2017 Aralık Anneleri

Bana bsey vermedı dktru gormesm snradan zaten gtmıstı ewıne yarn sabahtan gtcez baka hastaneye ınsallah
Ihmal etme canim sancılar rahim ağzını kisaltiypr onu da iğneyle progestan ve adalatla durdurmaya çalışıyorlar ama benim igne ye ilaca rağmen bu kasilmalarim artti

Benim de aşırı fazla hareket ediyor iki gündür çocuk durmuyor nerdeyse. Bol su iç canım çok etkiliyor. Dik kafana iç durmadan

Nrmalde ıcıyordmda hava soguduya ınsann allına gelmıyo 5 6 bardak falan ııcyorm heralde daha ck ıceyım ewet

Ihmal etme canim sancılar rahim ağzını kisaltiypr onu da iğneyle progestan ve adalatla durdurmaya çalışıyorlar ama benim igne ye ilaca rağmen bu kasilmalarim artti

Adalat ne cnm gıdersem kotkmayım bıda bılıyımde

Bu arada bugun anladımkı acılen cantamı hazrlama. Gerk allah kotusun gelmesn tabıkı ama nolr nolmaz

Adalat ne cnm gıdersem kotkmayım bıda bılıyımde
Canım adalat aslında yüksek tansiyon için kullanılan bir ilaç ama gebelerde erken doğum kasılmalarını onluyormus. Ilk 8 saatte bir kullandım ben sancim hala devam etti 6 saatte bire çıkardım. Dün de bıraktım 35ten sonra kullanilmazmis. Kullanmasaydın dogururdun diyor doktorum

Allah razi olsun kızlar olumlu yorumlariniz için. Bebeğim haftasına göre küçük doğdu. Yinede şükür şimdilik sadece küçüklüğü dışında bir sorun yok. Doktor 2 ay kadar bebeği tutmayı planlıyoruz dedi.. Duanizi eksik etmeyin

Kizlar ben korkmaya başladım acaba kasimi görebilecek miyim kasim anneleri ekimde dogum yaptı hep biz daha kasım olmadan basladik
Dimi ya kasım annelerı ekim oldu. Zaten ben dé en gec 30 kasım da yaparım sanırım aralık annesi bulmak sanki zor olucak

Dimi ya kasım annelerı ekim oldu. Zaten ben dé en gec 30 kasım da yaparım sanırım aralık annesi bulmak sanki zor olucak
Ben kasım sonunu görsem diyordum ama şimdi kasım ortasını görsem dua edecem kasilmalarim çok fazla acilen hazirligimi tamamlamaliyim

Hayrlısı bakalım yarnkı dktr ne dıyecek .. smdıde korkuyorm hareketmı sancımı kasılmamı dıye

Canım allah yardmcn olsun ewladını sana bagslasın ınsallah

Artık iyice kafam karıştı bebek hareketsiz olsa bisey mi oldu diye korkuyorsun eee hareketli olması da sanciymis biz ne yapcz

Walla sen bana sor onu bı haftadr masallah ıyı hareketlı dıyodum vıdeo cekp aksm esıme ızleeıyodum smdı koktcam bnde cok hareket ednce sertlesnce sancımı dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…