- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.021
İnş canım ya sana cinsiyet ile ilgili bişey söyledi miGecer canim merak etme o buyumekle mesguldur icerde:) benimde 20 gun ara vardi bi baktim gelmis randevu gunum:)
Bilmiyoruz ki biri gelip yemiş galibaGunaydinnnnnnlar imzalar nerde ?
Banada kan ilaci baslicaz demişti ama baslamadi ben haftaya sorayim ozaman decavit de vitamin mineralmis canim arastirdim benim doktor ilgisiz ben soyleyeyim bunlari en iyisi. Sadece balik yagi onerdi bi tane bende baslamadim ona simdilikCanım ben folik asit icin folio kullaniorum geçen hafta pazarteside oligofer kan şurubu ve decavit verdi onlarida kullaniorum
Ya imzalar cok gicik:) hepinizin tek tek haftasini aklimda tutamam ki, cok ayar oldum simdi:)Gunaydinnnnnnlar imzalar nerde ?
Yok demedi erken daha dedi haftaya tekrar gidicem belki ozaman tahminde bulunur:)İnş canım ya sana cinsiyet ile ilgili bişey söyledi mi
Cinsiyeti ogrenmeye takilmayin bu kaaaa ya:) nefes alsin yeter:)Yok demedi erken daha dedi haftaya tekrar gidicem belki ozaman tahminde bulunur:)
Yok ya takilmiyom aslinda merak sadece:) buyusun saglikta sikintisi olmasin yeterkiCinsiyeti ogrenmeye takilmayin bu kaaaa ya:) nefes alsin yeter:)
Masallah:) darisi basima olsun ya noyle guzel guzel haberlerinizi aliyorum ne kadar mutlu oluyorumSelammmlar kızlar uzun zamandır okuyorum ama yazamıyorum malum sınav haftası ve öğrencilerden kusmaya zaman bulamadım :) bu arada dün kontrolüm vardı ikili tarama testi yapıldı ve diğer kan idrar sonuçları çıktı doktor kum döküyorsun idrarda kan inmiş dedi bnde doğrudur mide bulantısından farketmemisimdir dedim :) bebisimize de gördük öyle hareketliydi ki sürekli zıplıyordu ve onu öyle eli ayağını falan görünce dayanamadım ağladım nasıl büyümüş ya
Cnm dr. evet cok onemli hamilelikte ben memnunum cok iyi dr.um ilgili brn hic sormadan anlatır ,sorar.Bende balık fln yiyemedim için Balık yağı hapı da veririm bi dahaki gelişine hala yiyemiyo olursan dedi.YiyemiyorumBanada kan ilaci baslicaz demişti ama baslamadi ben haftaya sorayim ozaman decavit de vitamin mineralmis canim arastirdim benim doktor ilgisiz ben soyleyeyim bunlari en iyisi. Sadece balik yagi onerdi bi tane bende baslamadim ona simdilik
Geçmiş olsun canım inşaAllah iyisindir şimdi, geçen bende öyle oldum. Adanalıyım yemekte acıyı anlamam bile. Ama gebelikte öyle olmuyormuş.Gunaydin kizlar:) of sabahi sabah ettim ya lanet olsun dun yedigim salak lahmacuna! Oglen 12 de yedim ya yuh! Ustune hicbirsey yemedim ama hala bir faciayim! Zehirlendim mi acaba? Midem rezalet, kusamiyorum da, bas agrisindan olucem, hafif ishal gibi bir durum soz konusu, muhtemelen acili oldugu icin oldu:) bildiginiz telef oldum telef....
Dun bugun ageilarim var kizlar adet agrisi gibi de degil de boyle bi garip... bacagima felan vuruyo... kasikta... oluyomu sizde de boyle agrilar
Selam canım. İdrardaki kan seviyesi ne kadarmış peki tahlilinde yazar. +++ falan gibi derece belirtir. Ben de bir tane + çıkmıştı. Sana ilaç verdi mi bunla ilgiliSelammmlar kızlar uzun zamandır okuyorum ama yazamıyorum malum sınav haftası ve öğrencilerden kusmaya zaman bulamadım :) bu arada dün kontrolüm vardı ikili tarama testi yapıldı ve diğer kan idrar sonuçları çıktı doktor kum döküyorsun idrarda kan inmiş dedi bnde doğrudur mide bulantısından farketmemisimdir dedim :) bebisimize de gördük öyle hareketliydi ki sürekli zıplıyordu ve onu öyle eli ayağını falan görünce dayanamadım ağladım nasıl büyümüş ya
Ya inşallah canım ya öyle değişik bir duygu ki ilk defa hamile oldugumu bu kadar ciddi hissettim birde eşim videoya aldı şimdi sürekli onu izleyip seviyorum çok garip bir bağ oluştu dünden sonraMasallah:) darisi basima olsun ya noyle guzel guzel haberlerinizi aliyorum ne kadar mutlu oluyorum
Yok sadece bol bol su iç dedi inan bende hiçbirsey sormadım bebeğimi görünce herşeyi unuttumSelam canım. İdrardaki kan seviyesi ne kadarmış peki tahlilinde yazar. +++ falan gibi derece belirtir. Ben de bir tane + çıkmıştı. Sana ilaç verdi mi bunla ilgili
Genetik test yaptrdn o zaman bnde sadece coraspin kullaniyrm test yaptrmadim yaptrcaktm o arada hamile kaldmNedeni kan pihtilasmasiymis simdi igne ve coraspin kullaniyorum canim
Evet yaaaYa imzalar cok gicik:) hepinizin tek tek haftasini aklimda tutamam ki, cok ayar oldum simdi:)
11+1 olduk bugun:) senin kactiEvet yaaaBen seni biliyomm mesela :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?