2017 EKİM Anne adayları

Oda olabilir benimde ne oldu biliyor musun ilk gittigimde tam uyumlu idi 2.gittigimde 2 dun eksik cikti 3. Gittigimde 4 gun eksik cikti 4. Gittigimde 4e sabitlendi ben bayagi kafama takmistim seni anliyorum o yuzden. Artik haftasina takilmiyorum gelisim bolumune bakiyorum artiyo artiyo sikintilanmiyorum kuzu cunku stresten baska biseye yaramiyor bu her cihazda farkli her pozisyonda farkli cikabilir ben ihtimalleri saymistim sadece

Slm yeni gördüm topik'i ve bende nasipse 04.09.2017 de anne olacağım nasipse.hepinizde sağlıkla hayırla evlatlarınızı kucağınıza almanızı allahtan niyaz ederim.
Allahım korusun onları . Eylül annesi olacaksın yani cinsiyet belli mi nasl gidiyor??

Hahah yok ya temmuz annesi olsan bu kadar stresli olamazdin heralde :) hem saka yapiyolar kii :) sen kaclisin bu arada ya sanki10 senedir ogretmenlik mi yapiyorm demistin sen miydin acaba o baya bi kucuk gosteriyosn eger oyleysen :)
Kuzu yas 30, onlisans mezunuyum ben 19 yasimda uni den mezun olup 20 yasimda ogretmenlige basladim:)

150 cm olunca bosur pilic her dem taze muhabbetine minyonlugun hikmetini yiyorum yasimi gostermem pek:) ama tabi kazayaklari felan basliyo da cok caktirmiyom:)

Olsunn aplaaa diiim ben sana :):) 7 yaş var aramizda boru mu

Koku yoksa sorun yok diyor doktorlar canım var mı sende koku
Yok canim koku yok zaten doktoruma sari akinnyi sordum olabilir demisti. Bende idrar yolu enfeksiyonu cikmisti ilac kullanmadan once cok fazla vardi ilaci kullandiktan sonra epey azaldi olsa bile cok az oluyor bazen gunlerce olmuyor dedigimmgibi bazen derste filan oluyorum birseyler akiyor allahim saniyorum ki altima isedim:) bazen de gunlerce leke bile olmuyor

Bende okuldayken çok hareket ettiğimde ayakta çok durduğumda akıntı hissediyorum bazen hiç olmuyor bazende iki üç defa çamaşır değiştrmk zorunda kalıyorum bide okul tuvaletlerini kullanmak zorunda olduğumuz sürece akıntı ve enfeksiyon bitmyecek bnce

Kizlar aksamdan beri kendimi hic iyi hissetmiyorum midem cok kotu surekli bulanti halinde ve karnimda da agri hissediyorum acayip halsizim birde
Al benden de o kdar. Bugun sadece oglen lahmacun yedim ( bunca hamileye de soylenmez ama) yemin ediyorum aksam yemegi de yemedim ama hala kusum kusucam 13 saat oldu yiyeli sanki az once yemisim gibi agzimda vala soda da kar etmiyor o kadar fenayim ki... kussam rahatlicam kusamiyorum da...

Karnimda da bir agri var tam bebegimin durdugu yerde bacagima vuran sanci zonklama seklinde

Evet bende okuldayken hissediyorum saha cok evdeyken pek akintim olmuyor ama iste oldugum gunler hep akiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…