2017 EKİM Anne adayları

Geçmiş olsun canım inşaAllah iyisindir şimdi, geçen bende öyle oldum. Adanalıyım yemekte acıyı anlamam bile. Ama gebelikte öyle olmuyormuş.
Sorma bende yerken sahaneydi ama allahim sonrasinda resmen canim cikti canim bi de mide bulantisi tabi hayir ben kusamiyorum sa o kuru kuru bulanti beni ne hale getirdi biliyomusun kussaydim rahatlardim belki

Benimde adet olcam gibi bi ağrı ve kasigimda ağrı oldu gece cnm
Bende anlamadim pek agrim yoktu ama dun ufak ufak agridi bu gece agridi bak hala devM ediyo bazen adet agrisi gibi ama bazen ksigimda boyle bacagima vuran bi agri. Bebegimin durdugu yer aciyo sanki zonklama gibi daha onceleri de olmustu ilk haftalarda doktor olabilir demisti bilmiyom simdi nedir bu

Dun bugun ageilarim var kizlar adet agrisi gibi de degil de boyle bi garip... bacagima felan vuruyo... kasikta... oluyomu sizde de boyle agrilar

Sen miydin agrim yok benim noluyo acaba diyenn..buraya ne yazarsan hemen onu yasiyosun bunu kabullen hahah :):) ben de ne zaman midem bulanmiyo desem midem delirircesine bulaniyo

Büyüdükleri içindir cnm bence yani sanırsam bnmde bu geceki gibi çok ağrı olmamisti kasilma gibi biside olmamisti hc ama Dr. A sorarım yarın artık

Sen miydin agrim yok benim noluyo acaba diyenn..buraya ne yazarsan hemen onu yasiyosun bunu kabullen hahah :):) ben de ne zaman midem bulanmiyo desem midem delirircesine bulaniyo
Ya evet çok garip. Ben de şu sıkıntım var dediğimde ertesi gün geçiyor. Hiç bişeyim kalmadı dediğimde de bişey çıkıyor.

Kızlar Rabbim bebeklerimizi sağlıkla hayırla dünyaya getirmeyi nasip etsin. Hep bir evham halindeyiz, belki kalp huzuru için okumak isteyen olur yada bir yakınının ihtiyacını giderir diye sizlerle bunu paylaşmak istedim. Sohbet grubumdan geldi bana da.

Eklentiler

• IMG_0331.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 38
Hahahahah aynen vala onu dusundum biliyomusun:) su an agridan kivraniyorum sanki adet olmusum:) kanama felan ypk allahtan ama agei fena kopuyo resmen kasiklarim muhtemelen buyuyo minnosum ondan:) belime felan vuruyo.... oh cok sukur annem kurban olurum sana agrisin vallaha o iyi olsun hicbir seyin onemi yok cektigim butun sikintilara raziyim:)

Ya evet çok garip. Ben de şu sıkıntım var dediğimde ertesi gün geçiyor. Hiç bişeyim kalmadı dediğimde de bişey çıkıyor.
Bu seyden oluyo bence, belirtilerimiz her an yok gelip gidiyor ya, aaa diyrouz su olmadi, hop ertesi gun olunca sanki biz dile getirdik diye oldu yok aslinda olacskti zaten:)

Genetik test yaptrdn o zaman bnde sadece coraspin kullaniyrm test yaptrmadim yaptrcaktm o arada hamile kaldm
Evet canim butun testleri yaptirdim sonra bebek düşündüm ama benim bir de miyomum var onu aldirmayi da cok istedim ama almadilar ins o sorun cikarmaz kac dr a gittim hicbiri alalim demedi ama rahmin icinde oldugu icin keseye cok yakin

Evet canim butun testleri yaptirdim sonra bebek düşündüm ama benim bir de miyomum var onu aldirmayi da cok istedim ama almadilar ins o sorun cikarmaz kac dr a gittim hicbiri alalim demedi ama rahmin icinde oldugu icin keseye cok yakin
Canım benim de çikolata kisti var, 3cm. 5cm'in altındakilere dokunmuyorlarmış. Üstelik rahimden başka bir sebep için ameliyata girdim hazır alet oraya girmişken alabilirdi ama dokunmamış, alanında çok iyi bir doktor. Kesenin alt kısmında sağda. Hep te sağ kasığım ağrır. Allah'ın izniyle bir şey olmaz, dert etme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…