- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #6.881
Belgelerle konuşalımFoto bekliyos fotooo
Foto bekliyos fotooo
Oy maşallah. Sen bildiğin hamile görünümüne ulaşmışsın.Kesinlikle bence de gazdir:)
İsten simdi geldim hemen bi resmini cekeyim dedim 5 cm bebegin bu kaaa olma ihtimali yok:)
Eki Görüntüle 1973904
Hakkatten masaallah yani ilerini düşünemiyorumKesinlikle bence de gazdir:)
İsten simdi geldim hemen bi resmini cekeyim dedim 5 cm bebegin bu kaaa olma ihtimali yok:)
Eki Görüntüle 1973904
Evet burda basenlisin çünkü önceki fotoya Gore belli kilo :) harbi smdi hamile gbi çıkmış ya karnin maşallah. Bu arada yüzün maşallah çok guzl puf puf :))) tertemizms yüzün Allahım esirgesinDur atayim ama bakayim gobegimin hali varmidir:)
Eki Görüntüle 1973917 Buldum ama bu ekim ayindan.o zamanlar muhtemelen 58 kilo felanim. (Eylul de kurtaj olunca ben yemeden icmeden kesilip 3 ayda 13 kilo verdim)
52 ile hamile kaldim su an 53,5 kiloyum.
Dur atayim ama bakayim gobegimin hali varmidir:)
Eki Görüntüle 1973917 Buldum ama bu ekim ayindan.o zamanlar muhtemelen 58 kilo felanim. (Eylul de kurtaj olunca ben yemeden icmeden kesilip 3 ayda 13 kilo verdim)
52 ile hamile kaldim su an 53,5 kiloyum.
Anammm bn nerelere gidem dümdüz karnimYuvarlanıp gidicez yakinda
Cnm benimde ilkinde çok geç çıkmıştı bunda hayret ediyorum yaniAnammm bn nerelere gidem dümdüz karnim
Obaaaaaa:) enfesmis arkadasim:)Yuvarlanıp gidicez yakinda
Heheh sagol kuzum:) basen hala var o biraz genetik ama kilo verince kuculdu tabi. Simdi karnim cikip cikip duruyo:) gazdir o suan cikan yahu oyle 3 aylik hamile mi olur:)Evet burda basenlisin çünkü önceki fotoya Gore belli kilo :) harbi smdi hamile gbi çıkmış ya karnin maşallah. Bu arada yüzün maşallah çok guzl puf puf :))) tertemizms yüzün Allahım esirgesin
Sağol cnm seninde öyleObaaaaaa:) enfesmis arkadasim:)
Bn bu gidisle 6 ayda anca çıkar diyorum.Cnm benimde ilkinde çok geç çıkmıştı bunda hayret ediyorum yani
Bu gobekte ben hala sertik bulamiyorum bi de:)Bn bu gidisle 6 ayda anca çıkar diyorum.
Hiç görmedim öyle 3 aylk hamile :) bn hala 36 beden eteklerimi giyiyorm rahat rahat aynı yani bakalm bn herlde 7.ayda ancK böyle olurum . Bence seninde geçer sonra normal bebek karnı kalır.Heheh sagol kuzum:) basen hala var o biraz genetik ama kilo verince kuculdu tabi. Simdi karnim cikip cikip duruyo:) gazdir o suan cikan yahu oyle 3 aylik hamile mi olur:)
Senin bulamaman çok normalmiş :) o değilde br karış karında bn neden bulamıyorum tanrm cildiriciiiimmm :))Bu gobekte ben hala sertik bulamiyorum bi de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?