- 22 Şubat 2017
- 1.659
- 1.666
- 83
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.001
Dun gece tam zirveyi yasadim resmen kustum sonra su ictim oyle uyumaya calistim simdi iyi gibiyim acken hic bi sorun yok sankiAl benden de o kdar. Bugun sadece oglen lahmacun yedim ( bunca hamileye de soylenmez ama) yemin ediyorum aksam yemegi de yemedim ama hala kusum kusucam 13 saat oldu yiyeli sanki az once yemisim gibi agzimda vala soda da kar etmiyor o kadar fenayim ki... kussam rahatlicam kusamiyorum da...
Karnimda da bir agri var tam bebegimin durdugu yerde bacagima vuran sanci zonklama seklinde
ispanak mercimek corba agir bisey yemedim ki cokta zor uyudum ama azda olsa iyim karnim gurul gurul yeniden sanki ishal gibi su zor zamanlar bi geceydi Allahim hayirlisi ile derslerime bakamiyorumAkşam yemeğinde yediğin yemeklerden miden kötü olmuş olabilir canım arada benimde belirtiler artıp azalıyor
Acildeki doktorlar oyle biraz halbuki biliyorlar bizi hormonlar istila etmis azicik ona gore davransalar yok bosvet kafana takacagin bisey yok o kalp attigi surece canim iyi olmaz olumlu seyler dusun olumlu seyler olsun :)Evet ya stres hem de nasil stres esim goreve gitti adam da ne yapsin daha önce iki kayip olunca gitmeden icim rahat etsin dedi herhalde devlete gittik akşam .dun aksam tartisiyorum telefonda nerden beni goturdun o hastaneye bir de dr da o kadar uyuzdu ki bir görsen .ben stres yapiyorum 3 gündür elimde degil.
Hahahah ziplamasi cok eglenceli dimiii daha dogrusu hareket ettigini gormek mukemmel bi duygu.... bide hissetmeye baslasam cok daha guzel olacak sanirimEki Görüntüle 1974115 doktordan geldim simdi buyumus kocaman olmus doktor ultrason aletini biraz bastırınca hopluyoikili test ve ense olcumunu yaptıramadım tam sınırda cıktı olcu doktor haftaya pazartesi yapalım dedi daha net sonuc icin bakalım hayırlısı artık
Ay maşallah kocaman olmuş canım böyle fotoları görünce doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimiEki Görüntüle 1974115 doktordan geldim simdi buyumus kocaman olmus doktor ultrason aletini biraz bastırınca hopluyoikili test ve ense olcumunu yaptıramadım tam sınırda cıktı olcu doktor haftaya pazartesi yapalım dedi daha net sonuc icin bakalım hayırlısı artık
Az kaldı canım inş şu kötü hallerimiz geçer bi an önceDun gece tam zirveyi yasadim resmen kustum sonra su ictim oyle uyumaya calistim simdi iyi gibiyim acken hic bi sorun yok sanki
ispanak mercimek corba agir bisey yemedim ki cokta zor uyudum ama azda olsa iyim karnim gurul gurul yeniden sanki ishal gibi su zor zamanlar bi geceydi Allahim hayirlisi ile derslerime bakamiyorum
Daha once kayiplarn nedeni neydi cnmEvet ya stres hem de nasil stres esim goreve gitti adam da ne yapsin daha önce iki kayip olunca gitmeden icim rahat etsin dedi herhalde devlete gittik akşam .dun aksam tartisiyorum telefonda nerden beni goturdun o hastaneye bir de dr da o kadar uyuzdu ki bir görsen .ben stres yapiyorum 3 gündür elimde degil.
20 gun once ufacikti simdi boyle gorunce insan tuhaf oluyor:)) ne zaman doktor randevun daha varmi:)Ay maşallah kocaman olmuş canım böyle fotoları görünce doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi
Aynen:) bizimki sakin gibi doktor biraz durtunce hopladi ugrasmayin benle uyuycam der gibi:)))Hahahah ziplamasi cok eglenceli dimiii daha dogrusu hareket ettigini gormek mukemmel bi duygu.... bide hissetmeye baslasam cok daha guzel olacak sanirim
günaydın herkese kızlar. canım maşallah büyümüş. allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. senin ki kaç haftalık oldu. öyle dürtünce bebeğin pozisyonu değişiyor bacak arasına falan bakıyorlar. doktorun bi benzetme yaptı mıAynen:) bizimki sakin gibi doktor biraz durtunce hopladi ugrasmayin benle uyuycam der gibi:)))
Amin canim insallah:)günaydın herkese kızlar. canım maşallah büyümüş. allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. senin ki kaç haftalık oldu. öyle dürtünce bebeğin pozisyonu değişiyor bacak arasına falan bakıyorlar. doktorun bi benzetme yaptı mıbenimkinde erkeğe benziyor demişti
Nedeni kan pihtilasmasiymis simdi igne ve coraspin kullaniyorum canimDaha once kayiplarn nedeni neydi cnm
benimki ultrasona göre 12+2 idi. o yüzden öyle bi benzetme yaptı ama kesin değil dedi. kız bebeklerde de ilk başlarda böyle bi çıkıntı olabiliyor dedi. riske atmak istemedi yaniAmin canim insallah:)
Bugun tam 11+0 doktor goremedi dedim erkekler daha erken belli oluyormus oylemi diye evet dedi :) gerci daha benim erken haftaya tekrar gidicem belki tahminde bulunur
Cinsiyeti belli olsa ona gore ciciler alcaz ama:)) olsun saglikli olsun yeterki gecde belli etseler farketmez:)benimki ultrasona göre 12+2 idi. o yüzden öyle bi benzetme yaptı ama kesin değil dedi. kız bebeklerde de ilk başlarda böyle bi çıkıntı olabiliyor dedi. riske atmak istemedi yani
aynen kesinlikle canım. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin inşallah :)Cinsiyeti belli olsa ona gore ciciler alcaz ama:)) olsun saglikli olsun yeterki gecde belli etseler farketmez:)
canım dikkat et üşütme. üşüyünce akıntı çoğalıyor bende. c vitamini ye bol bol.3 gündür Çok üşüyorum titriyorum karnım buz gibi kokusuz beyaz akıntım var ve karnım belim çok ağrıyor daha önce 2 düşük olduğu için korkuyorum. Hava yaşadığım yerde güzel battaniye var hep üzerimde niye böyle anlamadım normal mi acaba
7 nisanda canım daha var20 gun once ufacikti simdi boyle gorunce insan tuhaf oluyor:)) ne zaman doktor randevun daha varmi:)
Önceki düşükler olduğu için Elimden geleni yapıyorum her şeyden yiyorum. Sakınan göze çöp batar derler ya öyle oluyor belki. Rabbim nasip etse ilk bebişim olucak.canım dikkat et üşütme. üşüyünce akıntı çoğalıyor bende. c vitamini ye bol bol.
Gecer canim merak etme o buyumekle mesguldur icerde:) benimde 20 gun ara vardi bi baktim gelmis randevu gunum:)7 nisanda canım daha varnasıl geçecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?