2017 Aralık Anneleri

Cnm ben bi iç zıbın koydum yandan bağlamalı bir tane bez bir tane çorap bir tane belki giydirir diye külotlu çorap bir tulum şapka ve eldiven koydum..önlük falan emzirirsen gerekmez zaten cnm..ben koymadım yani
ic zibini giydirir yani dimi ben ugramaz diye citcitli koydum.ama yanima aldim ic zibinlari odaya gelince dogru düzgün giydrirm diye.ben corap falan koymadim ugrasmazlar diye battaniye al ust takim sapka citcitli bi tane de bebek bezi koydm

dediklern bendede oluyo yalanci sanci diyolarms ya ona canim.ve tek başına dogum basladi anlamina gelmiyms.drdgm gibi bazen cok sık olduguda oluyo bazemdr hic olmadigi.senin sık sık dr a gitmen iyi olmus tedbirli olurlar en azindan

Ben hiç anlamıyorum cnm sancı olayını..benim de sanki bi tarfa ayağı bi tarafa poposu uzanıp geriniyor gibi geliyor nefesin kesilmiyor sadece karnında bi hareketlilik olduğunu anlıyorum.. kızımda da böyle toplanma olurdu ama sancı çıkmazdı zaten sezeryan oldu..bunda da oluyor ama ikisini kıyasla yamıyorum 3yıl geçti aradan..inş erken başlamaz Dr 39da alırız dedi ama bekleriz inş..

dediklern bendede oluyo yalanci sanci diyolarms ya ona canim.ve tek başına dogum basladi anlamina gelmiyms.drdgm gibi bazen cok sık olduguda oluyo bazemdr hic olmadigi.senin sık sık dr a gitmen iyi olmus tedbirli olurlar en azindan
Evet ama o yalancı sanci dediğin yani bebegin toplanmasi nst de sancı diye cikiyor çünkü düzenli aralıklarla oluyor

ic zibini giydirir yani dimi ben ugramaz diye citcitli koydum.ama yanima aldim ic zibinlari odaya gelince dogru düzgün giydrirm diye.ben corap falan koymadim ugrasmazlar diye battaniye al ust takim sapka citcitli bi tane de bebek bezi koydm
Uğraşsınlar bi zahmet cnm onların işi o zaten..çıtçıtlı atleti giydirmek daha zor bence..ben kırkı çıkana kadar yandan bağlamalı zıbın giydirdim..için rahat etmiyorsa ikisini de koy hemşire hanımcığım hangini giydirirse giydirsin..

saga sola firlatmadnda ikisinide koyarm ben.kimileri ugrasmiyms o yuzden bide. orda kavga çıkarrmayaym:))

toplainca bole orasi aciyoms gibi oluyo.yatarken oldgndada nefesin kesiliyms gibi oluyo saniyelk bisey zaten

Valla ben cogunu bebek hareketi diye onemsemiyrdum.2 hafta sonra tekrar cagrdı bakalim.Belki o zmn nstye sokar.Kontroller sıklasyr artik di mi?
Ben geçen hafta gitmiştim bu hafta yine çağırdı dr. Sıklsşıyor galibaa

Valla ben cogunu bebek hareketi diye onemsemiyrdum.2 hafta sonra tekrar cagrdı bakalim.Belki o zmn nstye sokar.Kontroller sıklasyr artik di mi?
benm dr. muhabbetleri biraz karisik canim :)) ozele gidiydm ama sgk yok diye dogum cok masrafli olablr gibi geliyo yani evdeki hesap carsiya uymazda bide.devkete gdicem tekrar onlarda seker var diye istemiylar beni ama gidio konuscam.burdaki devlet hastanesinde muayne olmadn once gebelik olcumlerni yaptrysn ole giriyosn dr yanina
bunlarda tansiyon kilo bide nst ciktisi baska turlu almiyo muayneye

Cok ilginc ya. Benim doktor duzenli kilo,tansiyon takibi yapmıyr ama seviyorum doktorumu.Hic stres yaptırmiyr.Hep olumlu

boyle erken dogumlar riskler okuynca hemen kendimdede sorun aramaya basliyrm ben yaa.allah koruusn.psikoljm cok cabuk bozuluyo.simdi 24 saat hareket takip ederm ben
Sen ben mi hareket etmiyor diye kızımı da uyutmam şimdi karnimda
Kuzum yaa üzme kendini daha da dayanır merak etme inşallah. Annesi o da üzülür sen üzülürsen Sen dinlen güzel güzel kötü şeyler dusunme
ayy ne bilim kuzum ya böyle duydukça insan BI kötü oluyor erken dogum riskimi 20. Haftamda yasadim ama işte ama kasilmalarim çok arttı benim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…