2017 Aralık Anneleri

Cok ilginc ya. Benim doktor duzenli kilo,tansiyon takibi yapmıyr ama seviyorum doktorumu.Hic stres yaptırmiyr.Hep olumlu
ozeldede tansiyin kilo takibi yapıyolar ama nst yi dr isterse yapiyolar.benden istemedi ozel henuz.devlete gidiyo olsaydim ikinci kez giriyo olcaktm ama iste

Sen ben mi hareket etmiyor diye kızımı da uyutmam şimdi karnimda

ayy ne bilim kuzum ya böyle duydukça insan BI kötü oluyor erken dogum riskimi 20. Haftamda yasadim ama işte ama kasilmalarim çok arttı benim ya
en hareketli doneme giriyolarms bu ara.bide ilerleyn zamanlarda yavaslyms yer daralmasndan dolayi biz o zaman delirirz iste.ben hastanenin onune kamp kurarim :))

Sen ben mi hareket etmiyor diye kızımı da uyutmam şimdi karnimda

ayy ne bilim kuzum ya böyle duydukça insan BI kötü oluyor erken dogum riskimi 20. Haftamda yasadim ama işte ama kasilmalarim çok arttı benim ya
Benim de öyle canım malesef. Sabredecez artık

Rabbim oğluşuna şifa sanada ırmaklar gibi süt versin canım sağlıkla büyüt bebişini

Kzlar geldım ewdeyım.. bastan anlatyım benım bır haftadr oncesıne gıre daha fazla hareketlı ve serttı bebegmın hareketlerı burkuluyo gbydı ıcerde buhun kontrole gttgmde bunu dktra soyledım nst baglan dedı.. nstdekı hemsıre kalbe gerk yk sancıya bakalm sadece dedı nyse bakıldı bıraz sancı cıkmstı dktr baktı servıse gt serum taksnlar tekrar nst baglasnlar ben gelp bakcm dedı.. ck korktm ben ılk defa nst baglandm sancı cıktı yalnzdm esımde ıse gtmstı 3te.. taktılar serumu makıneyede bagladılar ılk defa bebegmn kalp atsıını duydum cok hızlı atıyodu bı yandn gozum sancıda ykseluyomu dıye bı yandn. Kalp atıısnda ckmu hzlı ckmu yavas o bı saatte öldum dırıldım resmen bı yandnda kıpr kıpr harekt devam edıyo.. nyse hemsıre nst kagıdını gotrdu dktra dktr gtmstı cnku mesaı bttı.. aradı dktr ewe gtsn dınlensın demıs tejrar bana anlattgı gbı bı hareket olrsa ankaraya gtsn gece gundu demedn demıs.. eltm kahnm kaynanam geldı aldılar benı esım arams onlarıda smdı ewmdeyım sanah esımle baska hastaneye gtcez ... uzun uzun analttm sankı dogm hıkayesı gbı blıyorm ama ılktı bu kızlar ve cok korktum... sancı falan hıssetmıyorm ama cıktınıste sızde ıhmal etmeyn anormal bı hareketlenme oldgnda baktrn mtlaka bn demesem uc hafta daha bakmıcaklardı nst ye.. tabbım korusun bebeklerımızıde bızıde ınsaallah

Canım soldakı sancıysa o benım 25 30 cıvarydı galına kalp atısıda 120 160 falandı deggısıyodu

Canım bnde onu anlamaya calıısyorm smdı ben bebegım cok hareketlı oldgnda hep sancımı hareketmı dıyemı dancem hergn hastaneyemı tasncam.. benım garketttm bı haftadr daha Serttı hareket ve toplanması bndan suphelendm ve buhun nstde cıktı braz sancı kahtlarfa dktrda kaldı detaylı atardm smdı sızede.. smdıden snra dıkkatloçı olcaz az hareket ettgndede cok asırı hareket ettgndede gtcez dktra allah korusun sancı hıaaedlmıuo ama cıkıyo ıste allah kotusun hepımızıde ewlatlarıda dıguma gtcem sandım nasıl korktum nasıl zorms annelık

Yani bebek hareketi nst de sanci gibi çıkabilir mi böyle bir ihtimal var mı sizce?

Canım bana gore sanxı bebek hareketnn sert olanı benım hıssettgm bu uzun surelı asırı bıyere tıplanma canımın yanması.. nrmla hareketler daha haff oluyo bn bunu anladım

Canim benim korkma benim de 20. Haftada vardı sancı ben farketmedim nst de çıktı serumla sancıyı durdurdular şimdi de hap ve igne kullaniuorum

Bana bsey vermedı dktru gormesm snradan zaten gtmıstı ewıne yarn sabahtan gtcez baka hastaneye ınsallah

Aynen öyle canım ben de doguracam sanmistim. Serviste bagladiklarinda mi 25 30 cıktı sancin. Çok aşırı yüksek değil ne dedi doktorun. Bir de ankaraya gitsin derken sen nerdesin ki canim

Canım bana gore sanxı bebek hareketnn sert olanı benım hıssettgm bu uzun surelı asırı bıyere tıplanma canımın yanması.. nrmla hareketler daha haff oluyo bn bunu anladım
Eğer o sanciysa benim baya bugün de sancim var. Uzanıyorum şimdi. Bebeğin normal hareketleri canımı yakmiyor. Öyle oynuyo vuruyo kendi kendine. Ama toplanmalar bir kaç yerde aynı anda oluyo ve nefesim kesiliyo canım yanıyor. Not ediyorum oldukça perşembeye kadar bisey olmaz umarım o gün gidecem doktora

Aynen öyle canım ben de doguracam sanmistim. Serviste bagladiklarinda mi 25 30 cıktı sancin. Çok aşırı yüksek değil ne dedi doktorun. Bir de ankaraya gitsin derken sen nerdesin ki canim

Canım ıkncı nst baglandgmda dktrn mesaısı btmstı hemsıre gıtrdu gosterdı ewe gtsn dnlensın demıs.. ankarann ılcesndeyım bende buyuk hastaneye gtsn o seklde sancısı olrsa bıda demıs

en hareketli doneme giriyolarms bu ara.bide ilerleyn zamanlarda yavaslyms yer daralmasndan dolayi biz o zaman delirirz iste.ben hastanenin onune kamp kurarim :))
Valla benim şimdi hareketleri az ileri ki haftalarda azalirsa kesin hergün soluğu hastanede alırım allahim su kasım sonu bile gelseydi

Walla benım dktra anlattgm bu bunu anlatnca nst bakalım dedı nst esnasndada drmadı hareketler toplanmalar yasaya yasaya anlıcaz demekkı hangısı hareket hangısı kasılma sancı ılk oldugu ıcın ck korktm ben serumdan snra azaldı zıkzaklar kagtta dktrda kaldı yarn gısterdum yne gtcem baska hastaneye

Valla benim şimdi hareketleri az ileri ki haftalarda azalirsa kesin hergün soluğu hastanede alırım allahim su kasım sonu bile gelseydi

Bak sen hep az dıye tedrgn olugosun benımde fazlaydı bı haftadr buda sancı cıktı

Hangi hastane canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…