2017 EKİM Anne adayları

7. haftada kanamam olmuştu sonra ara ara kahve lekelenmeler oluyordu biraz önce afedersiniz tuvalete gittim ve baya kırmızı kanamam oldu dün progestan yutmayı unutmuştum sonrasında hamilelikte kullanımının gereksiz olduğunu okuyup çokta önemsememiştim bu yeni bi kanama alanı mı bilemedim. başına böyle bişey gelen var mı acaba? kontrolümde haftayaydı hemen gitsemmi beklesemmi bilemedim.

Kacinci haftadasin simdi?

Kizlr onu çok tuhaf buldm bn smdi bnm bebegm karnıma isiyor mu benm sık idrara gitme azaldı zatn 1 haftadır gene normale Gore çok ama eski kadr değil.

Benim de oyle kesenin hemen altinda ins canim ins birsey olmaz

İki gündür sarıya yakın brsey geliyor ve yoğun br papatya çayı yapaym en iyisi temizlik için :)
Papatya cayi zararli olmasin ayol hamilelikte? Akintilarim benim bazen cok yogun bazen hic olmuyor... bu arada bisi soracam ya, kanamam oldugu donemde doktor progestan vermisti. Sonraki kontrolde kanama alani bitmis ama progestana devam edelim dedi, bir sonraki kontrolde igne ve folic devam edelim 12. Haftada gorusuruz dedi.

Ben progestani icmeye devam ediyordum birak demedi diye. Dun aksam icmeyi unuttum bugun cok kasik agrim var ya acaba progestani icmeyi unuttum diye ki var bu agrilar diyorum yoksa zaten agriyacakti senk mi geldi fikriniz varmi

Enfeksiyon dan olabilir o akıntı hani yanma da varmis ya bnde yanma yok ama yoğun br akıntı var sarı beyaz ama hergun geliyor adet olmuş gbi hissettiriyo :)

Kizlr onu çok tuhaf buldm bn smdi bnm bebegm karnıma isiyor mu benm sık idrara gitme azaldı zatn 1 haftadır gene normale Gore çok ama eski kadr değil.
Canim bobrekleri calismaya baslayinca isiyorlar ve bu cis amniyon sivisi oluyor onu icip tekrar isiyorlar feln boyle bir donguleri var

benim ilk gebeliğimde çok az bi kanamam olmuştu doktoruma ulaşamadım. acile gittim o progestan yazdı bende kullandım sonra kendi doktoruma kontrole gittiğimde keşke başlamasaydın şimdi bıraktırırsak ona bağlı kanama olabilir demişti mecbur devam ettim. dünde bi yazı okudum ilk kese oluşumunda önemliymiş bebek oluştuktan sonra kullanılmasının önemi yokmuş diye. bende unutmuştum ikinciyide içmedim. biraz önce kanamam oldu belki onunla alakalı diil ama yinede insan acabamı dior

Kuzu bendeki sari akinti cok yogundu ama enfeksiyondanmis antibiyotigi icince gecti

Denk geldiğini sanmıyorum benm hc kanama alanım olmadı sadece kahverengi lekem olmuştu br gün onda vermişti doktor 14.hftadan önce kesmeyecez bunu diyordu geçende 30.hafta dedi kafası karıştı sanırım. Sorunu arada kaynattim bak bnde unuttuğum zamn oluyor ağrı tesadüf değil bence icmedigimizden oluyor.

Papatya çayına gelince sadece vajinayi pamuk ve papatyali suyla siliyorum icmiyorum veya icerisni yikamiyorum dışı sadece mantari yok ederms çok akıntı oluyo mantar önlemi icn yapıyorum arada kokulu kaşıntılı br mantar cekemem inslh olmayz

Bilemedim simdi birakmak acaba etkiliyor mu vucudu ki.... bende takip ediyorum aksam icmedim ama bu agri ondan mi acaba kanama gorunmuyor ama

Napsam ben icsem mi simdi acaba? Korkum...

Mantar icin sirkeli karbonatli su kullaniyordum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…