Aslında 9mart
Ama geç döllenme olduğu için hesaplanan 18mart dedi doktorum ve tüm hesaplamaları 18marta göre yapmıştık
Şimdi o hesaplara göre de geri sanki
simdi bu boy ve kilo olcumunden anlasiliyo sanirim yani karin capi olcumunden.bir milim bile herseyi drgstryo.sen yinede muz kaşar bulgur gibi gidalarla takviye yap kendine ne yersen kar yani.o havuc ve armut suyunuda ihmal etme.seker yoktu sende dimi varsa dikkatli tuket havucu
Şeker çıkmadı ama her gün baş dönmesi yaşıyorum son zamanlarda
Tansiyonuma baktırdım bugün normaldi
Acaba şekerim mi yükseliyor ya da düşüyor anlamadım
bu dönemlerde olablyms asiri kan pompalandgi icin.hizli kalkma hizli harekt etmemeye calis.sekerde bana hic oyle olmadi yani bi belirtisi yoktu canim.eczanede olcuyolar sekeri saglik ocaklarmdada tokluk baktr arada merak ediysn
Şeker ölçümü yüksek çıkan kızlar şekeriniz yükselince ölçüm yapmadan da anlayabiliyor musunuz? Her hangi bir belirti veriyor mu???! Baş dönmesi, aşırı susamak vb gibi....
Ölçümler değişebiliyor herhalde canım
Üzme kendini
Az daha dikkat ederiz beslenmemize
Bende 31+2olmasına rağmen 30+2 gözüktü
Kilosu 1580gram bana normal dedi doktorum
Suyum azalmış beni de haftaya tekrar çağırdı
bu dönemlerde olablyms asiri kan pompalandgi icin.hizli kalkma hizli harekt etmemeye calis.sekerde bana hic oyle olmadi yani bi belirtisi yoktu canim.eczanede olcuyolar sekeri saglik ocaklarmdada tokluk baktr arada merak ediysn
Baş dönmesi bende de var Tansiyon ölçüyorum normal. Şker bende de yok . Normal herlde bu haftalarda doktora soracağım yine. Acaba değerlerimiz mi düşüyor Demir kalsiyum falan yapar mı bilmiyorum
Ölçümler değişebiliyor herhalde canım
Üzme kendini
Az daha dikkat ederiz beslenmemize
Bende 31+2olmasına rağmen 30+2 gözüktü
Kilosu 1580gram bana normal dedi doktorum
Suyum azalmış beni de haftaya tekrar çağırdı
aynen canım ölçümlere de pek güvenmiyorum ama genede işte insan üzülüyor boyunun da bukadar oldugunuda düşünmüyorum yoktur boyu bu kadar neyse haftaya ayrıntılı bakılacak kan akım hızına felan banada protein ağırlıklı beslen dedi
Aslında 9mart
Ama geç döllenme olduğu için hesaplanan 18mart dedi doktorum ve tüm hesaplamaları 18marta göre yapmıştık
Şimdi o hesaplara göre de geri sanki
son adet tarihi kac senin 18 mart gozukuyo bende.yani ben oyle biliyrm.gebe kalmadn iki ay once kimyasal gebelk gecirmistm en son 18 inde oldm duzensizdi yani.usg de de 4 gun gec dollenme var.kimyasa gebelige kadr cok iyidi adet duzenim sonra bozuldu.burda 32 yazincada seviniyo insan ama dar doldrdgmz haftayi sayiyo yani 31 iz
benmde bildigm kadryla ayni.ama iste adet duzensizlgi vardi o 4 günlük gec dollenme ordan geliyo.aman saglikla dogsunlarda.oyle de boylede vakit geciyo
cok tatliiii :) kiz olunca tabi pembeler rengarenk ne guzel.bizim herseymz mavi ve yesil:)) erkek annesi olunca futbol toplarina bile daha simdiden ilgi duymaya başladım.evde oyuncak bebek yerine arabalar ve futbol toplari olacak sonucta:))