- 22 Şubat 2017
- 1.659
- 1.666
- 83
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #6.961
Oda olabilir benimde ne oldu biliyor musun ilk gittigimde tam uyumlu idi 2.gittigimde 2 dun eksik cikti 3. Gittigimde 4 gun eksik cikti 4. Gittigimde 4e sabitlendi ben bayagi kafama takmistim seni anliyorum o yuzden. Artik haftasina takilmiyorum gelisim bolumune bakiyorum artiyo artiyo sikintilanmiyorum kuzu cunku stresten baska biseye yaramiyor bu her cihazda farkli her pozisyonda farkli cikabilir ben ihtimalleri saymistim sadecegec yumurtlama olsaydi bir oncekinde de eksik cikmaz miydi gunu bir oncekinde tam haftasiyla uyumlu dedi tek fark normalde ozele gidiyorum bu defa devlete gittim .cihaz farkidir ins bor de ultrasyon kagidinda 7+6+-5 yaziyordu . Hayirlisi bakalim kendi dr umla randevum ayin 3 unde
Allahım korusun onları . Eylül annesi olacaksın yaniSlm yeni gördüm topik'i ve bende nasipse 04.09.2017 de anne olacağım nasipse.hepinizde sağlıkla hayırla evlatlarınızı kucağınıza almanızı allahtan niyaz ederim.
Kuzu yas 30, onlisans mezunuyum ben 19 yasimda uni den mezun olup 20 yasimda ogretmenlige basladim:)Hahah yok ya temmuz annesi olsan bu kadar stresli olamazdin heralde :) hem saka yapiyolar kii :) sen kaclisin bu arada ya sanki10 senedir ogretmenlik mi yapiyorm demistin sen miydin acaba o baya bi kucuk gosteriyosn eger oyleysen :)
Kuzu yas 30, onlisans mezunuyum ben 19 yasimda uni den mezun olup 20 yasimda ogretmenlige basladim:)
150 cm olunca bosur pilic her dem taze muhabbetine minyonlugun hikmetini yiyorum yasimi gostermem pek:) ama tabi kazayaklari felan basliyo da cok caktirmiyom:)
Ay daha neler:) 10 yasindaki kuzenim bana abla dese bi bakis atiyorum:) sen de de ucayim burdan karabuke:)Olsunn aplaaa diiim ben sana :):) 7 yaş var aramizda boru mu
Ay daha neler:) 10 yasindaki kuzenim bana abla dese bi bakis atiyorum:) sen de de ucayim burdan karabuke:)
Kizlar akintilariniz ne durumda?
Bnm sarı beyaz oluyo sürekliKizlar akintilariniz ne durumda?
Benim sari var arasira
Bnm sarı beyaz oluyo sürekli
Hergun camasirimi degistiriyorum muhakkak gunluk ped kullsnmiyorum mantar yapiyormus benimde bazen oluyor farkedilircesine bazen azicik oluyor sari sekilde kokusuzBenim bazen sari sari cok yogun oluyo bazen gunlerce gram olmuyo:)
Koku yoksa sorun yok diyor doktorlar canım var mı sende kokuBenim bazen sari sari cok yogun oluyo bazen gunlerce gram olmuyo:)
Yok canim koku yok zaten doktoruma sari akinnyi sordum olabilir demisti. Bende idrar yolu enfeksiyonu cikmisti ilac kullanmadan once cok fazla vardi ilaci kullandiktan sonra epey azaldi olsa bile cok az oluyor bazen gunlerce olmuyor dedigimmgibi bazen derste filan oluyorum birseyler akiyor allahim saniyorum ki altima isedim:) bazen de gunlerce leke bile olmuyorKoku yoksa sorun yok diyor doktorlar canım var mı sende koku
Bende okuldayken çok hareket ettiğimde ayakta çok durduğumda akıntı hissediyorum bazen hiç olmuyor bazende iki üç defa çamaşır değiştrmk zorunda kalıyorum bide okul tuvaletlerini kullanmak zorunda olduğumuz sürece akıntı ve enfeksiyon bitmyecek bnceYok canim koku yok zaten doktoruma sari akinnyi sordum olabilir demisti. Bende idrar yolu enfeksiyonu cikmisti ilac kullanmadan once cok fazla vardi ilaci kullandiktan sonra epey azaldi olsa bile cok az oluyor bazen gunlerce olmuyor dedigimmgibi bazen derste filan oluyorum birseyler akiyor allahim saniyorum ki altima isedim:) bazen de gunlerce leke bile olmuyor
Al benden de o kdar. Bugun sadece oglen lahmacun yedim ( bunca hamileye de soylenmez ama) yemin ediyorum aksam yemegi de yemedim ama hala kusum kusucam 13 saat oldu yiyeli sanki az once yemisim gibi agzimda vala soda da kar etmiyor o kadar fenayim ki... kussam rahatlicam kusamiyorum da...Kizlar aksamdan beri kendimi hic iyi hissetmiyorum midem cok kotu surekli bulanti halinde ve karnimda da agri hissediyorum acayip halsizim birde
Evet bende okuldayken hissediyorum saha cok evdeyken pek akintim olmuyor ama iste oldugum gunler hep akiyor:)Bende okuldayken çok hareket ettiğimde ayakta çok durduğumda akıntı hissediyorum bazen hiç olmuyor bazende iki üç defa çamaşır değiştrmk zorunda kalıyorum bide okul tuvaletlerini kullanmak zorunda olduğumuz sürece akıntı ve enfeksiyon bitmyecek bnce
Akşam yemeğinde yediğin yemeklerden miden kötü olmuş olabilir canım arada benimde belirtiler artıp azalıyorKizlar aksamdan beri kendimi hic iyi hissetmiyorum midem cok kotu surekli bulanti halinde ve karnimda da agri hissediyorum acayip halsizim birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?