- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.061
Gordum kuzum:) masallah zip zip zipliyo he:)kız sen benim bebisimi gordunmu
İki gündür sarıya yakın brsey geliyor ve yoğunKizlar akintilariniz ne durumda?
Kacinci haftadasin simdi?7. haftada kanamam olmuştu sonra ara ara kahve lekelenmeler oluyordu biraz önce afedersiniz tuvalete gittim ve baya kırmızı kanamam oldudün progestan yutmayı unutmuştum sonrasında hamilelikte kullanımının gereksiz olduğunu okuyup çokta önemsememiştim bu yeni bi kanama alanı mı bilemedim. başına böyle bişey gelen var mı acaba? kontrolümde haftayaydı hemen gitsemmi beklesemmi bilemedim.
Kizlr onu çok tuhaf buldm bn smdi bnm bebegm karnıma isiyor muKizlar ilk zamanlar cok fazla tuvalete cikiyordum zamanla azaldi simdi epey daha az cikiyorum. Takip ettigim gebelik programinda simdi bununla ilgili hirsey okudum. Bebegimizin artik yavas yavas bobrekleri calismaya baslamis onunuzdeki 3 hafta icinde kendi idrarini yapmaya be amnion suyunu doldurmaya baslayacakmis gunluk ortalama yarim litre idrar cikisiniz olacaktir diyor :) sanirim sik tuvalete gitmeler artik bitiyor
Benim de oyle kesenin hemen altinda ins canim ins birsey olmazCanım benim de çikolata kisti var, 3cm. 5cm'in altındakilere dokunmuyorlarmış. Üstelik rahimden başka bir sebep için ameliyata girdim hazır alet oraya girmişken alabilirdi ama dokunmamış, alanında çok iyi bir doktor. Kesenin alt kısmında sağda. Hep te sağ kasığım ağrır. Allah'ın izniyle bir şey olmaz, dert etme bence.
Papatya cayi zararli olmasin ayol hamilelikte? Akintilarim benim bazen cok yogun bazen hic olmuyor... bu arada bisi soracam ya, kanamam oldugu donemde doktor progestan vermisti. Sonraki kontrolde kanama alani bitmis ama progestana devam edelim dedi, bir sonraki kontrolde igne ve folic devam edelim 12. Haftada gorusuruz dedi.İki gündür sarıya yakın brsey geliyor ve yoğunbr papatya çayı yapaym en iyisi temizlik için :)
Kacinci haftadasin simdi?
Enfeksiyon dan olabilir o akıntı hani yanma da varmis yaBenim sürekli sarı akıntı geliyor , bugün daha çok sarımsı renkteydi ama kokmuyor , idrarda yanma olmuştu oda su içmeyince geçmiyor malesef bol bol su içtim geçti oda şimdilik
B Biravucmutlulukkirmizigitar
Canim bobrekleri calismaya baslayinca isiyorlar ve bu cis amniyon sivisi oluyor onu icip tekrar isiyorlar feln boyle bir donguleri varKizlr onu çok tuhaf buldm bn smdi bnm bebegm karnıma isiyor mubenm sık idrara gitme azaldı zatn 1 haftadır gene normale Gore çok ama eski kadr değil.
ben ellemedim kesiyim bari ucları :)) yazık saclar ezildi buzuldu kes beni diye bagırıyo:))Gordum kuzum:) masallah zip zip zipliyo he:)
Bu arada sac kesilmez diye bisey yok hurafeymis o:) kestirdim mis gibi oldum
Papatya cayi zararli olmasin ayol hamilelikte? Akintilarim benim bazen cok yogun bazen hic olmuyor... bu arada bisi soracam ya, kanamam oldugu donemde doktor progestan vermisti. Sonraki kontrolde kanama alani bitmis ama progestana devam edelim dedi, bir sonraki kontrolde igne ve folic devam edelim 12. Haftada gorusuruz dedi.
