2017 EKİM Anne adayları

Napsam ben icsem mi simdi acaba? Korkum...

Mantar icin sirkeli karbonatli su kullaniyordum ben
Sirke iğrenç ;( dayanamıyorum kokusuna bnde böyle br yöntem buldm karbonatlı su da yapıyorum akintm yoğunlaşınca ama soruyorum herkese çok normal hamilelikte olur diyorlar hatta son ay resmen çamaşır batiyormus altına isemis gbi

Bilemedim simdi birakmak acaba etkiliyor mu vucudu ki.... bende takip ediyorum aksam icmedim ama bu agri ondan mi acaba kanama gorunmuyor ama

bende korkuma hemen yuttum. her doktor farklı birşey diyor insanın kafası karışıyor. yine okuduğum bir yazıda düşük tehlikesi varsa bunu engellemek sakıncalı zaten bebek sağlıksız olduğunda düşermiş. düzenli birşeyimiz yokki artık sağlıklı hamilelik geçiren sağlıklı doğurabilen o kadar nadirki insan ister istemez tedirgin oluyor

akıntı en basından beri bende de var ama onemli olan yanma kasıntı vs olmaması ben hamileligimi sarı akıntıdan suphelenerek ogrendim normalde olmazdı yada adete yakın olurdu

Ne bilim bende cok yogun bi akinti hali yok su an:) ilk zamanlar oluyodu ama enfeksiyondanmis:) belki ilerde olur bakalim

Kanaman cok mu oldu? Ne renkti? Agri var miydi beraberinde?

ya cnm nasıl sucuk ictiyordu doktora sordum yiyebilirmiyim diye adam suratıma baktı guldu ulen dedim bu internet bizi kandırıyomu yoksa cunku sucukla alakalı sıkıntı yok dedi tabi katkılı oldugu icind evamlı yenmemeliymis ama onun dısında guzelce pisirip yeniyorsa sıkıntı yokmus canım nasıl cekiyor yagına ekmek bandıgımı hayal ediyodum gecen

Selam herkese :) hoş dün beni sallamadınız kırıldım hepinize ama neyse unuttum şimdi :) sabah kontrolümüz hem de ikili testimiz vardı. Ense kalınlığı 1,4 mm çıktı çok şükür. Şimdi haftaya kadar tahlil sonuçlarını bekliicez. O diil de bebişim 5 cm olmuş çok sevindim :) Zıp zıp oynuyodu zıpır ya :) ensesini doktor ölçebilsin diye canım çıktı. 2 kere kalkıp çikolata yedim. Sonunda izin verdi benim minnak deli Şimdiiiiii asıl konuya gelelim. Cinsiyet için 1 ay sonraya randevu verdi doktor teyzemiz ama benim elimde çok güzel 11+5 lik fotolar var :) Nubcular bakıversin hemen haydi :)))) B Biravucmutluluk teyzesi yorum bekliyoruz senden. Sen meraklısın böyle şeylere :)

ay maşallah canım benim sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah minnoşun gözün aydın sen zor olanları atlatmışın benim cumartesi günü randevum bakalım benim doctor ne dicek

Ne demek gebelikde onemli degilmis benim doktorum sirf rahim destegi olsun diye verdi. O zaman biz hepimiz bosuna mi iciyoruz hepimizin doktoru bsy bilmeden mi yazmis yani sacma bence

benim daha şimdiden öyle bazen kendimi işiyormuş gibi hissediyorum günlük ped kullanıyorum rahat oluyor o sende kullan istersen canım

Masallah size:) nubu goremedim canim be:) aman bosver saglikli ya gerisi onemsiz

canım geçmiş olsun. eminim tarama testinde temiz çıkacak. bana erkek gibi geldi. hayırlısı olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…