icin.gec dollenmdr belki benmde 4 5 gun gerilik var ama gec dollenme dedi.gelisimi iyise stres yapma canim
merhaba guzel anneler yer gok duayla bir tanidigin babasi kaza gecirmis bu hafta sonu oglunun dugunu vardi suan adam yogun bakimda ne olur onun icin dua edin hamilelerin duasi daha cabuk kabul olurmus rabbim nerde sifa bekleyen kulu varsa safi ismiyle.sifa versin insallah...
canim havuc suyu bide armut suyunu öneriyolar suyun çoğalması icin.gec dollenmdr belki benmde 4 5 gun gerilik var ama gec dollenme dedi.gelisimi iyise stres yapma canim
zaten geç döllenmeye göre 31+1 canım
Yoksa 1hafta daha önde olması lazım aslında
9mart sat olmasına rağmen 18mart hesaplamıştı başlandıçta doktorum
Kendi doktorumuza da gitmedik şimdi
Bilemiyorum çok geri kalmıyordur umarım gelişimi
Ayyy sağol kuzum amin İnşAllahh hayırla giyer yavrularımız❤napayım kızçelerin peşinde koşturup duruyorum hafta sonu ayrı bi hareketli hafta içi başka hareketli bende okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum bir fırsat bulupda
simdi bu boy ve kilo olcumunden anlasiliyo sanirim yani karin capi olcumunden.bir milim bile herseyi drgstryo.sen yinede muz kaşar bulgur gibi gidalarla takviye yap kendine ne yersen kar yani.o havuc ve armut suyunuda ihmal etme.seker yoktu sende dimi varsa dikkatli tuket havucu
Ayyy sağol kuzum amin İnşAllahh hayırla giyer yavrularımız❤napayım kızçelerin peşinde koşturup duruyorum hafta sonu ayrı bi hareketli hafta içi başka hareketli bende okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum bir fırsat bulupda
son adet tarihi kac senin 18 mart gozukuyo bende.yani ben oyle biliyrm.gebe kalmadn iki ay once kimyasal gebelk gecirmistm en son 18 inde oldm duzensizdi yani.usg de de 4 gun gec dollenme var.kimyasa gebelige kadr cok iyidi adet duzenim sonra bozuldu.burda 32 yazincada seviniyo insan ama dar doldrdgmz haftayi sayiyo yani 31 iz