2017 EKİM Anne adayları

Canım ben folik asit icin folio kullaniorum geçen hafta pazarteside oligofer kan şurubu ve decavit verdi onlarida kullaniorum
Banada kan ilaci baslicaz demişti ama baslamadi ben haftaya sorayim ozaman decavit de vitamin mineralmis canim arastirdim benim doktor ilgisiz ben soyleyeyim bunlari en iyisi. Sadece balik yagi onerdi bi tane bende baslamadim ona simdilik

Selammmlar kızlar uzun zamandır okuyorum ama yazamıyorum malum sınav haftası ve öğrencilerden kusmaya zaman bulamadım :) bu arada dün kontrolüm vardı ikili tarama testi yapıldı ve diğer kan idrar sonuçları çıktı doktor kum döküyorsun idrarda kan inmiş dedi bnde doğrudur mide bulantısından farketmemisimdir dedim :) bebisimize de gördük öyle hareketliydi ki sürekli zıplıyordu ve onu öyle eli ayağını falan görünce dayanamadım ağladım nasıl büyümüş ya

Masallah:) darisi basima olsun ya noyle guzel guzel haberlerinizi aliyorum ne kadar mutlu oluyorum

Banada kan ilaci baslicaz demişti ama baslamadi ben haftaya sorayim ozaman decavit de vitamin mineralmis canim arastirdim benim doktor ilgisiz ben soyleyeyim bunlari en iyisi. Sadece balik yagi onerdi bi tane bende baslamadim ona simdilik
Cnm dr. evet cok onemli hamilelikte ben memnunum cok iyi dr.um ilgili brn hic sormadan anlatır ,sorar.Bende balık fln yiyemedim için Balık yağı hapı da veririm bi dahaki gelişine hala yiyemiyo olursan dedi.Yiyemiyorum

Geçmiş olsun canım inşaAllah iyisindir şimdi, geçen bende öyle oldum. Adanalıyım yemekte acıyı anlamam bile. Ama gebelikte öyle olmuyormuş.

Selam canım. İdrardaki kan seviyesi ne kadarmış peki tahlilinde yazar. +++ falan gibi derece belirtir. Ben de bir tane + çıkmıştı. Sana ilaç verdi mi bunla ilgili

Masallah:) darisi basima olsun ya noyle guzel guzel haberlerinizi aliyorum ne kadar mutlu oluyorum
Ya inşallah canım ya öyle değişik bir duygu ki ilk defa hamile oldugumu bu kadar ciddi hissettim birde eşim videoya aldı şimdi sürekli onu izleyip seviyorum çok garip bir bağ oluştu dünden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…