Ben progestani icmeye devam ediyordum birak demedi diye. Dun aksam icmeyi unuttum bugun cok kasik agrim var ya acaba progestani icmeyi unuttum diye ki var bu agrilar diyorum yoksa zaten agriyacakti senk mi geldi fikriniz varmi
Kuzu bendeki sari akinti cok yogundu ama enfeksiyondanmis antibiyotigi icince gectiBenim sürekli sarı akıntı geliyor , bugün daha çok sarımsı renkteydi ama kokmuyor , idrarda yanma olmuştu oda su içmeyince geçmiyor malesef bol bol su içtim geçti oda şimdilik
B Biravucmutlulukkirmizigitar
enfeksiyon yok tahlil yaptırdım bişey çıkmadı , bol su sıvı iç dedi doktorum normal o yüzden cnmEnfeksiyon dan olabilir o akıntı hani yanma da varmis yabnde yanma yok ama yoğun br akıntı var sarı beyaz ama hergun geliyor adet olmuş gbi hissettiriyo :)
Denk geldiğini sanmıyorum benm hc kanama alanım olmadı sadece kahverengi lekem olmuştu br gün onda vermişti doktor 14.hftadan önce kesmeyecez bunu diyordu geçende 30.hafta dedi kafası karıştı sanırım. Sorunu arada kaynattim bak bnde unuttuğum zamn oluyor ağrı tesadüf değil bence icmedigimizden oluyor.Papatya cayi zararli olmasin ayol hamilelikte? Akintilarim benim bazen cok yogun bazen hic olmuyor... bu arada bisi soracam ya, kanamam oldugu donemde doktor progestan vermisti. Sonraki kontrolde kanama alani bitmis ama progestana devam edelim dedi, bir sonraki kontrolde igne ve folic devam edelim 12. Haftada gorusuruz dedi.
Ben progestani icmeye devam ediyordum birak demedi diye. Dun aksam icmeyi unuttum bugun cok kasik agrim var ya acaba progestani icmeyi unuttum diye ki var bu agrilar diyorum yoksa zaten agriyacakti senk mi geldi fikriniz varmi
Bilemedim simdi birakmak acaba etkiliyor mu vucudu ki.... bende takip ediyorum aksam icmedim ama bu agri ondan mi acaba kanama gorunmuyor amabenim ilk gebeliğimde çok az bi kanamam olmuştu doktoruma ulaşamadım. acile gittim o progestan yazdı bende kullandım sonra kendi doktoruma kontrole gittiğimde keşke başlamasaydın şimdi bıraktırırsak ona bağlı kanama olabilir demişti mecbur devam ettim. dünde bi yazı okudum ilk kese oluşumunda önemliymiş bebek oluştuktan sonra kullanılmasının önemi yokmuş diye. bende unutmuştum ikinciyide içmedim. biraz önce kanamam oldu belki onunla alakalı diil ama yinede insan acabamı dior
Napsam ben icsem mi simdi acaba? Korkum...Denk geldiğini sanmıyorum benm hc kanama alanım olmadı sadece kahverengi lekem olmuştu br gün onda vermişti doktor 14.hftadan önce kesmeyecez bunu diyordu geçende 30.hafta dedi kafası karıştı sanırım. Sorunu arada kaynattim bak bnde unuttuğum zamn oluyor ağrı tesadüf değil bence icmedigimizden oluyor.
Papatya çayına gelince sadece vajinayi pamuk ve papatyali suyla siliyorum icmiyorum veya icerisni yikamiyorum dışı sadece mantari yok ederms çok akıntı oluyo mantar önlemi icn yapıyorum arada kokulu kaşıntılı br mantar cekemem inslh olmayz
Düşününce iğrenç geliyor ama sterilms o sıvı Allah imin işi işte hersyi dusunmus çok şükür :)Canim bobrekleri calismaya baslayinca isiyorlar ve bu cis amniyon sivisi oluyor onu icip tekrar isiyorlar feln boyle bir donguleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?