- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #6.921
Ne kadar guzl o kızda doğum sonrası göbüs kaldımi acaba onu merk ettm . Bnm iki ablamdada kalmadı biri sezeryan olmasına rağmen dümdüz oldu karnı 4 5 aydn sonra tabi. İnslh bizimde kalmaz hamilelik te guzl ama normal zamnda göbeği sevmem.aslında cok iyi en azından hareket etmek kısıtlanmıyor daha rahat eder insanben herzaman bi kuafore gidiyorum en son gittigimde kızda 4-5 aylık hamile karnı vardı dedi doguma gidicem nasıl dedim ya cok ufak ic karnı buyukmus meger:)
Kiz yok 3 aylik bebis boyle karin yapar mi:) sirf gaz bu bence:)Gaz olsa bu kadar gazın seni çok fazla rahatsız etmesi lazım canım bence bebiştir o
Bnm 12. Haftadaym arkadaş 11 bnde yok hc bebekten olsa bndede olması gerekti hadi bebek ten diyelm arkadaşın iç karnı küçük diyelm ama 5 cm lik bebek imkanı yok böyle göbek yapmaz genede siskinliktir o ya gecen hafta bndede vardı silmesem atardm ama geçti bu hafta.Gaz olsa bu kadar gazın seni çok fazla rahatsız etmesi lazım canım bence bebiştir o
daha gitmdim gidicem yakın zamanda ama kalıcagını sanmam cok azdı zaten:) benimde yarın doktor randevum sorucam bu zamanlarda karın cıkmıs oluyormu normalde :)Ne kadar guzl o kızda doğum sonrası göbüs kaldımi acaba onu merk ettm . Bnm iki ablamdada kalmadı biri sezeryan olmasına rağmen dümdüz oldu karnı 4 5 aydn sonra tabi. İnslh bizimde kalmaz hamilelik te guzl ama normal zamnda göbeği sevmem.
Yok hiçbirimizinki görünmüyorKizlar bende mi sorun var acaba hiçbirinizin hamilelik takvimini goremiyorum.
Bende de nasıl gaz var üstelik kabızlıkta var ama böyle karnım yokBnm 12. Haftadaym arkadaş 11 bnde yok hc bebekten olsa bndede olması gerekti hadi bebek ten diyelm arkadaşın iç karnı küçük diyelm ama 5 cm lik bebek imkanı yok böyle göbek yapmaz genede siskinliktir o ya gecen hafta bndede vardı silmesem atardm ama geçti bu hafta.
Ay MaşaAllah suphanAllah. Okuldakiler haklı. Sen temmuz annesi falan olucan da ajan olarak mı girdin bu gruba haaaa söyleKesinlikle bence de gazdir:)
İsten simdi geldim hemen bi resmini cekeyim dedim 5 cm bebegin bu kaaa olma ihtimali yok:)
Eki Görüntüle 1973904
Sor bakalm bz dokununca hissedebilirmiymisiz elimize gelirmiyms :)daha gitmdim gidicem yakın zamanda ama kalıcagını sanmam cok azdı zaten:) benimde yarın doktor randevum sorucam bu zamanlarda karın cıkmıs oluyormu normalde :)
Karın yapımızla alakalı sanırım canm bnde gaz sorunu hc olmadı bnm migdemde aşırı gaz birikiyo.Bende de nasıl gaz var üstelik kabızlıkta var ama böyle karnım yok
Aynen canım gazman gibi oldum bende çok fena rahatsz ediyor bakalım görecez ilerleyen zamanlarda kimin karnı daha çok büyüyecekKarın yapımızla alakalı sanırım canm bnde gaz sorunu hc olmadı bnm migdemde aşırı gaz birikiyo.
Bakalm canm :)Aynen canım gazman gibi oldum bende çok fena rahatsz ediyor bakalım görecez ilerleyen zamanlarda kimin karnı daha çok büyüyecek
Kiz vallaha benim :) size yalan borcum mu varkirmizigitar bu gaz da olamaz.sen misin bu gerçekten. ...
Hahahha ya vala yaAy MaşaAllah suphanAllah. Okuldakiler haklı. Sen temmuz annesi falan olucan da ajan olarak mı girdin bu gruba haaaa söyle
Yok yok bende de var bundan fazlası ben kilolu yum ondan var.sen zayıfsın ondan şaşırdım.Hahahha ya vala yayalan yapmiyom dislamayin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?