2017 Aralık Anneleri

Sadece kasılmaya bakmış Dr bebek kalp atımını göstermiyor ikisi beraber değerlendirilir diye biliyorum ben
luul canim hani sen hazirladn ya hemsireye verilecek olan kiyafetlero ne koydun icine tam olark.
simdi bende bi ic ince zibin takimi var alti var bide ic dis zibini var baglamali olanlardan yandan baglananlardan.bide besli hastane cikisindanda alt ust sapka koydum.ama bu ic zibin takimini giydirmekle ugrasirmi hemsireler cit citli mi koyayam sadece.bebek odaya cokinca ben degstrcm onu ama hemsire ugrasirmi hepsini giydirmkle.onluk eldoven onlari hic koymadm ugrasmaz diye

Gözün aydın canm çok şükür fark edebildin... sağlıkla evinize gidersnz inşlh Allh bağışlasın Canm

Gebelık takıbı programyla tam uyumlu gıdıyo hep. AMa etrafmda ve sızde benden 500 600 gr gazla olanları duyunca ıster ıstemez etkılenıyorm
canım programla uyumluysa dert etme benimde programlarla aynı gidiyor 500 gr evet fazla olsa güzelde olur evet ama eksik olmasından da iyidir uyumlu olması :)

Can'ım benim gözünaydın. İnşallah sağsalim evinize dönersiniz. Stres yapmamaya çalış. Stres sütü çok etkiliyor. Bebeğin sağlıklı olsun da inşallah. Rabbim sizi birbirinize bağışlasın

Cnm ben bi iç zıbın koydum yandan bağlamalı bir tane bez bir tane çorap bir tane belki giydirir diye külotlu çorap bir tulum şapka ve eldiven koydum..önlük falan emzirirsen gerekmez zaten cnm..ben koymadım yani

Ben nst ye girdiğimde gözüm hep ekranda oluyor..makinadan makinaya değişir ama soldaki değer bebek kalp atımını sağdaki de kasılmayı gösteriyor..bebek kalp atımı 100 ün üstü 160ın altı olmalıymış..sancı da benim en yüksek 18 çıktı o gün..ama hiç toplanma olmadı o arada..2-3 gündür olmuyordu bugün yine 2kez oldu ama suyla alakalı bugün az içtim suyu..

Canım gunde 2 kez olur. 15 dakikada bir 10 dakikada bir olunca doktor şüpheyle yaklaşıyor. 18 çok iyi inşallah erken başlamaz sancıların. 85lerde cikiyodu benim geçen hafta hep.
Yanlız benim anlamadığım bi konu var nst ile ilgili. Herkes karnın tamamında sertleşme olması sancı diyor. Tamamında da oluyor ama bazen iki noktadan karşılıklı kabarıklık olup semsert oluyor. Nefesim kesiliyor o anlarda. Nst ye bağlıyken de oldu ve o anlarda sancı olarak çıktı kâğıtta. Ama sanci tüm karının aynı anda sertleşmesi diyorlar. Eger o sanciysa benim sancim her zaman var. Dün akşam durmadan oldu hep. Bugün de oluyor. Dün nst ye bağlıyken hiç olmamıştı doğal olarak sonuçta da çıkmadı. Perşembe tekrar gel dedi doktorum. 3, 4 güne bir çağırıyor artik

Bu kasilma nasil oluyr kızlar?Benim 2.gebeligim ama bisey bilmiyorum.Ilkinde sancim olmadigi halde nst de cıkiyrdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…