Canım hepimizin bir olacak diye birşey yok onun vakti bu zaman mış Rabbim yollamış dünyaya sağlıklı olsunlar yeter şükürler olsun sağ salim dünyaya gelmiş sende köyü düşünceleri kafandan at gerçekten düşünce güvüyle herşey oluyor onun için olutuna bırak üzme bebeğini
Evet stres sıkıntı bizim için de bebişlerimiz için de iyi değil.. Olabildiğince sakin rahat huzurlu olalım ki bebeklerimizde mutlu olsun zamanında gelsin inşallah
Evet stres sıkıntı bizim için de bebişlerimiz için de iyi değil.. Olabildiğince sakin rahat huzurlu olalım ki bebeklerimizde mutlu olsun zamanında gelsin inşallah
Aynen canım akışına ve Rabbime bırakmak lazım en güzelini hayrlısını o bilir sadece biraz sakin kalmakda fayda var zahir etmemk lazım kendimize hamileliği vakit geçsin diye canınınz sıkıldığında komik videolar izleyin ne bileyim eğlenceli şeylerle ilgilenin kafanız dağılır uğraş bulmak lazım herşey güzel olacak ben inanıyorum hepimiz için
boyle erken dogumlar riskler okuynca hemen kendimdede sorun aramaya basliyrm ben yaa.allah koruusn.psikoljm cok cabuk bozuluyo.simdi 24 saat hareket takip ederm ben
boyle erken dogumlar riskler okuynca hemen kendimdede sorun aramaya basliyrm ben yaa.allah koruusn.psikoljm cok cabuk bozuluyo.simdi 24 saat hareket takip ederm ben
Dilekcim bu haftalara kadar geldik. Ben doguracam sandim gecen hafta ama bak toparladım neyse ki. Belli dogacaklari gün artık doğsalar da kritik dönemleri iyi kötü geçtik. Ben de hala korkuyorum ama dusunmemeye calisiyorum
Yeşillik yemek kilo aldırıyor demişti bir komşu abla. Özellikle marulmuş. Tabi sirkeli suda beklet önce sonra ya sade yersin ya salata yapıp bol zeytinyağlı. Ssuperisi12
sen de deneyebilirsin canım
Dilekcim bu haftalara kadar geldik. Ben doguracam sandim gecen hafta ama bak toparladım neyse ki. Belli dogacaklari gün artık doğsalar da kritik dönemleri iyi kötü geçtik. Ben de hala korkuyorum ama dusunmemeye calisiyorum
aynen dusunmemeye calisyrm ama iste kafaya takiyrm cok cabuk.hamileleik psikolojisi sanrm.su haftalarifa hepimiz hayirlsyla atkatsak sag salim ve vaktiyle insallah
aynen dusunmemeye calisyrm ama iste kafaya takiyrm cok cabuk.hamileleik psikolojisi sanrm.su haftalarifa hepimiz hayirlsyla atkatsak sag salim ve vaktiyle insallah
Kızlar ben felaket hasta oldum
Boğazım acıyor burnum akıyor halsizlik
Ateşim çıkmadı doktora gitsem mi ki?
2-3gündür belirti veriyordu bugün patladı
Ilık limonlu su yapıyorum içiyorum sürekli
Kızlar ben felaket hasta oldum
Boğazım acıyor burnum akıyor halsizlik
Ateşim çıkmadı doktora gitsem mi ki?
2-3gündür belirti veriyordu bugün patladı
Ilık limonlu su yapıyorum içiyorum sürekli
zencefik tozu varsa evde yarim cay kasigi zencefile bi kasik bal ve biraz limon sık at agizina.yavas yavas yut onu.iki gunde gecer canim.zemcefili cok kullanma yarim cay kasigi yeterli.bide ıhlamur yapablrsn icine limon dilimle elma dilimle yarim cay kasigi tarçın at o sekilde ic ben oyle care bulmustm.insalalh atlatrsn hemen
Yeşillik yemek kilo aldırıyor demişti bir komşu abla. Özellikle marulmuş. Tabi sirkeli suda beklet önce sonra ya sade yersin ya salata yapıp bol zeytinyağlı. Ssuperisi12
sen de deneyebilirsin canım