2017 EKİM Anne adayları

Belgelerle konuşalım )) nergisyasemin

kirmizigitar hamile kalmadan önceki halini merk ettm snin
Dur atayim ama bakayim gobegimin hali varmidir:)

Buldum ama bu ekim ayindan.o zamanlar muhtemelen 58 kilo felanim. (Eylul de kurtaj olunca ben yemeden icmeden kesilip 3 ayda 13 kilo verdim)

52 ile hamile kaldim su an 53,5 kiloyum.

Evet burda basenlisin çünkü önceki fotoya Gore belli kilo :) harbi smdi hamile gbi çıkmış ya karnin maşallah. Bu arada yüzün maşallah çok guzl puf puf :))) tertemizms yüzün Allahım esirgesin

Evet burda basenlisin çünkü önceki fotoya Gore belli kilo :) harbi smdi hamile gbi çıkmış ya karnin maşallah. Bu arada yüzün maşallah çok guzl puf puf :))) tertemizms yüzün Allahım esirgesin
Heheh sagol kuzum:) basen hala var o biraz genetik ama kilo verince kuculdu tabi. Simdi karnim cikip cikip duruyo:) gazdir o suan cikan yahu oyle 3 aylik hamile mi olur:)

Heheh sagol kuzum:) basen hala var o biraz genetik ama kilo verince kuculdu tabi. Simdi karnim cikip cikip duruyo:) gazdir o suan cikan yahu oyle 3 aylik hamile mi olur:)
Hiç görmedim öyle 3 aylk hamile :) bn hala 36 beden eteklerimi giyiyorm rahat rahat aynı yani bakalm bn herlde 7.ayda ancK böyle olurum . Bence seninde geçer sonra normal bebek karnı kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…