- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.041
Sorma bende yerken sahaneydi ama allahim sonrasinda resmen canim cikti canim bi de mide bulantisi tabi hayir ben kusamiyorum sa o kuru kuru bulanti beni ne hale getirdi biliyomusun kussaydim rahatlardim belkiGeçmiş olsun canım inşaAllah iyisindir şimdi, geçen bende öyle oldum. Adanalıyım yemekte acıyı anlamam bile. Ama gebelikte öyle olmuyormuş.
Bende anlamadim pek agrim yoktu ama dun ufak ufak agridi bu gece agridi bak hala devM ediyo bazen adet agrisi gibi ama bazen ksigimda boyle bacagima vuran bi agri. Bebegimin durdugu yer aciyo sanki zonklama gibi daha onceleri de olmustu ilk haftalarda doktor olabilir demisti bilmiyom simdi nedir buBenimde adet olcam gibi bi ağrı ve kasigimda ağrı oldu gece cnm
Dun bugun ageilarim var kizlar adet agrisi gibi de degil de boyle bi garip... bacagima felan vuruyo... kasikta... oluyomu sizde de boyle agrilar
Büyüdükleri içindir cnm bence yani sanırsam bnmde bu geceki gibi çok ağrı olmamisti kasilma gibi biside olmamisti hc ama Dr. A sorarım yarın artıkBende anlamadim pek agrim yoktu ama dun ufak ufak agridi bu gece agridi bak hala devM ediyo bazen adet agrisi gibi ama bazen ksigimda boyle bacagima vuran bi agri. Bebegimin durdugu yer aciyo sanki zonklama gibi daha onceleri de olmustu ilk haftalarda doktor olabilir demisti bilmiyom simdi nedir bu
Ya evet çok garip. Ben de şu sıkıntım var dediğimde ertesi gün geçiyor. Hiç bişeyim kalmadı dediğimde de bişey çıkıyor.Sen miydin agrim yok benim noluyo acaba diyenn..buraya ne yazarsan hemen onu yasiyosun bunu kabullen hahah :):) ben de ne zaman midem bulanmiyo desem midem delirircesine bulaniyo
Hahahahah aynen vala onu dusundum biliyomusun:) su an agridan kivraniyorum sanki adet olmusum:) kanama felan ypk allahtan ama agei fena kopuyo resmen kasiklarim muhtemelen buyuyo minnosum ondan:) belime felan vuruyo.... oh cok sukur annem kurban olurum sana agrisin vallaha o iyi olsun hicbir seyin onemi yok cektigim butun sikintilara raziyim:)Sen miydin agrim yok benim noluyo acaba diyenn..buraya ne yazarsan hemen onu yasiyosun bunu kabullen hahah :):) ben de ne zaman midem bulanmiyo desem midem delirircesine bulaniyo
Bu seyden oluyo bence, belirtilerimiz her an yok gelip gidiyor ya, aaa diyrouz su olmadi, hop ertesi gun olunca sanki biz dile getirdik diye oldu yok aslinda olacskti zaten:)Ya evet çok garip. Ben de şu sıkıntım var dediğimde ertesi gün geçiyor. Hiç bişeyim kalmadı dediğimde de bişey çıkıyor.
Evet canim butun testleri yaptirdim sonra bebek düşündüm ama benim bir de miyomum var onu aldirmayi da cok istedim ama almadilar ins o sorun cikarmaz kac dr a gittim hicbiri alalim demedi ama rahmin icinde oldugu icin keseye cok yakinGenetik test yaptrdn o zaman bnde sadece coraspin kullaniyrm test yaptrmadim yaptrcaktm o arada hamile kaldm
Miyom bisey yapmaz bebege muhtrmelen ya korkma o kadarEvet canim butun testleri yaptirdim sonra bebek düşündüm ama benim bir de miyomum var onu aldirmayi da cok istedim ama almadilar ins o sorun cikarmaz kac dr a gittim hicbiri alalim demedi ama rahmin icinde oldugu icin keseye cok yakin
11 +211+1 olduk bugun:) senin kacti
Hahahhahha kiz berabermisiz ya biz
Küstük nasil unuttunHahahhahha kiz berabermisiz ya biz
Kus muyduk?kiz bu hamilelik unutkanlik yapti bende neden kustuk:)Küstük nasil unuttun
Du simdi dustu jeton:) annem geceden beri kendimden gecmisim:) beynim patlamis agridan:) kusme bana :)Küstük nasil unuttun
Kiyamam geçmiş olsun canımDu simdi dustu jeton:) annem geceden beri kendimden gecmisim:) beynim patlamis agridan:) kusme bana :)
Ben ecen carsamba yaptim o isi allhim nasil rahatladim vallaha billaha kendime geldim:) kestie kestir bi de kas biyik aldir o da bonusu olsun:)Kiyamam geçmiş olsun canımBende kuafore geldim simdi sac kestircem bunaltti artik
Canım benim de çikolata kisti var, 3cm. 5cm'in altındakilere dokunmuyorlarmış. Üstelik rahimden başka bir sebep için ameliyata girdim hazır alet oraya girmişken alabilirdi ama dokunmamış, alanında çok iyi bir doktor. Kesenin alt kısmında sağda. Hep te sağ kasığım ağrır. Allah'ın izniyle bir şey olmaz, dert etme bence.Evet canim butun testleri yaptirdim sonra bebek düşündüm ama benim bir de miyomum var onu aldirmayi da cok istedim ama almadilar ins o sorun cikarmaz kac dr a gittim hicbiri alalim demedi ama rahmin icinde oldugu icin keseye cok yakin
kız sen benim bebisimi gordunmuDu simdi dustu jeton:) annem geceden beri kendimden gecmisim:) beynim patlamis agridan:) kusme bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?