2017 EKİM Anne adayları

benim kilo aynı hep ufak bir gobegim olurdu benim hala o sekilde:) acaba bizim ic karnımızmı buyuk
Galiba canm . Bekleyecez artk çıkmasını :) br merkla bekliyorum ablam bna dediki boş bekleme hamilelk giyecem hevesiyle ancK son 3 ay hamilelk giyersn daha öncesi çıkmaz karnın dedi bizim ailede öyle oluyormuş annmde 7 aylk hamileyken ogrenirms herkes hamile olduğunu . Çok beklicm yani daha

aslında cok iyi en azından hareket etmek kısıtlanmıyor daha rahat eder insanben herzaman bi kuafore gidiyorum en son gittigimde kızda 4-5 aylık hamile karnı vardı dedi doguma gidicem nasıl dedim ya cok ufak ic karnı buyukmus meger:)

Bence de oyle:) yok ayol gelmiyo daha ele bisey rahat olun mincirmayin:)
Evet bırakalım artk. Ama gerçektn bu kez unutturmayn bna. Nisan 18de kontrolm var doktora soracagim ne zamn dokununca hissedecem bu bebeği diye.. geçen gittiğimde soraym dedim bebeğin elini ayağını görünce bnm duygular tavan yaptı hc brsey aklıma gelmedi burun ölçümü yaptı onu bile duymadım kaç olduğunu o kadr odaklanmisim ki bebeğe ama normal dedi onu hatırlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…