- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #6.941
HgggggAy banım kalkmiss sonundaa iyi alsamlar kizlarrr
gec yumurtlama olsaydi bir oncekinde de eksik cikmaz miydi gunu bir oncekinde tam haftasiyla uyumlu dedi tek fark normalde ozele gidiyorum bu defa devlete gittim .cihaz farkidir ins bor de ultrasyon kagidinda 7+6+-5 yaziyordu . Hayirlisi bakalim kendi dr umla randevum ayin 3 undeCanim bazen bebegin pozisyonundan dolayi degisebiliyor yada gec yumurtlama oluyor onunda etkisi ile de olabilir bazilarinda ilerleyen zamanlarda o acigi kapatiyor ama bu okadar onemli degil sen buyuyup buyumedigini kontrol et bu daha onemli canim
Sata gore 14 haftalik ama ultrasona gore 12 bugun:) daha kucuk:)Ama sata gore büyük kirmizigitar.14 q5 haftalık var bence.
Sen naptin da banlandin bakim:)Ay banım kalkmiss sonundaa iyi alsamlar kizlarrr
Slm yeni gördüm topik'i ve bende nasipse 04.09.2017 de anne olacağım nasipse.hepinizde sağlıkla hayırla evlatlarınızı kucağınıza almanızı allahtan niyaz ederim.Hoşgeldin canm aramıza
Slm yeni gördüm topik'i ve bende nasipse 04.09.2017 de anne olacağım nasipse.hepinizde sağlıkla hayırla evlatlarınızı kucağınıza almanızı allahtan niyaz ederim.Hoşgeldin canm aramıza
Sen naptin da banlandin bakim:)
Tahmin ettim de yok dedimmyahu:) dilin kemigi yok ne yazikki...Su 40 yasindaki kadina yuklenenleri kendi guzel uslubumla kınadıgım icinsinir oldum ya
Tahmin ettim de yok dedimmyahu:) dilin kemigi yok ne yazikki...
Kadina cok acidim, ozelden konustuk biz hakikaten zavalli yani. Annem alzaymir diyo evin ortasinda soyunuyo diyo, esimle kaynanam alay ediyolar annemle diyo, yazik yani... kadinin gebelik mebelik gorecek gucu hali mi var... cok uzuldumAy ama yazık yani cok yuklendiler yine olsa yine derim
Kadina cok acidim, ozelden konustuk biz hakikaten zavalli yani. Annem alzaymir diyo evin ortasinda soyunuyo diyo, esimle kaynanam alay ediyolar annemle diyo, yazik yani... kadinin gebelik mebelik gorecek gucu hali mi var... cok uzuldum
Ne yazikki...Aman insanlar aciz iste baskalarina nasil olsak da satassak derdindeler
Ne yazikki...
Neyse naptin gorusmeyeli:) senin gobek ciktimi gobek yaristiriyos burda:)
Baya cikmissin:) bu arada bi de kiloluyum mu diyodun sen:) ay senin kilo dedigineeeeBende son durumlar iyi idare eder :):)Eki Görüntüle 1974008
Baya cikmissin:) bu arada bi de kiloluyum mu diyodun sen:) ay senin kilo dedigineeee
Aman benimki de bebekten degil bence kizlar gaz olduguma inanmio ama:) beni disladilar sen git temmuz annelerine katil yeme bizi dedilerKemikliyim ya ben :):) ust tarafim genis biraz bacaklarim da resimde biraz daha fazla cikmis tayt siyah ya arkadaki bacak da cikmis galiba :) benim suan tam olarak oyle ama hep oyle degil bazen hic yok bazen boyle o yuzden bebekden degildir benimkisi :):)
Aman benimki de bebekten degil bence kizlar gaz olduguma inanmio ama:) beni disladilar sen git temmuz annelerine katil yeme bizi dedilercok bozuldum lan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?