- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #6.981
Kizlar ilk zamanlar cok fazla tuvalete cikiyordum zamanla azaldi simdi epey daha az cikiyorum. Takip ettigim gebelik programinda simdi bununla ilgili hirsey okudum. Bebegimizin artik yavas yavas bobrekleri calismaya baslamis onunuzdeki 3 hafta icinde kendi idrarini yapmaya be amnion suyunu doldurmaya baslayacakmis gunluk ortalama yarim litre idrar cikisiniz olacaktir diyor :) sanirim sik tuvalete gitmeler artik bitiyor
2-3 hafta mi var:) kacsin ki yahu:) yok bir suredir azaldi benimde muhtemelen bebegin kesesi idrar kesesi uzerinde degil artik yer degistirdi o yuzden azaldi o basincli idrarlar. Bir suredir faek ediyorsum zaten de bugun cok az tuvalete cikinca az once de uygulamada onu gorunce he dedim bundan demekkiSeninle aramizda 2 3 hafta var ama benim de idrar olayim azaldi biliyomusun daha demin dusundum bende bunu. Progestani biraktim ya acaba o mu azaltti diye dusunuyodum bende ne alakaysa. Benim niye erkenden azaldi o zmn idrara cikmalarim
2-3 hafta mi var:) kacsin ki yahu:) yok bir suredir azaldi benimde muhtemelen bebegin kesesi idrar kesesi uzerinde degil artik yer degistirdi o yuzden azaldi o basincli idrarlar. Bir suredir faek ediyorsum zaten de bugun cok az tuvalete cikinca az once de uygulamada onu gorunce he dedim bundan demekki
11+1 oldum saat 11 itibariyle:) evet nerdeyse iki hafta barmis:) oha buyukmus la benimki:)9+3um ben ya 2 hafta felan vardi sanki oyle hatirlyorum :):) ben de gece tuvalete kalkiyodum kac kere artik o yok iki gundur
11+1 oldum saat 11 itibariyle:) evet nerdeyse iki hafta barmis:) oha buyukmus la benimki:)
Bosver yaw okuma okuma.:) hava atma ayy su trend konulari okuya okuya psikolojim bozuldu ya herkes bosaniyo herkes biseyler oluyo aldatmacalar bilmem neler ne bu boyle icimi sikintilar kapladi
Bebek yukarı doğru büyümeye başladığı için mesanedeki baskı azalıp idrara çıkma sayısı azalırmış . Son aylara kadar rahatız artık9+3um ben ya 2 hafta felan vardi sanki oyle hatirlyorum :):) ben de gece tuvalete kalkiyodum kac kere artik o yok iki gundur
Kacinci haftadan itibaren olurmus bu:)Bebek yukarı doğru büyümeye başladığı için mesanedeki baskı azalıp idrara çıkma sayısı azalırmış . Son aylara kadar rahatız artık
Bosver yaw okuma okuma.
Bu gece kusmazsam iyidir ben... fena bir halde midem allahim ne oluyor boyle mideme
Sanırım aynı şeyi yedik bugün. Başıma geleceği az buçuk tahmin ettim ama tutamadım kendimi fazla yedim galiba. Yarına geçer umarımBenimde bugun yemekten sonra oyle oldu bi an ölcem zannettim o derece. Benm canm bugun cok bisey cekmisti uzun zamandr cikmasini bekliyodum cikinca da bissuru yedim ishal oldumbi guzl onu cekiyorum smdide
Sanırım aynı şeyi yedik bugün. Başıma geleceği az buçuk tahmin ettim ama tutamadım kendimi fazla yedim galiba. Yarına geçer umarım
Dr. Banu çiftçinin bir uygulaması var onda videosunu izlemiştim konuyla alakalı. Haftama göre takip ediyorum çok hatırlamıyorum ama bayaa zaman oldu onu izleyeliKacinci haftadan itibaren olurmus bu:)
Karın ağrın da var mı ara ara. Ayy halim kalmadı benim ya, şuan uyanık olmamın sebebi...Olabilir :) ama uzun zamandir bekliyodum artik ciksin diye yine de dayanamiyrm hala yiyesim geliyo :):)
Karın ağrın da var mı ara ara. Ayy halim kalmadı benim ya, şuan uyanık olmamın sebebi...
Kabızlık için hep önlem alıp kayısı kuru incir falan da yerdim hergün, bugün gerek kalmadı.
Evet ya stres hem de nasil stres esim goreve gitti adam da ne yapsin daha önce iki kayip olunca gitmeden icim rahat etsin dedi herhalde devlete gittik akşam .dun aksam tartisiyorum telefonda nerden beni goturdun o hastaneye bir de dr da o kadar uyuzdu ki bir görsen .ben stres yapiyorum 3 gündür elimde degil.Oda olabilir benimde ne oldu biliyor musun ilk gittigimde tam uyumlu idi 2.gittigimde 2 dun eksik cikti 3. Gittigimde 4 gun eksik cikti 4. Gittigimde 4e sabitlendi ben bayagi kafama takmistim seni anliyorum o yuzden. Artik haftasina takilmiyorum gelisim bolumune bakiyorum artiyo artiyo sikintilanmiyorum kuzu cunku stresten baska biseye yaramiyor bu her cihazda farkli her pozisyonda farkli cikabilir ben ihtimalleri saymistim sadece
Gecmis olsun canimGunaydin kizlar:) of sabahi sabah ettim ya lanet olsun dun yedigim salak lahmacuna! Oglen 12 de yedim ya yuh! Ustune hicbirsey yemedim ama hala bir faciayim! Zehirlendim mi acaba? Midem rezalet, kusamiyorum da, bas agrisindan olucem, hafif ishal gibi bir durum soz konusu, muhtemelen acili oldugu icin oldu:) bildiginiz telef oldum telef....
Gunaydin kizlar:) of sabahi sabah ettim ya lanet olsun dun yedigim salak lahmacuna! Oglen 12 de yedim ya yuh! Ustune hicbirsey yemedim ama hala bir faciayim! Zehirlendim mi acaba? Midem rezalet, kusamiyorum da, bas agrisindan olucem, hafif ishal gibi bir durum soz konusu, muhtemelen acili oldugu icin oldu:) bildiginiz telef oldum telef....
Geçmiş olsun canım.Gunaydin kizlar:) of sabahi sabah ettim ya lanet olsun dun yedigim salak lahmacuna! Oglen 12 de yedim ya yuh! Ustune hicbirsey yemedim ama hala bir faciayim! Zehirlendim mi acaba? Midem rezalet, kusamiyorum da, bas agrisindan olucem, hafif ishal gibi bir durum soz konusu, muhtemelen acili oldugu icin oldu:) bildiginiz telef oldum telef....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?