- 26 Nisan 2016
- 654
- 415
- 33
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #6.861
canim ben yanlış anlamisim ben cumartesi dr a gittigimde 8+4 tum ama ultrasyonda 7+6 yaninda da +_5 yaziyordu dr a sordum kac haftalik 7 +6 dedi oyle olunca benim birkac gun gerilemis gozukuyor o yuzden dedim acaba bazen farkediyor mu diye ya da cihazdan cihazaGittigim hafta 7. Hafta idi kalp atmini derinlerden geliyo gibi cok az duyuldu 8. Hafta gittigimde o kadar net ve yuksek duydum ki onu diyorum canim
Yok kiz nerden cikarttiniz dedim hocam belli dedi eliyle boyle karnini isaret etti:) gecen gun bir is arkadasim da karnimi tutup inanmiyorum hamilesin dedi:) sus dedim kor olasica saklayacam diye canim cikiyo:)
Otobuste yer veren gencleri saymiyim:)
Bn bebegn kendisini bile bulamadigim için karnimda kesin iç karnim büyük benmvalla banada öyle geliyor canım iç karnımız mı geniş acabaçünkü iç karnı geniş olanın karnı çok çıkmıyormuş ve çatlakta az oluyormuş öyle okumuştum bir sitede
İlkin cinsiyeti ile farklı belkide :) ilkcocuk kaç yaşında kizmi erkek mibilemedim :) ama ilkiyle çok farklı hepsi. tepkileri ölçüleri :)
İlkin cinsiyeti ile farklı belkide :) ilkcocuk kaç yaşında kizmi erkek mi
Canim bazen bebegin pozisyonundan dolayi degisebiliyor yada gec yumurtlama oluyor onunda etkisi ile de olabilir bazilarinda ilerleyen zamanlarda o acigi kapatiyor ama bu okadar onemli degil sen buyuyup buyumedigini kontrol et bu daha onemli canimcanim ben yanlış anlamisim ben cumartesi dr a gittigimde 8+4 tum ama ultrasyonda 7+6 yaninda da +_5 yaziyordu dr a sordum kac haftalik 7 +6 dedi oyle olunca benim birkac gun gerilemis gozukuyor o yuzden dedim acaba bazen farkediyor mu diye ya da cihazdan cihaza
Aynen öyle sağlıklı olsnda inslh kız erkek önemi yok hayırlısı olsun bakalm belirtilerinden anlarsn az çok önceki kızına Gore kiyaslaypbilemedimki :) belkide öyledir ama bana aynı gibi geliyor. kızım var kasım 2013 doğumlu. süpriz bi gebelikti :) bu da süpriz bana da o yüzden kız gibi geliyor. bi de kızımın kız kardeşi olsun çok istiyorum. erkek olursa 3. de şansımı denerim kesin :) benim ablam var aramızda 3 yaş var iyikide ablam var derim hep. kız kardeş farklı gelir. sülalemizdede benden sonra kız olmadı hiç. kızımla aramızda 30 yıl hiç kimsenin kızı olmadı :) kız çocuğa hasretti bizimkiler :) saltanatımı kızıma devrettim. eşim erkekte olsun diyor da hayırlısı hayırlı sağlıklı evlat olsun gerisi boş.
Aynen öyle sağlıklı olsnda inslh kız erkek önemi yok hayırlısı olsun bakalm belirtilerinden anlarsn az çok önceki kızına Gore kiyaslaypbu kız olursa aman brde erkek olsn dersn 3 olur inslh
Valla hepsi hikaye gbi ya bna hersy kız gösteriyor Çin takvimi kesede ki konum nub. Acerme hep kız ama doktor erkek dedi kesin demedi ama erkek olma ihtimali yüksek dedi sadece . Erkek belirtisi olarak sadece gogus uclarm çok karardı brde gogusler büyümedi ve hassas olmadı hc bir zamn . Gorecegz artk 15.hafta tekrar gdicemilk hamileliğim çok zor geçmişti. son zamana kadar çıkardım hatta artık ağzımdan falan doğabilir diyordum bunda öyle şeyler yok ama felaket bir mide yanması. vücut aynı vücut ama kızıma hamileliğimle hiç alakası yok. kızımda hiç uyku tutmazdı bunda sürekli uyusam uyurum gibi :) bakalım hayırlısı. kocakarı testleride yapılmadı çin takvimine bile bakmadım :) kızımda hepsinde erkek çıkmıştı :)
Çok şükür canm :) 3lü ne için yapiliyor??selam kızlar. ikili test sonuçlarım çıkmış. doktorumu aradım normal bi sıkıntı yok dedi çok şükür. dua edenlerden Rabbim razı olsun. inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde alırız bebeklerimizi kucaklarımıza :)bu arada 16. haftada 3 lü test için gelceksin dedi.
Sn kesinlikle bizi kandiriyorsun :) maşallah senin göbeğine . Sen kesin 6 aylk hamilesn bizi kandiriyirsin..Kesinlikle bence de gazdir:)
İsten simdi geldim hemen bi resmini cekeyim dedim 5 cm bebegin bu kaaa olma ihtimali yok:)
Eki Görüntüle 1973904
Sen bu göbeği nasıl saklayacan imkanı yok herkes anlamıştır :))Kesinlikle bence de gazdir:)
İsten simdi geldim hemen bi resmini cekeyim dedim 5 cm bebegin bu kaaa olma ihtimali yok:)
Eki Görüntüle 1973904
Valla hepsi hikaye gbi ya bna hersy kız gösteriyor Çin takvimi kesede ki konum nub. Acerme hep kız ama doktor erkek dedi kesin demedi ama erkek olma ihtimali yüksek dedi sadece . Erkek belirtisi olarak sadece gogus uclarm çok karardı brde gogusler büyümedi ve hassas olmadı hc bir zamn . Gorecegz artk 15.hafta tekrar gdicem
Hc deme ya bnde çocuk emziriyor gbi ucu büyüdü düğme gbierkekse erken söylüyorlar. erkek olabilir bencede :) benim göğüslerim hem büyüdü hem hassaslaştı. kızımda hiç büyümemişti ucuda yoktu. 33 ay emzirdim yinede uçları ufaktı şimdi 4 çocuk emzirmişim gibi uçları büyüdü garip tepkiler veriyo vücudum
Kesinlikle bence de gazdir:)
Eki Görüntüle 1973904
Öyle diyorlar erkek bebek erkek hormonu belirtileri gösteriyormuş, kız bebek de kız hormonu.Nasıl yani neye dayanarak 
Sn kesinlikle bizi kandiriyorsun :) maşallah senin göbeğine . Sen kesin 6 aylk hamilesn bizi kandiriyirsin..
Sen bu göbeği nasıl saklayacan imkanı yok herkes anlamıştır :))
Foto bekliyos fotooobende aynı durumdayım
Sordunmu bunu doktora neden acep ya . Kız 9 ayliklken yarm dünya olursun ya senBen gecen hamileligimde de kurtaj icin yattigimda hemsireler dogum sanmisti acayip sismistim. Hep sisiyom yani neden bilmiyorum:) hayir normalde 36 beden pantolonlarin beli bol gelir kemer felan takarim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?