2017 EKİM Anne adayları

Canim bazen bebegin pozisyonundan dolayi degisebiliyor yada gec yumurtlama oluyor onunda etkisi ile de olabilir bazilarinda ilerleyen zamanlarda o acigi kapatiyor ama bu okadar onemli degil sen buyuyup buyumedigini kontrol et bu daha onemli canim
gec yumurtlama olsaydi bir oncekinde de eksik cikmaz miydi gunu bir oncekinde tam haftasiyla uyumlu dedi tek fark normalde ozele gidiyorum bu defa devlete gittim .cihaz farkidir ins bor de ultrasyon kagidinda 7+6+-5 yaziyordu . Hayirlisi bakalim kendi dr umla randevum ayin 3 unde

Ay ama yazık yani cok yuklendiler yine olsa yine derim
Kadina cok acidim, ozelden konustuk biz hakikaten zavalli yani. Annem alzaymir diyo evin ortasinda soyunuyo diyo, esimle kaynanam alay ediyolar annemle diyo, yazik yani... kadinin gebelik mebelik gorecek gucu hali mi var... cok uzuldum

Kadina cok acidim, ozelden konustuk biz hakikaten zavalli yani. Annem alzaymir diyo evin ortasinda soyunuyo diyo, esimle kaynanam alay ediyolar annemle diyo, yazik yani... kadinin gebelik mebelik gorecek gucu hali mi var... cok uzuldum

Aman insanlar aciz iste baskalarina nasil olsak da satassak derdindeler

Baya cikmissin:) bu arada bi de kiloluyum mu diyodun sen:) ay senin kilo dedigineeee

Kemikliyim ya ben :):) ust tarafim genis biraz bacaklarim da resimde biraz daha fazla cikmis tayt siyah ya arkadaki bacak da cikmis galiba :) benim suan tam olarak oyle ama hep oyle degil bazen hic yok bazen boyle o yuzden bebekden degildir benimkisi :):)

Aman benimki de bebekten degil bence kizlar gaz olduguma inanmio ama:) beni disladilar sen git temmuz annelerine katil yeme bizi dediler cok bozuldum lan

Aman benimki de bebekten degil bence kizlar gaz olduguma inanmio ama:) beni disladilar sen git temmuz annelerine katil yeme bizi dediler cok bozuldum lan

Hahah yok ya temmuz annesi olsan bu kadar stresli olamazdin heralde :) hem saka yapiyolar kii :) sen kaclisin bu arada ya sanki10 senedir ogretmenlik mi yapiyorm demistin sen miydin acaba o baya bi kucuk gosteriyosn eger oyleysen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…