2017 EKİM Anne adayları

Dun gece tam zirveyi yasadim resmen kustum sonra su ictim oyle uyumaya calistim simdi iyi gibiyim acken hic bi sorun yok sanki

Akşam yemeğinde yediğin yemeklerden miden kötü olmuş olabilir canım arada benimde belirtiler artıp azalıyor
ispanak mercimek corba agir bisey yemedim ki cokta zor uyudum ama azda olsa iyim karnim gurul gurul yeniden sanki ishal gibi su zor zamanlar bi geceydi Allahim hayirlisi ile derslerime bakamiyorum

Acildeki doktorlar oyle biraz halbuki biliyorlar bizi hormonlar istila etmis azicik ona gore davransalar yok bosvet kafana takacagin bisey yok o kalp attigi surece canim iyi olmaz olumlu seyler dusun olumlu seyler olsun :)

doktordan geldim simdi buyumus kocaman olmus doktor ultrason aletini biraz bastırınca hopluyo ikili test ve ense olcumunu yaptıramadım tam sınırda cıktı olcu doktor haftaya pazartesi yapalım dedi daha net sonuc icin bakalım hayırlısı artık

Hahahah ziplamasi cok eglenceli dimiii daha dogrusu hareket ettigini gormek mukemmel bi duygu.... bide hissetmeye baslasam cok daha guzel olacak sanirim

Ay maşallah kocaman olmuş canım böyle fotoları görünce doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi

Az kaldı canım inş şu kötü hallerimiz geçer bi an önce

Daha once kayiplarn nedeni neydi cnm

Aynen:) bizimki sakin gibi doktor biraz durtunce hopladi ugrasmayin benle uyuycam der gibi:)))
günaydın herkese kızlar. canım maşallah büyümüş. allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. senin ki kaç haftalık oldu. öyle dürtünce bebeğin pozisyonu değişiyor bacak arasına falan bakıyorlar. doktorun bi benzetme yaptı mı benimkinde erkeğe benziyor demişti

Amin canim insallah:)
Bugun tam 11+0 doktor goremedi dedim erkekler daha erken belli oluyormus oylemi diye evet dedi :) gerci daha benim erken haftaya tekrar gidicem belki tahminde bulunur

Amin canim insallah:)
Bugun tam 11+0 doktor goremedi dedim erkekler daha erken belli oluyormus oylemi diye evet dedi :) gerci daha benim erken haftaya tekrar gidicem belki tahminde bulunur
benimki ultrasona göre 12+2 idi. o yüzden öyle bi benzetme yaptı ama kesin değil dedi. kız bebeklerde de ilk başlarda böyle bi çıkıntı olabiliyor dedi. riske atmak istemedi yani

benimki ultrasona göre 12+2 idi. o yüzden öyle bi benzetme yaptı ama kesin değil dedi. kız bebeklerde de ilk başlarda böyle bi çıkıntı olabiliyor dedi. riske atmak istemedi yani
Cinsiyeti belli olsa ona gore ciciler alcaz ama:)) olsun saglikli olsun yeterki gecde belli etseler farketmez:)

3 gündür Çok üşüyorum titriyorum karnım buz gibi kokusuz beyaz akıntım var ve karnım belim çok ağrıyor daha önce 2 düşük olduğu için korkuyorum. Hava yaşadığım yerde güzel battaniye var hep üzerimde niye böyle anlamadım normal mi acaba

canım dikkat et üşütme. üşüyünce akıntı çoğalıyor bende. c vitamini ye bol bol.

canım dikkat et üşütme. üşüyünce akıntı çoğalıyor bende. c vitamini ye bol bol.
Önceki düşükler olduğu için Elimden geleni yapıyorum her şeyden yiyorum. Sakınan göze çöp batar derler ya öyle oluyor belki. Rabbim nasip etse ilk bebişim olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…