- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #6.901
bu senmisin kız senin gobekmiKesinlikle bence de gazdir:)
İsten simdi geldim hemen bi resmini cekeyim dedim 5 cm bebegin bu kaaa olma ihtimali yok:)
Eki Görüntüle 1973904
Gaz annem o gaz tupras boru hatti gibiyimbu senmisin kız senin gobekmisenle benim aramda 4 gun var
Suan senin hamilelik takviminde kaybolmuş.Kizlar bende mi sorun var acaba hiçbirinizin hamilelik takvimini goremiyorum.
sende de yok dimi daha karnın bende de yok yaHiç görmedim öyle 3 aylk hamile :) bn hala 36 beden eteklerimi giyiyorm rahat rahat aynı yani bakalm bn herlde 7.ayda ancK böyle olurum . Bence seninde geçer sonra normal bebek karnı kalır.
Suan senin hamilelik takviminde kaybolmuş.Kizlar bende mi sorun var acaba hiçbirinizin hamilelik takvimini goremiyorum.
Ya kuzu bence su an sertlik mertik yok hic bosuna mincirmayalim onlar kimbilir ne kdar diplerdedir saklanmislardir. :)Senin bulamaman çok normalmiş :) o değilde br karış karında bn neden bulamıyorum tanrm cildiriciiiimmm :))
Ay seninki duruyor mu? Bana göre seninki de yokSuan senin hamilelik takviminde kaybolmuş.
ahahaGaz annem o gaz tupras boru hatti gibiyim
Yok sıfır göbek düm düz . Daha erkende zatn ya bn zatn zayifim ya :) snin kilo durumun nasilsende de yok dimi daha karnın bende de yok ya
Az önce vardi smdi gitmiş kaybolmuşAy seninki duruyor mu? Bana göre seninki de yok
Sabahlari daha inik ama herzaman var bi parca:) yani soyle diyim 2 ay onceki pantolonlarimi giyme ihtimalim yok asla:) hamile pantolonu ancaahahaarada iniyomu peki
benim kilo aynı hep ufak bir gobegim olurdu benim hala o sekilde:) acaba bizim ic karnımızmı buyukYok sıfır göbek düm düz . Daha erkende zatn ya bn zatn zayifim ya :) snin kilo durumun nasil
Sabah gene mincirdm ama gene yok bence arkadaşlar bnm daha önce bulduğum gbi bağırsak buluyorlar :)Ya kuzu bence su an sertlik mertik yok hic bosuna mincirmayalim onlar kimbilir ne kdar diplerdedir saklanmislardir. :)
Rahat ol mincirma cocugu:)
Galiba canm . Bekleyecez artk çıkmasını :) br merkla bekliyorum ablam bna dediki boş bekleme hamilelk giyecem hevesiyle ancK son 3 ay hamilelk giyersn daha öncesi çıkmaz karnın dedi bizim ailede öyle oluyormuş annmde 7 aylk hamileyken ogrenirms herkes hamile olduğunu . Çok beklicm yani dahabenim kilo aynı hep ufak bir gobegim olurdu benim hala o sekilde:) acaba bizim ic karnımızmı buyuk
Bence de oyle:) yok ayol gelmiyo daha ele bisey rahat olun mincirmayin:)Sabah gene mincirdm ama gene yok bence arkadaşlar bnm daha önce bulduğum gbi bağırsak buluyorlar :)
aslında cok iyi en azından hareket etmek kısıtlanmıyor daha rahat eder insanben herzaman bi kuafore gidiyorum en son gittigimde kızda 4-5 aylık hamile karnı vardı dedi doguma gidicem nasıl dedim ya cok ufak ic karnı buyukmus meger:)Galiba canm . Bekleyecez artk çıkmasını :) br merkla bekliyorum ablam bna dediki boş bekleme hamilelk giyecem hevesiyle ancK son 3 ay hamilelk giyersn daha öncesi çıkmaz karnın dedi bizim ailede öyle oluyormuş annmde 7 aylk hamileyken ogrenirms herkes hamile olduğunu . Çok beklicm yani daha
Evet bırakalım artk. Ama gerçektn bu kez unutturmayn bna. Nisan 18de kontrolm var doktora soracagim ne zamn dokununca hissedecem bu bebeği diye.. geçen gittiğimde soraym dedim bebeğin elini ayağını görünce bnm duygular tavan yaptı hc brsey aklıma gelmedi burun ölçümü yaptı onu bile duymadım kaç olduğunu o kadr odaklanmisim ki bebeğe ama normal dedi onu hatırlıyorum...Bence de oyle:) yok ayol gelmiyo daha ele bisey rahat olun mincirmayin:)
Gaz olsa bu kadar gazın seni çok fazla rahatsız etmesi lazım canım bence bebiştir oHeheh sagol kuzum:) basen hala var o biraz genetik ama kilo verince kuculdu tabi. Simdi karnim cikip cikip duruyo:) gazdir o suan cikan yahu oyle 3 aylik hamile mi olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?