2017 EKİM Anne adayları

Gittigim hafta 7. Hafta idi kalp atmini derinlerden geliyo gibi cok az duyuldu 8. Hafta gittigimde o kadar net ve yuksek duydum ki onu diyorum canim
canim ben yanlış anlamisim ben cumartesi dr a gittigimde 8+4 tum ama ultrasyonda 7+6 yaninda da +_5 yaziyordu dr a sordum kac haftalik 7 +6 dedi oyle olunca benim birkac gun gerilemis gozukuyor o yuzden dedim acaba bazen farkediyor mu diye ya da cihazdan cihaza

Yok kiz nerden cikarttiniz dedim hocam belli dedi eliyle boyle karnini isaret etti:) gecen gun bir is arkadasim da karnimi tutup inanmiyorum hamilesin dedi:) sus dedim kor olasica saklayacam diye canim cikiyo:)

Otobuste yer veren gencleri saymiyim:)
çok guzl işte otobüste yer buluyorsun resimdede gördk var canm karnın ama göbek mi bebek mi iç karnin küçüktr ondn erken çıkacak belki

valla banada öyle geliyor canım iç karnımız mı geniş acaba çünkü iç karnı geniş olanın karnı çok çıkmıyormuş ve çatlakta az oluyormuş öyle okumuştum bir sitede
Bn bebegn kendisini bile bulamadigim için karnimda kesin iç karnim büyük benm bebeği karının içinde bulamıyorum bile hayr doktora gidip gormesem acaba hamile mi değil yada cocukmu gelişmiyor diyorum 1 hafta önce 4.5 cm di suan 6 faln olmuştur

İlkin cinsiyeti ile farklı belkide :) ilkcocuk kaç yaşında kizmi erkek mi

bilemedimki :) belkide öyledir ama bana aynı gibi geliyor. kızım var kasım 2013 doğumlu. süpriz bi gebelikti :) bu da süpriz bana da o yüzden kız gibi geliyor. bi de kızımın kız kardeşi olsun çok istiyorum. erkek olursa 3. de şansımı denerim kesin :) benim ablam var aramızda 3 yaş var iyikide ablam var derim hep. kız kardeş farklı gelir. sülalemizdede benden sonra kız olmadı hiç. kızımla aramızda 30 yıl hiç kimsenin kızı olmadı :) kız çocuğa hasretti bizimkiler :) saltanatımı kızıma devrettim. eşim erkekte olsun diyor da hayırlısı hayırlı sağlıklı evlat olsun gerisi boş.

Canim bazen bebegin pozisyonundan dolayi degisebiliyor yada gec yumurtlama oluyor onunda etkisi ile de olabilir bazilarinda ilerleyen zamanlarda o acigi kapatiyor ama bu okadar onemli degil sen buyuyup buyumedigini kontrol et bu daha onemli canim

Aynen öyle sağlıklı olsnda inslh kız erkek önemi yok hayırlısı olsun bakalm belirtilerinden anlarsn az çok önceki kızına Gore kiyaslayp bu kız olursa aman brde erkek olsn dersn 3 olur inslh

Aynen öyle sağlıklı olsnda inslh kız erkek önemi yok hayırlısı olsun bakalm belirtilerinden anlarsn az çok önceki kızına Gore kiyaslayp bu kız olursa aman brde erkek olsn dersn 3 olur inslh

ilk hamileliğim çok zor geçmişti. son zamana kadar çıkardım hatta artık ağzımdan falan doğabilir diyordum bunda öyle şeyler yok ama felaket bir mide yanması. vücut aynı vücut ama kızıma hamileliğimle hiç alakası yok. kızımda hiç uyku tutmazdı bunda sürekli uyusam uyurum gibi :) bakalım hayırlısı. kocakarı testleride yapılmadı çin takvimine bile bakmadım :) kızımda hepsinde erkek çıkmıştı :)

Valla hepsi hikaye gbi ya bna hersy kız gösteriyor Çin takvimi kesede ki konum nub. Acerme hep kız ama doktor erkek dedi kesin demedi ama erkek olma ihtimali yüksek dedi sadece . Erkek belirtisi olarak sadece gogus uclarm çok karardı brde gogusler büyümedi ve hassas olmadı hc bir zamn . Gorecegz artk 15.hafta tekrar gdicem

Çok şükür canm :) 3lü ne için yapiliyor??

O gazdır ya valla çocuk küçükck imkanı yok çıkmasının neden dersen daha boyu 5cm falndir o kadr minik brseyin göbek çıkarması imkanı yok bence :))
Kesinlikle bence de gazdir:)

İsten simdi geldim hemen bi resmini cekeyim dedim 5 cm bebegin bu kaaa olma ihtimali yok:)

erkekse erken söylüyorlar. erkek olabilir bencede :) benim göğüslerim hem büyüdü hem hassaslaştı. kızımda hiç büyümemişti ucuda yoktu. 33 ay emzirdim yinede uçları ufaktı şimdi 4 çocuk emzirmişim gibi uçları büyüdü garip tepkiler veriyo vücudum

Hc deme ya bnde çocuk emziriyor gbi ucu büyüdü düğme gbi çok ılgınc tepkimeler bunlar senin cinsiyeti merkla beklicm

Sn kesinlikle bizi kandiriyorsun :) maşallah senin göbeğine . Sen kesin 6 aylk hamilesn bizi kandiriyirsin..

Sen bu göbeği nasıl saklayacan imkanı yok herkes anlamıştır :))

Ben gecen hamileligimde de kurtaj icin yattigimda hemsireler dogum sanmisti acayip sismistim. Hep sisiyom yani neden bilmiyorum:) hayir normalde 36 beden pantolonlarin beli bol gelir kemer felan takarim:)

Ben gecen hamileligimde de kurtaj icin yattigimda hemsireler dogum sanmisti acayip sismistim. Hep sisiyom yani neden bilmiyorum:) hayir normalde 36 beden pantolonlarin beli bol gelir kemer felan takarim:)
Sordunmu bunu doktora neden acep ya . Kız 9 ayliklken yarm dünya olursun ya sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…